Sweet dreams♥

Nä jag orkar inte plugga mer... snart ska jag börja lägga mig till sängs, är trött efter denna onsdag och imorgon måste man stiga upp en timme tidigare. Hoppas att man överlever skoldagen med åtta jobbiga lektioner. Men nu har jag inget annat än godnatt att säga. Btw jag hittade en söt bild på weheartit som jag bara är tvungen att lägga upp på bloggen. Men nu ska jag sova, jag bloggar mer när jag kommer hem imorgon och har slutat skolan, godnatt bloggen.

Tumblr_lvh60amrhl1r54yvqo1_500_large

Grattis Jennifer!

Bästa Jennifer fyller 16 år idag!
Grattis nu är du sweet sixteen ♥


Måste plugga ikväll

Känslan när man kommer hem från skolan och kommer på att man skulle behöva öva till matte provet som vi har imorgon, eftersom jag inte har övat något ännu. Men inte orkar man ju läsa till ett prov speciellt inte matte, men det kan man inte läsa till bara räkna, men jag tror att jag tar matte provet på talang imorgon, även om man gör det med alla prov som man har och inte är det så svårt det vi har till provet. Btw det var ju tur att man blev godkänd i förra matte kursen, hoppas bara att man blir godkänd i denna, men det är lättare det som vi har just nu. Nä nu ska jag inte skriva om prov och skolan för ingen orkar läsa om sånt, eller det är inte så intressant att läsa om. Men det jag ska göra ikväll är inte så mycket annat än att jag ska plugga, men det kommer jag inte orka göra hela kvällen.

Detta korta meddelande är till: Becka, Meps och Tintin.

Jag kan göra en uppsättning på alla tre, men då skulle ni behöva komma till mig någon dag så jag kan göra det på er och sen väljer jag ut den som blev bäst och så får den vara min modell som ska vara med på bild. Men kan ni komma till mig denna vecka eller någon dag nästa vecka? Men jag måste lämna in uppgiften senast nästa veckas helg.Jag vet jag har brist på bilder just nu...


Sista gången...

Ikväll har jag varit på zumba, det var sista gången nu i höst. Det fortsätter i januari ska kanske fara på det, om det passar för mig , för när vi snart ska börja med kundarbete i skolan och då ska vi vara längre i skolan på kvällarna och då kanske jag inte hinner fara på zumba. Synd att det var sista gången, denna gång var en av de roligaste gångerna, bra zumba låtar hade hon med. Och tyvärr så kommer det inte att komma någon video på mig när jag dansar zumba, det var några som ville att jag skulle göra en video när jag dansar zumba i mina zumba byxor och jag är inte bra på att dansa zumba. Så denna gång kommer det ingen video på mig, kanske gör en video senare någon gång.


Samarbete med treorna (a)

I skolan har vi gjort en hårvårdsbehandling åt treorna, vi tvättade håret och gjorde en föning, och så fick de skriva en bedömning på hur de tyckte att resultatet blev, det gick väl helt okej men bättre kunde ju ha blivit. Lite nervös var man ju eftersom man inte visste hur det skulle gå och om de skulle bli nöjda med resultatet. Sen när vi hade gjort det på en av treorna eftersom alla hade en var, så skulle man byta om så de skulle göra en hårvårdsbehandling åt oss. Det var skönt och nu har man nytvättat hår som doftar gott.

Tänk om vi skulle få vara i Point Cut varje dag, man lär sig mycket av att se på när de andra har kundarbete och det är roligare att vara i Point Cut än att vara i frisörsalongen, och det är roligare att göra håret på riktiga människor än på dockor, det är en stor skillnad, men det är lättare att göra håret på riktiga människor än på dockorna som man har, och de som finns i skolan. Undrar hur många som sa åt mig idag att jag passar i lockigt hår eftersom jag har självlockigt, ett förslag var att jag ska ha lockigt på julfesten men får se hur det blir med det, och att jag passar både i kort hår och i långt, men jag tycker att jag passar i långt, men alla tycker olika.

Ska lägga upp en bild som jag tog för några minuter sen...


Beslutsångest!

Ojj nu har jag beslutsångest!!! Både Meps, Becka och Tintin vill vara min modell men jag vet inte vem jag ska ta. Är det någon av er som har passligt någon dag, helst en helg? Det ska lämnas in senaste den 18.12 och det är ingen skillnad om nån av er kommer hem till mig eller om jag kommer hem till nån er och gör uppsättningen. Jag kan säkert gör den på alla så får jag öva mig, men jag behöver en som kan vara min riktiga modell som ska vara med på bild som ska lämnas in till skolan. Är det någon skillnad vem av er som jag väljer? Alla har ju sådant hår som man behöver för att göra uppsättningen. Jag kan inte bestämma mig...


Snart hemma

Lite att gör om man sitter i skolan, även fast vi slutade klockan 13.30... men jag stannade kvar för att tvätta håret och nu sitter jag här i data rummet och väntar på att få skjuss hem. Idag har vi redovisat om anatomi om håret, skrivit ett gruppförhör och gjort om en svinrygg (en uppsättning) Imorgon ska vi vara i point cut och se på när treorna ska ha kundarbete och sen efter det ska vi göra en hårvårdsbehandling + hårföning på treorna. Kommer bli kul att få göra något annat än att behöva vara i salongen. Nu när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra, kanske läsa till prov eller nä det orkar jag inte, det kan jag göra imorgon. Men det kommer bli en slapp måndag som vanligt, inte orkar man göra så mycket på en måndag.

Detta är till vännerna, får jag göra en sånhär uppsättning på någon av er, jag behöver en modell och resultatet ska inlämnas senaste om ca två veckor. Helst ganska lång eller långt hår, kommentera/säg till mig om du vill vara min modell så kommer jag och fixar ditt hår någon dag. Jag lägger upp en bild på hur det kommer att se ut ungefär, inte lika fint som på bilden men det liknar.


Skola imorgon!

Ähh nu ska jag inte sitta upp längre med laptopen, jag är trött och ska börja sova nu för imorgon är det måndag och man ska stiga upp tidigt för att fara till skolan. Undrar vad vi ska göra, men jag tror det är något med hårvårdsbehandling? Nåja jag kommer väl hem klockan 15, när jag ska fara hem med bussen. Varför ska helgen ta slut så snabbt, längtar redan tills nästa helg, men nu har man en hel vecka skola framför sig. Och btw tack för alla söta kommentarer, jag svarar på dem imorgon för jag orkar inte vara uppe längre nu. Måste sova så man orkar med skolan imorgon. Puss och Kram.


Första advent

Nu är det första advent... tänk snart är det jul. Just nu snöar det , härligt med lite snö. I förra inlägget skrev jag om att min mobil inte fungerar, men den har börjat fungera igen nu så jag är glad (a) jag behöver inte vara utan mobil. Idag har jag inte gjort något speciellt har funderat på vad jag vill ha i julklapp, och så har jag fotat några bilder. Btw mitt hår blev ganska lyckat igår efter att jag hade färgat det, det blev lite mörkare än min hårförlängning, men jag tycker att det passar bra ändå, jag gillar att ha nyfärgat hår, nästa gång jag färgar det blir väl om några månader, i skolan börjar vi med färgning efter jullovet så då kommer man börja färga håret ganska ofta tror jag. Nu ska jag inte göra något speciellt, nu ska jag lägga upp en dagens bild på mig. Och ni ska ha en bra första advent.


Utan mobil...

Känslan när ens syskon har gjort så att man är utan mobil nu i flera dagar. De tog min mobil och låste den på något underligt sätt så nu fungerar den inte, måste kanske föra den på service, så nu är man utan mobil i några dagar kan jag tro. Hur ska jag kunna vara utan mobil, får hoppas att det går att fixa snart, och jag vill inte köpa en ny mobil igen, det var inte så länge sen jag fick denna mobil som jag har just nu.

R.I.P min mobil just nu...


Färgar håret just nu

Just nu färgar jag håret, och jag har inget att göra medan jag väntar tills hårfärgen har varit tillräckligt länge i håret, så jag passar på att göra ett inlägg så länge. Jag färgar den färg som jag använde första gången jag färgade mitt hår, d.v.s det är en färg som heter "ljus koppar brun" med märket Garnier. Det är en bra färg som håller länge och ett bra märke på hårfärg. Det är ca tre månader sedan jag färgade sist, det var i augusti tror jag, men nu ska jag snart skölja bort färgen och se hur det börjar se ut.


Nu är det lilla jul :D

*Happy smile* nu är det lilla jul mysigt ♥ Idag har jag städat mitt rum, bakat några goda chokladkex och ikväll ska jag färga mitt hår, äntligen får jag färga bort utväxten, men tänk om håret blir någon helt annan färg än hårförlängningen, eftersom jag bara ska färga mitt riktiga hår, och man vet inte hur det kommer se ut. Ikväll ska jag fira lilla jul med familjen med glögg och sådant vi brukar ha som tradition. Ingen riktig julfeelis ännu men börjar man lyssna på julsånger så vill man att det ska vara jul, Men ni ska ha en bra och mysig lilla jul.(ett års gammal bild)


Ojj sent inlägg

Oj detta blir ett sent inlägg, men bättre sent än aldrig. Igår (fredag) var jag till stan efter skolan och var där med några vänner, vi åt på subway som vanligt och så shoppade jag en svart kofta från Gina Tricot. Sen gick vi på bio och såg på Breaking Dawn, den var bra man längtar bara tills nästa del kommer så man får se fortsättningen och så man får veta hur allt slutar. Jag har haft med kameran så jag har några bilder som jag lägger upp här nu. Men tack alla för en awesome dag och kväll i stan och på bio.

Det var de normalaste bilderna...

Twilight - Breaking Dawn

Nu ska jag börja lägga mig till sängs och börja sova, imorgon är det fredag och då ska jag fara med några av de bästa till stan och på bio och se på twilight. Kommer bli spännande att se första delen av fjärde filmen och många som har sett den säger att den har varit bra, men det är den säkert. Kommer bli en awesome fredag imorgon.


Det här är jag beroende av

Dag 15 - Det här är jag beroende utav

Godis speciellt choklad, datorn, musik, mobilen, facebook, sötsaker är det som jag är beroende av, det finns säkert mer jag är beroende av men nu jag kommer inte på något mer.


En tröttsam skoldag

För en stund sen kom man hem efter att har slutat en lång och tröttsam skoldag. Man var så trött så man somnade nästan på lektionerna, och inte hände det något intressant idag, förutom att vi fick vara i datasalen på finska lektionen, vad gör man när man har lektion i datasalen... man är inloggad på facebook. Jag kan erkänna att jag är en facebooknörd. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, en slapp hemma kväll får det väl bli. Men imorgon är det fredag och då blir det bio med några vänner och se på Twilight, längtar tills imorgon efter skolan. Men nu tror jag att jag ska ta något att äta har inte ätit på flera timmar. Jag gillar inte tordagar, det enda som är bra att det snart är fredag. Oj jag tänkte nästan glömma att säga att jag är lycklig som fick bra i samhällslära kursen, jag trodde det skulle gå sämre än vad det gick, lite stolt får man ju vara över sig själv.


Dagens låt


Mina drömmar

Dag 14 - Mina drömmar

Att flytta utomlands, ha mycket pengar, ha ett eget långt riktigt hår med färgerna röd och svart, ha en familj, leva länge, att ha kvar alla mina vänner för livet, att bli en bra frisör, kunna köpa allt jag vill ha och så vidare...


Längtar till helgen

Nu är man hemma... jag stannade kvar efter att skolan hade slutat för att tvätta hår + löshåret. Idag har vi börjat med uppsättningar, vi gjorde en "svinrygg" som de kallas, det var svårare än vad det såg ut men det blev väl helt bra till sist efter att man hade kämpat i några timmar. Och så har vi haft brandövning i skolan, det har varit en random dag. Imorgon blir det jobbig dag, "alla vi som gillar torsdagar" eller så inte, jag längtar bara tills det blir helg. Då ska jag fara med några vänner på bio och se på Breaking Dawn Part One. Men just nu är det onsdag och jag ska inte göra något speciellt, och det är ju lilla jul i helgen det ska vi inte glömma bort.


Fem sanningar om mig

Dag 13 - Fem sanningar om mig:

Jag tappar alltid bort min mobil.
Jag passar mycket bättre i långt hår än i kort hår.
Jag har aldrig varit osams med någon vän.
Jag slösar bort mina pengar direkt  efter att jag fått dem.
Jag är inte allergisk mot något.


Hem från zumba

Im sorry för en dålig uppdatering igen, men jag har haft annat att göra. Igår i skolan hade vi klipp modeller, det var svårt men annars gick det väl helt bra, både jag och modellen blev ju nöjd så man får vara stolt över sitt arbete. Idag började vi med anatomi om hår och hårets uppbyggnad, det var helt okej, kanske inte så intressant men ändå kul att få veta hur det egentligen är. För en stund sen kom jag hem från zumba, jag fick prova mina nya zumba byxor. Det finns många som har kommenterat och frågat om jag kan lägga upp en video på när jag dansar zumba med mina zumba byxor, men får se hur det blir med det, jag är inte så bra på zumba men får se, en video kommer kanske senare. Puh man blir trött efter zumba men nu ska jag inte göra något annat. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan, min vecka har börjat helt bra får se hur den fortsätter.


Bilder på det jag köpte

Ska lägga upp några bilder på det jag köpte igår.
Ni får gärna kommentera vad ni tycker om detta!!
En topp från H&M, en tröja från GinaTricot och Hårfärg från Anttila.Kommentera gärna så blir jag glad :D

Låtar som jag kan lyssna på om och om igen

Dag 12 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen:Det där var mina favorit låtar just nu...

Julöppning i stan

Det har varit en awesome dag med härliga personer som Meps, Nea, Becka, Lelle, Tintin och Marianne. Vi har varit hela dagen i stan på julöppning, jag har shoppat lite kläder och hårfärg som jag lägger upp bilder på senare. Och så har vi förståss ätit på subway <3 Tyvärr kunde inte alla komma men det var roligt ändå. Tack alla för en härlig dag som vi måste göra om snart igen. Nu ska jag lägga upp de normalaste bilderna, men säg till om det är någon bild som jag ska ta bort.Kommer inte glömma denna dag...

Det här hade jag på mig idag och Mitt/mina husdjur

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.Dag 11 - Mitt/Mina husdjur.
(Bilderna är tagna av marianne)

Det har snöat!!!

HAPPYFACE!!! :D
Nu är jag här hos Meps och det har snöat!!!
Om det är kallt ute så ska det vara snö och nu har det snöat...(En gammal bild av Meps!)

Har vi ändrat?

Jag och Meps för ungefär ett år sen...Jag och Meps för några minuter sen...


Skönt med fredag ♥

Det har varit en helt okej dag, men jobbigt i skolan men jag skriver ingen kommentar om det... Men i alla fall skönt att det är fredag nu. Men tråkigt när man inte vet vad man ska göra, de flesta vänner är på en filmkväll i deras skola men man kan inte fara på den när man inte går i den skolan längre, måste försöka hitta på något att göra här hemma ikväll, ska sitta i soffan, se på idol och dricka glögg. Det blir en hemmakväll för mig idag. I helgen ska vet jag inget annat än att på söndag ska jag fara till stan på julöppning med några vänner. Får se vad man hittar på för något kul denna helg. Men nu har jag inget mer att skriva. Ha en bra fredag kväll.


Dagens låt


Facebook sak...

- Vi tjejer ... är fett weird..
- Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
- Vi läser på schampo flaskan i duschen.
- Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
- Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
...
... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
- Vi trycker på dörren fast att det står dra.
- Vi säger va? fast vi har förstått allt.
- Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
- Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
- Vi kan se samma film 10 gånger.
- Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
- Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
- Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
- Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
- Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Kopiera detta om du känner igen dig och är ändå helt klart bäst...
Tänk att allt detta stämmer in på mig :)

Såhär ser det ut!

Hihi jag är bara tvungen att lägga upp Alexandras kommentar i detta inlägg.

"Nyt zumbamaan" (det är finska och betyder nu far vi och zumbar) Men eftersom det var någon som ville att jag skulle lägga upp en bild på hur det ser ut när jag har på mig mina turkos-blåa zumba byxor så här kommer en bild på hur det ser ut.

Just nu har jag lust att fara på zumba...


En dålig vana

Dag 09 - En dålig vana

En dålig vana är att jag är alldeles för länge uppe på kvällarna när det är skola nästa dag och då är man trött på morgonen och orkar inte stiga upp. Jag äter väldigt sällan morgonmål, och jag får allid bråttomt på morgonen. Jag borde träna oftare men är man lika lat som jag är så gör man inte det.Godnatt

Nu tror jag att jag ska stänga av laptopen och börja göra mig i ordning för att sova. Man får väl hoppas på att man överlever skoldagen imorgon. Men nu ska jag lägga mig till sängs, för annars får man inte så många timmars sömn inatt. Godnatten.


Onsdag - Ledig dag

Ännu en ledig dag från skolan, skönt att vara ensam hemma. Man kan göra lite vad man vill. Men imorgon kommer det bli en jobbig dag med åtta lektioner skola med några nya ämnen. Men nu har man ju fått vila upp sig i två dagar så man borde nog orka vara i skolan. Idag har jag inte gjort så mycket, ungefär samma som jag gjorde igår, har haft sovmorgon, städade lite till, och varit ute och fotograferat. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, tänkte kanske baka något gott, det finns ändå inget annat att göra eller har ni några tips?


Min klädstil & Favorit årstid och varför

Dag 06 - Min klädstil

Jeansleggings, och en mysig tröja.Dag 07 - Min favorit årstid och varför

Det är sommaren of course, allt är härligt med sommar!


Köpt zumba byxor

Ikväll har jag varit på zumba, som var helt nice. Och så har jag fått köpa ett par zumba byxor av henne som håller zumba. Byxorna är från USA och jag tycker att det är en cool färg de är turkos-blåa. Jag gillar zumba kläder, de är snygga och färggranna, och det finns i olika sorters färger. Nu är jag glad när jag äger ett par egna zumba byxor. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om ni vill.


Dagens me


Tisdag - Ledig dag

Godmorgon. Jag vaknade för en stund sen, skönt att ha sovmorgon och inte behöva stiga upp tidigt och fara iväg till skolan. Egentligen skulle vi bara haft teori och klippningar idag, men det är skönt att vara hemma ändå. Idag ska jag städa mitt stökiga rum, och sen ska jag gå ut och fota. Synd att de flesta är i skolan, annars hade man kunnat hitta på något kul med kompisarna men det går inte eftersom de är i skolan just nu. Men snart är det julöppning och breaking dawn kommer på bio, och då måste vi träffas, jag saknar er när vi inte träffas lika mycket längre när vi inte går i samma skola. Men snart är det helg och då måste vi hitta på något kul. Men nu ska jag inte blogga, ska städa mitt rum för annars glömmer jag säkert bort det.


Ingen skola (a)

Känslan när man får veta att man inte behöver fara till skolan p.g.a att vi har ingen lärare, och kan inte ha lektioner, ledig dag, och på onsdag då. Skönt det ska vara att vara ledig från skolan i två dagar, inte ofta man får vara ledig på en tisdag och onsdag. Nu är det tisdag och jag ska ha sovmorgon, sen på dagen vet inte vad jag ska göra, men man hittar väl på något. Det finns inte så mycket man kan göra när man är hemma, men det är bättre än att vara i skolan och ha lektioner. Men nu ska jag inte skriva mera för ikväll, tror att jag ska börja lägga mig till sängs snart, man är trött när man har stigit upp tidigt på en måndag morgon, men jag ska ha sovmorgon. Och ni ska ha en awesome dag.


Breaking Dawn

Snart har Breaking Dawn Part 1 premiär på bio.
Är det någon som vill joina mig på bio snart och se den?


Stan och café

Dagen började med att vi hade bara några lektioner skola och så slutade vi klockan 12.15, vi fick göra en hårvårdsbehandling på varandra, det var nice. Sen efter skolan gick jag till stan med Emz och vi satt och åt gott på Arnolds. Nu ikväll har jag klippt färdig min frisör läxa på dockan, och så har jag varit med mamma och shoppat ett par skor som behövs nu när det börjar bli kallare. De kostade 50 euro och är ungefär 500 kr. Denna vecka har börjat bra, och det har varit en helt bra måndag. På onsdag får vi vara hemma från skolan skönt, men det är bra att ha en bra start på veckan, så kommer man igång. Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll förutom slappa.

Jag lägger upp en bild på mina nya skor.
Ni får kommentera vad ni tycker om dem!


Beskriv bloggen med en mening

Dag 05 - Beskriv bloggen med en mening.

Min blogg handlar om mig och vad som händer i mitt liv, mina vänner och framtidsplaner, och mycket mer, jag vet inte vad läsarna tycker om min blogg men jag bloggar mest för att det är kul och för att ha en blogg, så läsarna får veta vad en person som jag gör i sitt liv.Ny period imorgon

Dagen började med att jag hade sovmorgon, sen åkte jag med familjen till abc och åt god mat eftersom det är farsdag idag, eller dagen är ju snart slut eftersom jag bloggar ganska sent nu. Men det har varit en helt bra dag annars, inte gjort så mycket det är ju ändå söndag. Imorgon är det skola igen då och en ny period, så vi ska ha hårvårdsbehandling imorgon tror jag om jag inte minns fel. Hoppas att det blir en kul dag i skolan, slutar klockan halv två imorgon, men jag tänkte stanna kvar en stund efteråt och göra klippläxan på dockan. Jag har inte så mycket mera att skriva just nu, men ska börja lägga mig till sängs för att sova när man ska upp tidigt imorgon när man ska till skolan. Godnatt.


Detta stör jag mig på

Dag 04 - Detta stör jag mig på.

När det regnar, när man inte har pengar, när mina bröder stör mig, jag stör mig på att livet är orättvist, att man måste stiga upp tidigt på morgnarna, att helgerna är så korta, och att man inte är bra på någonting. Det finns säkert mer som jag stör mig på men kommer inte på mer just nu.


En sak jag älskar från min garderob

Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob

Min fest topp :D


Shoppat kläder

Igår var den den 11.11.11 och det var inte riktigt min dag. Dagen i skolan var väl helt okej, förutom att vi hade ett samhällslära prov som gick sådär, man kan ju hoppas på att man blir godkänd. Igår kväll hade jag inte så lust att blogga så därför blev det inte så många inlägg. Nu är det lördag och jag har nyss kommit hem från stan, jag köpte en svart jacka från Seppälä, en tröja från Gina Tricot och en svart halsduk från H&M, några nödvändiga klädesplagg som jag behövde nu när det börjar bli kallare utomhus. Egentligen har jag mycket jag skulle behöva, men jag har inte så mycket pengar just nu, måste vänta några dagar tills jag får mer, men jag ska snart fara och shoppa igen. Jag skulle behöva köpa t.ex hårfärg för jag skulle måste färga min utväxt, men det kommer bli svårt att hitta någon färg som är exakt samma färg som hårförlängningen, för annars ser det inte bra ut och inte passar det att ha sitt riktiga hår en färg och så är det en annan färg på hårförläningen. Men tänk om man hade så mycket pengar så man skulle kunna shoppa allt vad man vill ha och allt man behöver, tror att jag får fortsätta drömma om det. Nu ska jag lägga upp en bild på det jag köpte.


Meningen med mitt bloggnamn

Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn

Det var en vän till mig, Johanna som hittade på att min bloggadress skulle vara livetformadde.blogg.se min blogg handlar om mitt liv så därför heter det livetförmadde.


Tilde & Isabelle ♥


Presentera mig själv

Dag 01 - Presentera mig själv:

Mitt namn är Madeleine, men jag har alltid blivit kallad Madde, jag har haft många smeknamn i mitt liv. Jag är 16 år och fyller år den 10 juli så nästa sommar fyller jag 17. Jag är oftast glad, och skrattar åt det mesta. Mina framtidsplaner är att bli frisör, kanske flytta utomlands, fara ut och resa till olika länder och mer vet jag inte ännu. Jag har ingen speciell musik smak utan lyssnar på allt möjligt. På min fritid hittar jag på något skoj med mina vänner, eller är med mina husdjur. Jag har fyra söta kaniner, percy, molly, julia och mimmi. Jag gillar att ta bilder, någon gång i framtiden tänkte jag skaffa en systemkamera. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, ni får fråga om ni vill veta mer om mig.


Ska blogga om detta!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Detta stör jag mig på
Dag 05 - Beskriv bloggen med en mening
Dag 06 - Min klädstil
Dag 07 - Min favorit årstid och varför
Dag 09 - Dålig vana
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mitt husdjur
Dag 12 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen
Dag 13 - Fem sanningar om mig
Dag 14 - Mina drömmar
Dag 15 - Det här är jag beroende utav
Dag 16 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
Dag 17 - Favvo mat och dessert
Dag 18 - Min dag
Dag 19 - Dröm skoldag
Dag 20 - Vad jag vill göra just nu
Dag 21 - En plats som jag mår bra på
Dag 22 - En bild på mig när jag var liten
Dag 23 - Det jag köpte senast
Dag 24 - Mitt favoritprogram – och varför
Dag 25 - Min favorithögtid

Den 10 november

Sorry för dålig uppdatering, men så blir det om man har mycket annat att göra, igår pluggade jag läxor och till samhällslära provet som vi har imorgon, vi har en hel hög med papper som vi måste läsa, så igår hade jag tyvärr inte tid att blogga. Dagen har väl varit helt okej, men trött var man när man skulle stiga upp tidigt för att fara till skolan och ha tre lektioner matematik. Vi fick ut provet och jag är glad att jag blev godkänd, trodde nästan inte att jag skulle bli det. Sen efter tre tråkiga lektioner matematik, så hade vi samhällslära och så slutade vi klockan 13. Jag tog bussen hem, så jag kom hem för en stund sen. Just nu försöker jag plugga till provet, det är ett ganska intressant ämne men sen när man ska läsa till provet så är det inte lika kul längre.

Ikväll ska jag inte göra något annat än att plugga, kanske fara och hälsa på mina kusiner som har kommit, och sen ska jag se på några tv-program som kommer ikväll. Jag vet att denna blogg kanske inte är så intressant, men jag har ändå många besökare. Egentligen skriver jag mest om vad som händer i mitt liv och min fritid, men just nu finns det inte så mycket intressant att skriva, och ni vet redan det mesta om mig tror jag, eller åtminstone mina vänner som läser bloggen.


Plugg time ikväll

Just nu sitter jag i skolan och väntar på skjuss hem. Slutade redan klockan halv två, men stannade kvar för att göra färdigt håret på dockan, som vi skulle föna och klippa färdigt tills imorgon. Tyvärr hinner jag inte fara på zumba ikväll, jag har annat jag måste göra som t.ex läxorna och börja plugga till samhällslära provet, för jag orkade inte börja med det igår. Kollade på nätet idag, vad jag hade fått för betyg i engelska, gymnastik och idrott. Man kunde få siffrorna 0-3 och jag fick 2 i alla, så det var väl helt bra. Jag hoppas att man blir godkänd i matematik....

Vi fick vår läsordning idag också eftersom vi byter period nästa vecka. Måndagar-onsdagar ska vi fara i salongen och ha hårvård, och klippningar, torsdagar-fredagar har vi vanliga teorilektioner men längre dagar. Kommer bli jobbigt, men det är exakt samma som i första perioden men andra lektioner. Då ska vi ha matematik, finska, modersmål och konst och kultur. Jag ser inte så mycket fram emot denna period som kommer, men man kan ju inte göra något åt det, måste bara satsa på att få bra betyg. Egentligen har jag inte lust att göra något när man kommer hem, men om man inte pluggar går det dåligt. Nu ska jag inte skriva mer här för ni orkar kanske inte läsa. Puss & Kram.

Då var det måndag igen

Hello sunshines, mår ni bra? Själv mår man helt bra här. Kom hem för en stund sen. Idag i skolan har jag haft rullar i håret p.g.a att man skulle rulla håret på varandra, pinsamt var det att gå till matsalen med väldigt lockigt hår, men man måste väl bli van att gå till matsalen med vad som helst i håret när man ska bli frisör. Men jag tvättade bort alla lockar före jag skulle fara hem, jag gillar att ha platt hår eftersom man tröttar ganska lätt att ha självlockigt hår. Nåja det har varit en helt okej skoldag. Nu när man har kommit hem skulle man behöva göra sin matte och samhällslära läxa, och snart ska jag väl börja läsa till samhällsprovet som vi har denna vecka, nästa vecka på måndag byter vi period, tycker det går snabbt eftersom vi redan har haft två perioder och ska snart ha den tredje perioden. Resten av kvällen ska jag slappa och plugga tror jag.


Jakobstad igår

Sorry för at jag inte uppdaterade bloggen igår, jag var i Jakobstad hos mina kusiner hela dagen, och jag kom hem ganska sent så hade inte lust att blogga efter det. Det var helt kul där, och har fått äta tillräckligt med sötsaker så det räcker. Kameran följde såklart med, tog inte så många bilder men några i alla fall, jag tänkte lägga upp några bilder från igår som jag har tagit.

Mina söta kusiner Tilde och Isabelle är med på bilderna ♥

Visst är de gulliga, tänk när man själv var såhär liten...

Alla helgona

Idag har det varit mycket program, ungefär kl 14 for jag och alexandra till Sports club eftersom de hade öppet hus med gratis inträde både till gymmet och zumba, så vi var på zumba, som var roligt men lite jobbigt, och sen tränade vi lite på gymmet och så gick vi i duschen, kom hem för ungefär en timme sedan. Det har varit en rolig lördag, och så fick man träna lite så man bara inte sitter hemma och latar sig. Synd att vissa personer inte kunde följa med, men det kommer ju flera gånger när de har öppet hus som vi kan fara på, man måste ju passa på att fara när det är gratis och det är kul att fara och träna på gym, och zumba om de har det. Det har varit mycket program denna helg, och imorgon ska jag fara till Jakobstad med familjen, vi ska fara till våra kusiner. Och min kamera ska följa med, så jag har några nya bilder att lägga upp, för det har jag tyvärr inte just nu. Nu resten av kvällen ska jag bara slappa, är ju ensam hemma också, eftersom familjen är hos några bekanta.

Btw det är ju Alla helgona idag också.
Så ni ska alla ha en glad alla helgona!

Lägger upp en nice bild jag hittade (inte min bild) halloween cupcakes.

Tumblr_ltxyaldf7z1qza0fjo1_500_large

Nice kväll det var :D

Jag och sundris varit och sett på paranormal activity trean som var en nice skräckis, ganska mycket humor med i filmen, tyckte inte att den var så läskig men på vissa ställen blev man skrämd ibland, men så ska det vara i en skräckfilm. Det var mycket folk men det kan bero på att den hade premiär. Före vi gick på bio gick vi och köpte glass, eftersom vi inte visste vad vi skulle göra före bion skulle börja. Men det var en aweome kväll och en helt bra film. Eftersom det är natt nu, och senare idag ska jag och några vänner kanske fara på zumba får se hur det blir med det. Tror jag ska börja lägga mig till sängs snart, börjar bli ganska trött. Jag lägger upp en bild som jag tog när vi var och köpte glass.(Btw tack tintin för headern, shysst att du ville göra en åt mig)

Awesome fredag ♥

Hej på er alla söta läsare. Nu är det fredag och helg igen, awesome. Ikväll ska jag fara på bio, som jag skrev om i förra inlägget, hoppas filmen är bra. Imorgon ska jag fara med några vänner till sports club där de har öppet hus och man får fara på zumba med gratis inträde. Och på lördag ska jag fara till Jakobstad, kommer bli en till awesome helg. Idag har jag nästan inte gjort någonting, medan de flesta är i skolan. Men det är i alla fall skönt att ha ledigt, man får vara hemma och slappa och göra vad man vill. Egentligen har jag inte så mycket mer att säga, men ni ska ha en skön helg. Detta var allt för mig just nu, lägger upp en bra låt.
Paranormal activity 3 på bio

Ikväll ska jag fara med sundris och se på Paranormal Activity 3 på bio. Den har preimär idag så det kommer säkert vara ganska mycket folk, men det kommer bli kul att fara på premiären. Jag har sett ettan och tvåan så det ska bli spännande att se trean och se hur allt kommer att sluta. Vågar ni se på trailern? Jag tycker att det är nice att se skräckfilmer på bio.


Min söta Percy ♥


Snart helg, kanske bio imorgon

På min lediga dag från skolan har jag: Haft sovmorgon, städat mitt rum, lagat mat, varit ut och fotat, och gjort saker som jag har behövt göra, och nu tänkte jag inte göra något annat än att sitta framför datorn och slappa resten av kvällen. Imorgon kanske jag ska fara med några vänner på bio och se på The Three Musketeers om den kommer, men det är flera filmer som har premiär imorgon så den kanske inte kommer. Det finns flera filmer som kommer på bio just nu som man skulle vilja se, imorgon har Paranormal Activity trean premiär, så den ska vi fara och se nån dag. Det är nice att se skräckfilmer på bio. Snart är det helg och mina planer inför helgen är att: kanske fara på bio, kanske fara på zumba på öppet hus på gym och så ska jag fara till Jakobstad till mina söta kusiner som nyss har fyllt år. Det kommer säkert bli en toppen helg kan jag tro.


Dagens låt


Frisör rätt yrke

Tjenare bloggen! Då har man tagit helg, ingen skola på tordag och fredag så skönt det ska bli att inte behöva fara till skolan och ha teori lektioner. I skolan har vi klippt håret på dockan, som blev väldigt kort även om det var meningen att det skulle bli det, sen stannade jag kvar efter skolan och tvättade håret och löshåret. Känslan man får när man har tvättat håret med ett shampo som doftar gott. När jag tvättade håret på en vän, så tvättade jag med ett shampo som heter silvershampo, och det är blått så man fick blåa händer efteråt. Det såg ut som att jag skulle haft blåmärke över hela händerna men det försvann efter några timmar, och det var inget farligt. Efter vissa shampon kan det bli på det sättet men som sagt inget farligt.

Jag längtar tills vi får börja färga håret på varandra och hålla på med färgning, men det blir först i period fyra och fem och snart ska vi byta till period tre. Om ca tre veckor ska vi ha en modell, som vi ska klippa håret på undrar hur det kommer att gå. Tänk i period fyra eller fem ska vi börja ha kundarbete, det är mycket man ska ha tid att lära sig innan vi börjar med kundarbete, men det kommer bli roligt. En sak är jag säker på, jag har valt rätt yrke för frisör passar mig.


Den första november

Hejsan idag är det redan första november. Frisör tenten gick väl helt bra, det var inte så svårt, och efter att vi hade haft provet fick vi klippa dockan Leffe med kniv. Jag tycker att det är lika roligt att klippa håret med både sax och kniv, tycker det går lika bra med båda. Just nu sitter jag bara här hemma framför laptopen och har inget annat att göra förutom att vänta till ikväll när jag ska fara på zumba. Ja vad ska man skriva jag har inget intressant att säga, ge gärna några bloggtips.

Jag lägger upp en bild på dagens outfit: