Dagens låt


Frisör tent imorgon

Måndag kväll då, just nu är jag dålig på att uppdatera. Fick veta i skolan idag att vi har frisör tenten imorgon och inte på onsdag som jag och de flesta trodde att vi skulle ha, så ikväll har jag suttit och pluggat. I skolan skulle vi göra rullningar på varandra, det gick väl helt okej. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har inget intressant att säga på bloggen och jag har brist på bilder, har inte tagit några bilder på flera dagar. Men nu ska jag fortsätta att plugga en stund för man vet inte hur svårt tenten kommer att vara. Sorry för ett ointressant inlägg, ska försöka komma på något att blogga om senare.


Awesome helg ♥

Sorry för en dålig uppdatering igen, ska skärpa till mig och blogga oftare, så att min blogg inte blir alltför tråkig. Festen igår var helt awesome, längtar bara tills nästa fest. Bra musik och många härliga personer. Bästa festen jag har varit på hittills. P.g.a att jag inte har bloggat så är att jag har inte haft tid att blogga, eller så har jag inte haft någon att blogga om. Igår var jag på fest hela kvällen, och hade inte lust att blogga när jag kom hem, och idag har jag haft sovmorgon, städat, gjort min frisörläxa så jag har inte haft så mycket tid. Jag har nyss kommit ut ur duchen och ska slappa framför datorn tills jag ska sova, helgen är snart slut men det har varit en awesome helg som man inte glömmer. Denna vecka som kommer så har jag bara tre dagar skola, för vi får ju vara lediga på torsdag och fredag. Kommer bli skönt med bara tre dagar skola på en hel vecka. Jag hoppas att ni har haft en bra helg, för det har jag haft.

 

Fest ikväll :D

Ikväll ska jag fara med några vänner på halloween fest. Man får klä ut sig om man vill och då får man billigare inträde, jag tänkte inte klä ut mig egentligen men jag tänkte ta på mig ett par djävulshorn, de som jag hade på mig igår på filmkvällen. Det var ett tag sen jag var på någon fest, men det kommer bli awesome. Just nu längtar jag bara tills ikväll, men tror jag ska söka fram vilka kläder jag ska ha på mig. Denna helg kommer bli den bästa på länge. Och ni ska alla ha en bra helg, för ikväll blir det fest.


Awesome kväll!

Sorry för dålig uppdatering igen, men hade inte tid att blogga igår. Filmkvällen hos Lelle igår var helt awesome, och alla var så snyggt utklädda, själv var jag utklädd till en djävul. Vi firade halloween även fast det är nästa helg, så klädde vi ut oss och hade en halloweenfilmkväll. Filmen vi såg på hette: Drive Angry och den var helt bra. Jag fotade ganska mycket, men det är svårt att ta normala bilder men lägger upp några bilder här i alla fall, ni som är med på någon bild kan säga till om ni vill att jag ska ta bort bilden. Men tack alla för en awesome kväll.

Utan er skulle inte livet vara någonting ♥

Dagens Outfit


Slutade skolan tidigt

Skönt det är att sluta skolan tidigt ungefär kl 13. Så nu får jag vara ensam hemma tills alla andra kommer hem, skönt det är att bara slappa framför datorn och lyssna på musik och äta glass. Egentligen måste jag öva till matte provet som vi har imorgon, men det gör jag ikväll istället. Idag fick vi veta att vi får vara lediga från skolan nästa vecka på torsdag och fredag, så då får man vara hemma och ha sovmorgon. Gillar vår skola när vi får vara lediga så ofta. Det kan inte bli bättre.


Snart på gym

Sorry för att jág inte hade tid att blogga igår kväll. Jag var på zumba och sen började jag öva lite till matte provet. Nu sitter jag här vid datorn i skolan och väntar på att några vänner ska sluta skolan, så att vi kan fara på gym. Vanligvis kostar det ungefär 15 € (150 kr) att fara till Sports club men idag kostar det bara 6 € (60 kr) så man måste ju passa på att fara då, även om jag har blivit förkyld så vill jag ändå fara på gym. Och jag har inte tränat eller varit på gym på ett tag, så nu är det dags att fara. Sen när jag kommer hem måste jag öva till matte provet, så det blir inte så mycket bloggande idag heller tror jag, men får se sen när jag kommer hem.

Idag har jag blivit klippt av en vän i klassen, skönt att få tunna ur sitt hår och klippa det. Jag  är nöjd med mitt hår nu efteråt. Det är kul att klippa varandra, mycket bättre än att klippa håret på dockorna. Nu har jag haft sammanlagt fem kunder, det är många för att nyss har börjat på skönhetslinjen. Det är kul att ha kunder och göra med nöjda. Men det är skönt att ha nyklippt hår.

Jag lägger upp en gammal bild från arkivet, på mina söta vänner!


Klippt en vän på lektion

Nu har jag varit snart två timmar extra i skolan. Vi slutade egentligen klockan halv två, men jag stannade kvar med en vän och tvättade håret och min hårförlängning, och sen gjorde jag färdigt min klippning på dockan tills imorgon. Idag har jag klippt håret för första gången på en vän, det gick helt bra, ganska svårt var det men man fick ju hjälp så då gick det bättre. Hon blev nöjd med klippningen så det var bra, och så fick man själv öva att klippa på en riktig människa. Men det var kul, och imorgon ska jag få mitt hår klippt. Sen när jag kommer hem ska jag börja läsa på prov, och sen fara på zumba, så det är mycket program ikväll. Jag bloggar mera senare.


Fashion

Vilka toppar och tröjor tycker ni är snyggast?
Ska köpa något av dessa men kan inte bestämma vad.
Kommentera vad ni tycker är snyggt!

 

Jag gillar allt detta, men jag kan inte bestämma mig!

Klippa varandra imorgon

Idag har vi gjort en permanent rullning på dockan igen, som vi gör varje måndag. Men så råkade jag göra fel igen så jag fick börja om lyckat, men det är svårare än vad man tror, och jag har gjort fel nästan varje gång. Imorgon och på onsdag ska vi klippa håret på varandra, undrar hur det kommer att bli och om man vågar klippa håret på en kompis, men man måste ju och man kan ju försöka. Snart måste man väl börja läsa till provet som vi har på fredag, om man orkar alltså, men just nu har jag ingen lust med det, nu ska jag bara slappa.

Eftersom jag har brist på bilder så lägger jag upp en bild på dagens outfit.


Manikyr tips!

Här kommer några bra manikyr tips för naglarna:

- Använd helst en acetonfri nagellack borttagningsmedel när du tar bort nagellack.
- För att naglarna ska må bra, använd oljor som innehåller vitaminer och använd det några gånger per dag.
- Använd nagelbandsolja om du har problem med nagelbanden, för det hjälper.
- Sätt baslack en gång, färglack två gånger och topplack en gång.
- Använd handkräm för det ger näring åt naglarna.

Det var det viktigaste när det gäller manikyr.
Mera tips finns säkert på internet.

Ska lägga upp några snygga bilder på naglar som jag hittade:

animal print, cute, leopard, love, nails - inspiring picture on Favim.com na LOVEit.pl / #114971 Sweet Gleam na LOVEit.pl / #7791  edith palermo pure chaos.


Manikyr på mig själv

Nu har jag gjort en manikyr på mig själv, jag har filat och klippt naglarna, lagt baslack två gånger och sedan limmat på sådant som man kan sätta på naglarna. Jag lagade inget färglack för då skulle det blivit för tjockt, och då skulle det säkert inte hålla lika bra tror jag. Men jag tycker om alla sorters naglar, det blir ju ganska snyggt. Och ni får gärna kommentera vad ni tycker om sådan här manikyr, och om ni vill ha manikyr tips så är det bara att fråga det i en kommentar, så lägger jag upp ett skillt inlägg om manikyr.

Här kommer bilder på mina naglar.
(Mina naglar är olika långa för att vissa har gått av så jag var tvungen att fila ner dem, men jag vill ha långa naglar, så därför är de olika långa)

Vad tycker ni om sådan här manikyr? =)

Höstlovet slut!

Nu har jag städat mitt rum och gjort färdig min frisörläxa. Sorry för att jag inte uppdaterade så mycket igår men jag hade inget intressant att blogga om, och inte har jag det just nu heller. Men hoppas ni orkar läsa mina inlägg ändå, det händer inte något varje dag. Nu är det sista dagen på höstlovet, och imorgon är det skola som vanligt igen. Tur att vi har så korta dagar, så man orkar vara i skolan. Jag tror att jag måste börja läsa till provet snart, men jag orkar inte börja göra det idag, kanske imorgon om jag hinner. Det är mycket nu denna vecka som kommer, jag skrev om det i det förra inlägget. Men jag längtar redan till nästa helg, kommer bli helt awesome. Ser framemot denna vecka som kommer nu.

Dessa naglar är shit snygga och coola inför halloween.
Jag tror att jag ska göra en manikyr åt mig själv nu.
(Bilden är tagen från weheartit)

Img_0034_large

Awesome lördag

Dagen på bio, stan och subway med: Lelle, Sundris, Becka, Emma och Tintin har varit awesome ♥ Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på flera dagar, man har alltid roligt med dessa personer och vilken humor ni har. Johnny English var en bra film och rekommenderas om man inte har sett den, en bra komedi. Jag tänkte ta några bilder idag, men tyvärr blev det nästan inga bilder alls men man behöver inte ta bilder varje gång. På H&M köpte jag 12 par örhängen för 4.95 € (ungefär 50.00 kr) det var billigt för att vara så många örhängen. Jag har inte haft i några örhängen på kanske ett halvår, så därför köpte jag idag så jag har något att ha i örat. Dagarna går så snabbt, snart är höstlovet slut, man får hoppas att man hinner med allt man ska göra nästa vecka, jag ska börja läsa på prov, fara till gym och zumba, kanske filmkväll hos någon och sen fest på lördag. Men bättre än att bara vara hemma och slappa. Nu resten av kvällen ska jag inte göra något speciellt. Och ni ska alla ha en bra lördag kväll.


Godnatt!

Nu ska jag börja sova, ska upp tidigare imorgon.
Kommer bli en awesome dag på stan och bio.
Jag bloggar mera imorgon + bilder kommer.


Bio imorgon - Johnny English

Imorgon ska jag fara med några vänner och se på filmen Johnny English på bio. De som har sett den har sagt att den har varit bra, men det är den säkert när det är komedi. Det finns många filmer man skulle vilja se på bio just nu. Men jag ska få en biobiljett av pappa så jag får billigare imorgon, och inte behöver betala fullt pris. Egentligen skulle jag farit till Jakobstad med min familj, men det blev ändring så vi ska inte fara, men då får jag istället fara på bio och till stan med vännerna. Så imorgon blir det bio, stan och subway.

Lägger upp en bild på filmen vi ska se på:


Fredag :D

Hej på er alla söta läsare! ♥  Då är det fredag, bästa dagen på hela veckan tycker jag. Resten av dagen ska jag bara slappa och inte göra något, och ikväll ska jag se på idol. Idag har jag typ bara sovit länge, städat, gosat med husdjuren och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik. Jag har inte så mycket mera att säga just nu, men hoppas ni får en bra helg och en awesome fredag! 

 


Skolfoto blev fult

Skolfotona har kommit. Usch vad ful jag blev och på vårt gruppfoto så blundade jag, så det förstörde hela gruppfotot, det blev bra annars om jag inte skulle blundat. Man blir ganska störd på sig själv bara för det, eller på de som tog fotot och inte kunde ta ett annat, även om de tog flera på en gång. Och är det något jag ogillar så är det skolfoto, man ser inte likadan ut på skolfoto som man gör på riktigt. Är det någon annan än jag som håller med om det? När man tar egna foton blir det ju bättre än själva skolfotot.

Skolfoto:Jag just nu:Det är en stor skillnad på skolfoto och hur jag ser ut just nu...

Bilder på migRandom torsdag

Nu har jag nyss kommit hem från ett loppis. Jag for dit med mamma och lillebrorsan. Men tyvärr så hittade vi inte något, även om det fanns mycket kläder och saker där, men man hittar ju inte alla gånger när man far till loppis. Nu har det slutat att regna så jag ska kanske gå ut en stund nu när det är sol. Aj jag har så ont vid nacken, jag sträckte mig igår (igen). Så nu kan jag inte göra så mycket annat än att ta det lugnt, för annars blir det väl bara värre kan jag tänka mig. Men nästa vecka ska jag inte göra så jag får ont någonstans, eller blir sjuk för då är det fest nästa lördag. Nä nu ska jag ta med mig kameran och gå ut en stund. Hejsvejs.

Lägger upp en bild från Kreta, som jag hittade på familjens dator.
Saknar detta, jag har lust att fara och resa utomlands nu.


Thee Three Musketeers 3D

Denna film är ett måste att fara och se på bio någon dag. Den har premiär på fredag och den är i 3D. Detta är till vännerna: Nån som följer med och ser på den med mig på bio någon dag? Trailern är shit bra, så det kommer bli spännande att se de tre musketörerna som den heter på svenska, på bio.


Nu frisörläxan

Nu tänkte jag göra min frisörläxa.
Denna bok behöver man för att bli frisör.
När vi har prov ska vi läsa i denna bok.Jag kanske lägger upp några bilder på resultatet av läxan om det blir lyckat.

Sims Social

Idag har jag haft en sovmorgon till klockan 12. Skönt det är när man får vara ensam hemma. Just nu nördar jag Sims Social på facebook. Men jag borde kanske göra något annat än att spela Sims, jag har inte gjort mina frisörläxor och de ska vara färdiga till måndag och tisdag, så de måste jag göra snart. Det är en klippning och en permanentrullning som jag måste göra. Snart ska vi ha frisör prov, om ca två veckor, och nästa vecka ska vi ha matte prov, då måste man börja plugga. Men nu ska jag hämta glass, och så ska jag fortsätta nörda Sims en stund, och sen ska jag göra mina frisörläxor.


Snart zumba-time

Snart ska jag fara iväg på zumba. Kunde ju som sagt inte fara på zumba förra veckan, så nu är det dags. Kommer bli kul, och man får ju bättre kondition och det behövs enligt mig. Men nu ska jag göra mig färdig och snart fara iväg på zumba.


Länkbyte

Jag gör ett länkbyte med en söt tjej.
Tycker att ni ska besöka hennes gulliga blogg.
Vill du göra ett länkbyte med mig så säg till.

Länkbyte:

http://onlyjag.blogg.se

Besök denna blogg!


Ätit på Arnolds

Jag och emz har varit och ätit på Arnolds. Vi tog varsin kokos-orginal, den var mums. Jag har tagit några bilder från Arnolds, tänkte lägga upp dem här. Visst ser allt så gott ut.Någon gång ska jag smaka på alla dessa =)

Chillar i stan

Nu chillar jag i stan med Emz på itronic. Vi har inte shoppat något ännu, men får ju hoppas att man hittar något. Sen ska vi gå och ta en fika på arnolds. Mums, det är så gott där. Jag tycker nästan synd om alla som måste vara i skolan nu, själv är man i stan på höstlovet hihi. Bloggar mer när jag kommer hem. Synes.


Godnatt ♥

Även om klockan inte är så mycket, så ska jag börja sova nu. Ska upp tidigare imorgon, när jag ska fara med bussen till stan och träffa Emz. Det kommer bli en kul dag imorgon, först och shoppa med Emz till stan, och sen på kvällen har jag zumba. Men nu ska jag släcka laptopen och sen ska jag lägga mig till sängs.


Mitt namn på google

Om man söker på mitt namn Madeleine på google så kommer prinsessan Madeleine i sverige upp. Jag tror inte ens att alla mina vänner visste att jag har fått mitt namn av henne när jag föddes! Jag gillar mitt namn, och jag skulle inte vilja byta namn. Jag är Madde och det är jag och mitt liv som jag bloggar om. Detta gjorde jag bara för att några av mina vänner hade sökt på sitt namn på google, det är kul att se vad som kommer upp.


Bättre vänner finns inte!


Första dagen på höstlovet

Första riktiga dagen på höstlovet då, skönt att inte behöva stiga upp tidigt på en måndag morgon för att fara till skolan. Själv har man sovmorgon när de flesta är i skolan. Nu har jag städat färdigt och tänkte slappa mig en stund. Imorgon tänkte jag fara till stan med Emz, jag har inte varit med henne på ganska länge nu, jag ser henne i skolan med vi har aldrig tid att prata eller träffas på skoltid. Det ska bli kul att fara med henne till stan imorgon, jag måste ta bussen till stan eftersom ingen kan skjussa mig dit, jag skulle vilja få mitt busskort snart. Jag skulle vilja shoppa nya kläder, men jag har inte så mycket pengar kvar, så jag ska inte slösa upp allt, men man vet ju aldrig vad man hittar i stan. Nu ska jag fixa lite i gimp.


Mera söta bilderIngen rubrik

Godkväll. Just nu finns det inte så mycket jag kan göra denna söndag kväll. Jag sitter här och bloggar, lyssnar på musik, laddar upp några nya bilder och funderar på vad jag ska göra första dagen på höstlovet imorgon. Har ni några bra musik tips? Själv lyssnar jag just nu på Paradise med Coldplay, det är en bra låt.

Hihi ska lägga upp en söt bild nu ♥Dagens höstbilder
Följ mig på bloglovin!

bloglovin

Klicka på ikonen ovanför för att följa mig på bloglovin. 
Jag gör gärna bloglovin- och länkbyten om ni vill det.
Skriv en kommentar om du följer mig, så följer jag dig.

Det var allt för mig just nu!Söndag

Då var det söndag igen, dagarna går så snabbt så man nästan inte hänger med. Men jag har ju höstlov så ingen skola för mig på en hel vecka nu. Undrar vad jag ska hitta på att göra på höstlovet, ska träffa några vänner och fara med till stan, göra min frisörläxor, men jag har inte planerat något annat än det ännu. Jag tror nästan att jag ska vara ut och ta höstbilder idag, annars ska jág inte göra så mycket annat. Jag brukar inte göra så mycket på söndagar.


Fotat egopics

Marianne har farit hem för en stund sen, och nu jag sitter här och laddar upp bilderna på bloggen. Vi kunde inte ta så många bilder eftersom hon hade så lite minne och batteri kvar på sin systemkamera, men några bilder blev det ju åtminstone. När marianne satte vid laptopen för att fixa en ny header åt sin blogg, så tog jag hennes kamera och fotade egopics. Jag önskar också att jag hade en systemkamera, men det ska jag skaffa senare någon gång, då man har pengar, och de är dyra så man måste spara ganska länge isåfall. Marianne har också hjälpt mig att göra en header i gimp, vad tycker ni om den? Jag ska testa att laga en helt själv också och se hur det blir. Nu ska jag sätta upp ett egopic.


Dagens bilder


Mina småa sötisar


Marinne och systemkamera

Snart kommer min söta Marianne (www.annuli.blogg.se) hit med sin kära systemkamera. Vi ska fota höstbilder och så ska hon hjälpa mig med ett program på datorn där man kan ändra bilder o.s.v så jag kan göra en ny header och design till bloggen. Jag svarar på era söta kommentarer senare, för hon kommer snart och jag måste göra mig färdig. Kommer säkert blogga mer när hon är här sen. Och gå gärna in och kolla på hennes blogg.
Bilder från filmkvällen igår!

Filmkvällen hos Emma var awesome igår ♥ Vi firade emma som fyller 15 år imorgon, jag firade för att jag har fått höstlov, och så firade vi ett års jubileum (min och alexandras första filmkväll) för ett år sedan. Jag fotade ganska mycket men jag tänkte bara lägga upp de normalaste bilderna, och säg till om ni vill att jag ska ta bort någon bild.

Detta var de normalaste bilderna =)

Höstlov!!!

Nu har jag äntligen fått höstlov!!!
Skönt det ska vara att vara ledig :D

Min dag har varit såhär:

• Försovde mig, jag kom för sent.
• Ungefär två håltimmar, och två lektioner.
• Efter skolan, stan för att köpa en present. 
• Nu har jag nyss kommit hem.
• Filmkväll hos Emma klockan 18.

Ni ska alla ha en bra helg! ♥


Dagens låt med Coldplay


Snart höstlov!

Hejsan. Det har varit en helt bra skoldag, vi slutade tidigt och sen gick jag med en vän till Point cut (frisörsalongen) och hon gjorde en manikyr åt mig. Men nu är det bara en dag kvar och så får vi höstlov sen i mer än en vecka!!! Imorgon efter skolan tänkte jag gå till stan och köpa en present åt Emma, och på imorgon kväll har hon filmkväll. Det kommer bli awesome som alltid ♥ Men nu ska jag äta plättar mums det är gott.


Filmkväll på fredag

På fredag är det filmkväll hos Emma. Hon fyller år på söndag och på fredag blir det fest hos henne. Filmkvällar med de bästa är livet, ska bli kul att träffa er igen, vi träffas inte lika ofta längre men det är så mycket man har att göra så vi hinner knappt träffas. Längtar tills det blir fredag då får man träffa alla vänner man saknar, och som man inte har sett på flera veckor.Lägger upp en bild från förra filmkvällen, jag har fått bilden av Marianne =)

Väntar på att fara hem!

Hellü. Nu sitter jag här i ett bibliotek bredvid mammas jobb, och väntar på att jag ska komma hem. Idag har vi haft en utomhus dag istället för att vara i skolan, och då vi har gått i skogen och gjort lite olika uppdrag. Brr det är kallt där ut och man frös hela tiden, skönt det var att komma in i värmen sen efteråt. Vi slutade tidigt, så jag har kommit och hälsat på till mammas jobb, hon jobbar på ett daghem och barnen här är så söta och roliga. Några barn försökte imponera på mig också, men det brukar vara så om man kommer och hälsar på till ett daghem. Jag har inte så mycket annat att göra än att sitta här på facebook och bloggen. Sen när jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt, mest vila mig och ha en slapp kväll. Nu har jag inga bilder att lägga upp men jag sätter upp en gammal bild från arkivet. Men ni ska ha en bra onsdag kväll. See you later.


Kreta för ett år sedan

Här på Kreta var jag för ca ett år sedan, i oktober. Jag saknar detta ställe, fint och härligt. Det skulle vara skönt att fara utomlands nu. Tänkte lägga upp några härliga bilder från Kreta, som jag inte har satt upp förut. Jag vill fara utomlands till sommaren. Men vi ska kanske fara utomlands nästa år eller åtminstone jag vill fara ut och resa, det finns inget som är härligare än att fara ut och resa ♥Visst är det härliga bilder? Saknar allt detta! =)

Tisdag kväll

Sorry för en dålig uppdatering!!!

Igår när jag tänkte blogga så fungerade inte blogg.se för mig, så det blev inget bloggande igår, hoppas att ni inte har blivit för mycket besvikna nu. Hoppas att ni alla har det bra, själv är det helt okej med mig, idag råkade jag sträcka mig så jag har ganska ont i benet, men jag får hoppas att det blir bättre. Jag kunde inte fara på zumba idag, ganska synd för jag ville fara men det gör ont när jag sträckte mig så det skulle bara blivit värre om jag skulle farit på zumba idag. Nu ikväll har jag bara vilat mig så det ska bli bättre tills imorgon, för då ska vi ha en annorlunda skoldag och då ska alla frisörer (även från andra skolor) samlas på ett ställe, och så ska vi vara utomhus hela dagen och ha olika aktiviteter, så vi lär känna varandra och träffa andra ettor som går första året till frisör. Det kommer säkert bli en ganska rolig dag, men det kommer kanske regna imorgon, men inte lika kul om man ska vara utomhus en hel dag och det regnar. Men nu ska jag se vad jag ska ha med mig imorgon, och välja vad jag ska ha på mig.


Helgen är slut

Godkväll alla söta läsare. Sorry för en dålig uppdatering idag, har inte haft någon lust att blogga, hoppas att ni inte blir för besvikna om jag inte alltid uppdaterar lika mycket. Men hoppas att ni alla har haft en bra helg! Igår kväll var jag på bio med Alexandra & Johanna och filmen The-Change up var en bra komedi film, är det någon som har sett den redan? Sen när filmen de tre musketörerna har premiär på bio så ska vi fara och se den, för han som spelar Percy Jackson är med i den filmen, så vi måste bara se den. Just nu kommer det många filmer på bio som man skulle vilja se, men man börjar inte ha så mycket pengar kvar längre, måste börja spara nu. I November kommer den första delen av fjärde filmen Breaking down, Twilight. Måste också fara och se på den, trailern till den är bra, så kommer bli spännande att se hela filmen senare på bio. Men nu ska jag gå i duschen, för imorgon är det skolan.


After rain comes sunshine

After rain comes sunshine. Nu är det bara att vänta på att jag ska fara på bio med några vänner, det är bara Alexandra och Johanna, eftersom ingen annan kunde följa med. De ska snart komma och hämta mig snart, så jag ska börja göra mig färdig nu så att jag hinner. Sist jag var på bio var för ca 2-3 veckor sen, men det är kul att fara på bio och se på komedi filmer, då är man inte ensam som skrattar. Men nu ska jag göra mig färdig för att fara på bio.


Du är awesome!André Zuniga du är awesome, och du väljer bra låtar!!! ♥

Frisör läxa

Nu tänkte jag att jag ska göra min frisör läxa. Till måndag ska vi göra en rullkamning på dockan "Leffe". Det kanske låter lätt, men det är svårare än vad man tror. Förra gången jag skulle göra det i skolan, råkade jag göra ett misstag men tror inte jag gör samma misstag. Nu ska jag försöka få det att lyckas, och att resultatet blir bra. Jag tänker sätta upp några bilder på min frisör läxa senare

Såhär ska permanenten på dockan se ut.
Det är inte min bild, men tänkte ta egna bilder senare.


Happyface its friday

*Happyface* nu är det fredag ♥ Jag har nyss kommit hem för en stund sen, skönt det är att sluta tidigt på fredagar. Och jag tror aldrig att jag har skrattat så här mycket på någon matematik lektion förut, när vi gick igenom några matte tal på tavlan sa läraren att han kunde säga talen på kinesiska, och så började han prata på kinesiska, det var roligt. Det är inte ofta man får ha en matte lärare som börjar säga matte tal på kinesiska. Men skoldagen gick snabbt när vi bara har några lektioner och vi slutar kl. 13 på fredagar. Inför helgen har jag inte planerat något annat än att fara med några vänner på bio och se på the change-up. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ha en mysig fredag kväll för mig själv och med familjen.


Nu robinson

Nu ska jag se på tv och svara på era kommentarer.
Happyface imorgon är det fredag, de här dagarna har gått snabbt.
Hoppas att ni har haft en mysig torsdag kväll ♥


Lackat naglarna

Nu har jag suttit och lackat mina naglar. Först satte jag baslack för att skydda naglarna, sen satte jag nagellack två gånger, och till sist satt jag på ett toplack som gör att nagellacket håller längre. Man ska alltid sätta baslack och toplack om man vill skydda naglarna, och göra så att färgen håller längre. Resultatet blir att det ger naglarna en fin glans och gör så att färgen på naglarna håller mycket längre. Det är roligt att göra manikyr, men det är lättare att laga på någon annan än att man ska göra en manikyr på sig själv.

Det ser bättre ut i verkligheten än på bild.


En regnig torsdag

Tja tja bloggen. Nu är jag genomblöt eftersom det regnar där ut, och jag har gått från skolan till busstationen. Jag tänkte ta den tidigare bussen hem men jag missade den, så jag tog nästa buss istället som kom en halv timme senare. Puhh vilken jobbig dag det har varit med matte 3 x och samhällslära 2 x lektioner. Vi var såhär nära att få tre håltimmar idag, men det var lärararen som var försenad och han skulle egentligen farit på ett möte men det blev någon ändring. Och när vi var påväg att gå ut från klassrummet så kommer läraren i korridoren, men skulle läraren inte kommit så skulle vi fått ha tre håltimmar. Men nu ska jag göra min matte läxa om jag orkar räkna, annars gör jag den senare.Inte min bild! Min kamera är på laddning så jag kan ta bilder senare...

The Change-Up

På lördag ska jag fara med några vänner på bio och se på The Change-up.
 


Under uppväxten var Mitch och Dave oskiljaktiga bästa vänner, men sedan dess har de sakta glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående, ströjobbande förvuxen pojke som aldrig har stött på någon form av ansvar han tyckt om. I Mitch ögon har Dave allt: den vackra frun Jamie, barn som avgudar honom och ett välbetalt jobb på en prestigefull advokatbyrå. För Dave däremot, vore Mitch stressfria liv utan några som helst krav eller konsekvenser en dröm som förverkligas.

Efter en blöt kväll vänds Mitch och Daves världar upp-och-ned då de vaknar upp i varandras kroppar och nästan omedelbart börjar deleva livet. Varandras liv.


Wednesday

Vilken dag det har varit. Och jag hade nyss skrivit ett långt inlägg och tänkte spara det och då slutade internet att fungera. Inget fungerar bra idag, internet slutade fungera när jag skulle spara, min kamera slocknade när jag skulle ta bilder, mobilen dog men började fungera sen efter ett tag, det tog länge att göra läxorna eftersom jag inte kunde och hittade inga svar, och mycket annat. Men alla dagar kan inte vara perfekt. Imorgon måste jag stiga upp tidigt och så har vi matte 3 x och samhällslära 3 x lektioner imorgon. Det är ganska jobbigt med så mycket på en gång, men vi slutar tidigt och då ska jag ta bussen hem, så jag kommer hem tidigt. Och nu har jag inget annat att göra än att sitta vid laptopen och lyssna på musik.


Är i skolan och har slutat

Hejsan svejsan. Nu sitter jag i skolan och väntar på att pappa ska hämta mig. Idag har vi bara klippt, klippt och klippt. Aj man får ont i axlarna och i ryggen när man måste stå och lyfta varje gång man ska klippa. Men annars har väl klippningen gått helt bra. Nu när jag har kommit hem måste jag göra min matte och samhällslära läxan. Sorry igen för att jag inte uppdaterar lika ofta, men jag har inte så mycket tid att blogga, ska försöka uppdatera så ofta jag kan. Men nu ska jag fara hem och göra läxorna. Kram.

Skoldagen i stan

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Vi gjorde skoluppgiften på nästan två timmar, och sen när vi var färdig med den gick vi och äta på en kinesisk restaurang som finns i Rewell center. Jag hade aldrig ätit där förut men det var god mat, och billigt också för att vara en kinesisk restaurang. Sen gick vi runt i olika butiker, men jag köpte bara en nagelfil och en basic - toplack. Man behöver ha mycket olika saker när man ska bli frisör, till håret och till naglarna. Tänk om alla våra skoldagar skulle vara på det här sättet, att man får fara till stan och göra en skoluppgift och sen göra vad man vill när man är färdig. Det har varit en nice dag i stan med två härliga personer. Ikväll har jag mycket jag ska göra, nu ska jag göra läxorna, sen ska jag klippa färdigt min frisörläxa, och sen ska jag fara på zumba. Men nu måste jag göra läxorna och inte sitta här och blogga.

En bild på det jag köpte i stan:


Skoluppgift i stan imorgon

Imorgon ska vi inte fara till skolan, utan istället ska man vara en grupp på tre personer som ska fara till stan och göra en uppgift som vi har fått av klassläraren. Vi ska välja ut tre olika frisyrer som vi tycker om, och sen ska vi försöka lista ut hurudan struktur frisyren har. Struktur = Hur frisyren är uppbyggd från hårbotten. Och när man har gjort uppgiften färdig får man fara hem om man vill, men jag tänkte stanna kvar i stan en stund efter, man kan ju stanna och shoppa efter att man har gjort uppgiften färdig som ska lämnas in på onsdag. Jag tänkte ta bussen till stan, och den kommer ungefär halv elva, men man får ju ha längre sovmorgon än vad det annars skulle ha varit. Kommer säkert bli en rolig dag i stan imorgon, bättre än att vi skulle ha varit i skolan. Det blir en annorlunda skoldag, och imorgon kväll ska jag fara på zumba.


Man kan vara nöjd

Dagen har varit den roligaste på länge. Idag har vi haft riktiga kunder, det gick helt bra för att vara första gången, men man kan ju alltid göra det bättre. Men det var inga kunder som blev besvikna och vi fick många trevliga kommentarer av våra kunder. Jag fick föna håret på en kund och göra manikyr åt två kunder. Jag blev nöjd över det jag har gjort idag, första gången och man kände sig ganska duktig. Efter att jag hade kommit hem åkte jag direkt till min kusin Isabelle för jag skulle klippa hennes hår. Det blev snyggt om man får säga det själv, men det tog ungefär en timme att klippa även om det ine var så långt. Men det är roligt att vara frisör och det är min grej, tur att jag valde det istället för något annat yrke. Nöjda kunder kommer alltid tillbaka, och så är det också, jag får klippa min kusin varje gång det behövs. Varje gång man gör en hårföning, klippning eller manikyr så blir det alltid bättre, när man lär sig och då man vet hur man ska göra. Denna dag har varit den roligaste på länge.


En färglad årstid

Det märks att hösten är här, det är en väldigt fin och färglad årstid. Men jag saknar den underbara sommaren och den härliga värmen. Nu är det oktober och ganska kallt väder, för ett år sedan var jag i Kreta, tänk om man skulle få vara där just nu. Men man får vara glad att det finns olika årstider, alla är fina på sitt sätt och visst är det fint när hösten har så många olika färger. En bra årstid att ta många fina höstbilder.


Dagens bilder

Här kommer dagens bilder på Alex, Isabelle och Tilde.
Alex är min söta lillebror, Isabelle och Tilde är mina söta kusiner.
Vissa bilder blev jag ganska nöjd med och de är inte redigerade.

De gillar alla att vara med på foto och det kanske märks  =)

Kundarbete imorgon

Sorry för att jag uppdaterade så dåligt igår. Jag hade så mycket att göra så jag hade inte tid att blogga, men jag hoppas att ni inte blev för besvikna när ni märkte att jag inte hade uppdaterat. Nu har jag gjort färdigt min frisörläxa till onsdag, jag har gjort en klippning på dockan Leffe. Snart ska jag fara iväg och träffa mina kusiner som har kommit, har inte sett dem på flera veckor, så det ska bli kul att träffa dem. Snart är helgen slut och imorgon ska vi ha en annorlunda skoldag, vi ska fara till en mässa och ha kunder där. Det kommer bli nervöst men säkert kommer det bli roligt att få ha sina första riktiga kunder imorgon som vi ska föna håret på och göra en manikyr. Måste bara förbereda mig lite inför imorgon.


Ben & Jerry's Kladdkaka!

Nu har jag varit ute och kört moped med Jennifer, Lelle kom senare. Jag och Jennifer körde till Sale där vi köpte varsin Ben & Jerry's kladdkaka. Länge sen jag åt den sorten, och jag har inte ätit upp hela ännu, tog hem det som lämnade, så jag kan äta upp det senare när jag orkar. Sen när vi hade ätit körde vi till Meps och våldgästade henne som vi brukar göra när vi är ute och kör. "Här kommer mopedgänget". Efter en stund kom Lelle dit. Jag kom hem för en stund, och ikväll ska jag inte göra så mycket. Idag har jag inte haft tid att blogga som ni har märkt, jag hade sovmorgon, sen städade jag huset, lagade mat, och sen for jag och körde moped. Det finns mycket att göra när det är helg, men så ska det ju vara. Men det finns ingen godare glass än Ben & Jerry's.