Gott nytt år! :D

GOTT NYTT ÅR !!! ♥

Sista dagen av detta året nu och ikväll blir det nyårsfest hos nea med de bästa som finns. Och så blir det ju också övernattning för några personer, och jag är en av dem. Det kommer bli kul att fira nyår med de bästa, för varje år jag har firat nyår med familjen som tradition men imorgon blir det helt annat. Jag tror inte att jag kommer ha något nyårslöfte för jag kommer ändå inte kunna hålla det, jag har försökt ha varje år men det misslyckas alltid. Det kanske märks att jag inte bloggar lika mycket som förut nu men så är det om man har mycket att göra och inte hinner sitta vid datan och blogga. Men nu ska jag sätta kameran på laddning så jag kan fota några "normala" bilder hos nea ikväll.


Försenad julklapp

Idag fick jag min försenade julklapp som kom med posten. Det var ett dockhuvud att öva på, färgpenslar och färgkoppar, en bortste som var något extra och en frisör kappa. Lite nödvändiga frisörsaker som man kommer behöva nu i framtiden som är bra att ha om man ska bli frisör.


Najs dag i stan

Idag har jag chillat med Michelle och två andra i stan (ida och carolina som vi träffade där) Jag har shoppat upp en hel del pengar, jag köpa en mysig huppare från gina tricot, en randig tröja från gina tricot och en gul tröja på rea från jim&jill (den gula köpte vi alla samma) Men nu ska jag inte shoppa mer resten av året... och det är ju bara en dag, men nästa år ska jag shoppa mer hihi. Det är bra med rea, det skulle kunna vara det oftare. Nu har jag ont i fötterna eftersom jag har gått på stan en hel dag, men kul att träffa michelle igen som jag inte hade sett på flera veckor och de andra två som joinade oss. Nu ska jag mysa här för mig själv och imorgon blir det nyårsfest hos nea och dessutom en övernattning, en härlig helg att se fram emot nu och en bra fredag har det varit.

Här kommer bilder på det jag shoppade:


Mysig tröja från Gina tricot


Randig tröja från Gina tricot


En tröja från Jim&Jill, köpte för att den var gul och billig

Slapp torsdag

Nu har det snart gått en hel vecka av jullovet, och vad har man gjort, inte så mycket. Nu har jag bara suttit hemma flera dagar och latat mig eftersom jag inte har haft något att göra, eller kunna fara någonstans. Jag har mest sovit bort dagarna och suttit uppe på nätterna, ingen bra idé men det är ju lov. Jag har flera saker jag skulle måste göra innan jullovet är slut, även om det ännu är mer än en vecka kvar. Jag ska träffa några som jag inte träffat på länge som t.ex. michelle, fara till stan några gånger till och shoppa, fara på bio med vännerna, göra en till svinrygg som jag ska lämna in (någon frivillig?) och såklart ska det firas nyår nu i helgen, då blir det fest hos nea och övernattning dessutom, jag ser fram emot helgen och det nya året som kommer. Jag har lust att göra något kul nu men vad skulle det vara. Bara två dagar kvar så är detta året slut om ni inte visste det redan.

Just nu har jag brist på bilder men lägger upp en bild som jag har redigerat.


Söt bror man har <3






Nödvändiga saker och klädesplagg

Igår for jag till stan en sväng för att shoppa lite nödvändiga saker. Och så träffade jag nea och meps, det blev en liten pratstund. Men nu har jag slösat upp lite från mitt ena presentkort och lite pengar som jag fått, jag köpte ett bälte på rea (gina tricot), en huppare på rea (jim&jill) och två par jeans (gina tricot) Men nu har jag det jag behöver, men jag ska till stan någon dag igen och passa på att shoppa nu när det är rea. Jag ska lägga upp några bilder på det jag köpt, och kommentera gärna vad ni tycker.









Jag har lust att shoppa ännu mer...

Rabbits ♥










Shoppa ikväll

Hej hej. Nu sitter jag här framför datan och har inget att göra. Men jag ska snart göra mig färdig för jag ska snart fara iväg till stan och shoppa på rea. Måste köpa nya jeans, en huppari och några tröjor om man hittar något. Tur det att man har fått presentkort till julklapp, och så kanske jag ska gå till glitter och köpa smycken eftersom jag har fått presentkort dit. Det är bra med jul man får sådant som man behöver. Annars idag har jag inte gjort så mycket, fotat lite bilder som jag snart ska lägga upp i ett annat inlägg. Och snart blir det shopping time om man hittar det man behöver och kanske det är på rea vem vet.


Humor på topp :D

"Jag hade laddat ner skype på nytt och hade addat annuli"

Konservationen:

Jag: tjenaa (:
"annuli": majja e' jultomte
Jag: va?
"annuli": vänta lite så kommer hon..
Jag: haha kej

Annulis farbror brukar kalla annuli för majja och hon delade ut paket och så frågade annulis pappa:

Annulis pappa: Vem är madde?
Annuli: Va??
Annulis pappa: Madde??
Annuli: öhh, en kompis?
(han håller aldrig reda på mina vänner)
Annulis farbror: nå hon frågade va du gör 
Annuli: *WTF*

Så hade han upp skype med mig på framsidan...
sen så asgarvade vi ihjäl oss hahahah!

En söt bild på annuli kommer här och är från hennes fina blogg ♥


Måndag...

Godkväll bloggen! Vet att jag bloggar sent idag med men bättre sent än aldrig eller hur? Men jag har typ bloggbrist vet inte riktigt vad jag ska skriva om som vanligt. Men nu ska jag skriva vad jag har gjort idag, det är inte så mycket mest sovit halva dagen, varit lite med mina kusiner och blivit inlåst i mitt rum i ca en timme av mina små syskon, riktigt kul var det och utan dator också jag hade inget att göra, och så gjorde jag en manikyr på mig själv som blev helt missbildat. Så har min dag varit ungefär, jag vet inte vad jag ska göra imorgon men skulle vilja hitta på något kul. Men nu har jag inget mer att skriva om, kanske kommer på lite mer att skriva om snart. Godnatt i förskott om jag inte bloggar mer inatt.




Natt inlägg

Oj oj dålig blogg med typ bara ett inlägg mer dag... måste nog börja skriva lite oftare. Men eftersom det är natt nu när jag skriver detta inlägg så var det igår som jag har varit med mina kusiner Tilde och Isabelle, sen har jag sett på Peter Pan (riktiga) på tv, och sen har jag inte gjort så mycket annat, mest suttit framför datan. Men jag vet inte vad jag ska skriva om... julen har väl varit helt bra hittills, och så har jag ätit massor med gott. Hoppas ni har haft en bra jul för det har jag haft. Men nu har jag inget mer att säga, jag ska börja sova snart tror jag för jag har ju ändå inget bättre att göra.


Mina julklappar

Julafton igår var helt najs. Vi hade två skojjiga tomtar hos oss, jag vet inte vem det var men jag tror att de kände mig (jag måste ta reda på vem det var) men i alla fall jag är nöjd över mina julklappar det jag fick var: Parfym, smink, smycken, sockor, handskar, ögonfransböjare, klocka, biobiljetter, handkrämer, två presentkort ett till gina tricot och ett till glitter, ögonskugga, manikyrsaker och en bra plattång (eller formningsjärn eftersom man kan göra annat än att platta håret med den) men det är en julklapp som jag inte fått ännu som kommer på posten någon dag, så det är bara att vänta. Men nu har jag äntligen en ordentlig och bra plattång som man också kan locka håret med, och så fick jag mina manikyrsaker som jag ville ha så jag kan göra manikyr på mig själv och på andra. Synd att det är jul bara en gång om året men jag fyller ju i juli så då får man önska sig något mer.

Men här kommer en bild på allt som jag fick:


God jul !!! :D

GOD JUL TILL ER ALLA!!! :D
JULAFTON UTAN SNÖ...
MEN DET ÄR JU JUL NU HAPPY!!!

Tumblr_luu2b6idwk1qe7vz2o1_400_large
(Bild från weheartit)


Pepparkaks cheesecake

Nu har jag bakat lite gott inför julen.
Jag bakade en pepparkaks cheesecake.
Gott det ser ut, hoppas den är god också.  


Julafton imorgon

YEEEY IMORGON ÄR DET JULAFTON! :D Synd att det knappt finns någon snö, och att det regnar just nu men det är ju inte i alla fall så kallt så man inte behöver frysa ihjäl. Och imorgon ska man ju inte missa kalle ankas jul på tv, det är en tradition att se på det på julafton i alla fall i vår familj. Imorgon ska man äta julmat, mums det är så gott. Vår vanliga tradition på julafton är att vi far hem till några i släken och äter julmat, sen är vi hemma hos oss och några från släkten kommer hit, och sen är det bara att vänta till "tomten" kommer. Men det är nog första gången på länge som det inte är någon snö här på julafton, helt annorlunda än förra årets jul. Men jag är så glad att det är julafton imorgon...


Jullovet är här! :D ♥

Nu har vi fått jullov så härligt!!! Och vi fick sluta klockan 12 idag p.g.a att det var så många som var borta... Jag vet inte vad jag ska säga jag är så överlycklig, fick veta några vitsord idag och jag har fått högsta vitsordet i några ämnen som finska, modde och konst/kultur, det var helt oväntat men jag är så glad och stolt över mig själv just nu. Vad ska man mer säga? De är julafton snart och nu är det jullov i några veckor. Kanske man ska börja planera jullovet lite. Men snart är det julafton! ♥


En skoldag kvar

Min dag i korthet.

- Haft julfest i skolan som var helt nice.
- Varit och ätit till rax och shoppat julklappar.
- Nu ska jag slappa resten av kvällen.


Kusinerna ♥










Klippa hela dagen

Skönt det var att få sluta tidigt idag, kom hem till klockan 14. Idag i skolan har vi klippt varandra men jag klippte inte bort mer än ca en centimeter och lite av pannluggen så det blev ingen skillnad på håret. Nu ikväll ska jag fara och träffa mina småa och söta kusiner och så ska jag klippa håret på min kusin isabelle. Har inte så mycket annat att säga nu, eller jo min design till bloggen är färdig. Kommentera gärna vad ni tycker om den. Men nu ska jag packa med mig mina saxar och andra frisörsaker och sen ska jag fara iväg och klippa min kusin.



Grattis Nea :D ♥

Grattis nea som fyller moppe ålder idag! ‎1 universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljarder människor och jag träffa dig av alla dem och jag är så glad över att jag fick träffa dig, och tack för att jag fick följa med dig till Hangö i somras det var helt awesome! Men hoppas du haft en bra födelsedag och fått många bra presenter... Ni kan gärna besöka hennes fina blogg: www.neea.webblogg.se!

Här kommer några söta och fina bilder på dig Nea:











Jag har flest bilder på dig men lägger bara upp några minnen med dig från Hangö.

Fest frisyrer i skolan

I skolan idag har vi gjort fest frisyrer på varandra, det var helt najs. Jag gjorde en dubbelsidig svinrygg på en i klassen var ganska svårt att få allt perfekt men det gick väl helt bra annars. Själv fick man mycket volym i håret och lite lockar, vi tog bilder på varandra men bilderna stannar i skolan så dem får ni tyvärr inte se. Men nu är mitt hår fluggigt och mycket volym, svårt att få det själv men jag har ju en egen mini volymaster som jag ska använda när jag gör volym. Skoldagen var i alla fall kul, och jag kom hem redan klockan 14 skönt att ha korta skoldagar. Men nu är det bara några skoldagar kvar och på onsdag har vi julfest, på torsdag ska vi vara i skolan och sen när vi slutar så får vi jullov. Imorgon efter skolan ska jag gå till stan och köpa några julklappar eftersom jag inte har hunnit köpa något ännu och det börjar bli stressigt för snart är det jul. Nu ska jag göra en inlämningsuppgift i konst och kultur om hur man arbetade som frisör förut o.s.v. 



(Inte min bild, hittade en snygg bild på en svinrygg)

Tack alla ♥

Det har varit den bästa dagen på länge.
Har bara en sak att säga det var helt awesome!
Nu ska jag lägga upp de normalaste bilderna.

























Mer bilder kommer kanske senare...

Filmkväll snart :D

Hej hej. Dålig uppdatering igår p.g.a att jag försöker fixa en ny desígn till bloggen och att jag hade annat att göra. Igår städade jag inför julen som är nästa vecka, jag gjorde några inlämningsuppgifter, var barnvakt, lagade några jultårtor och sådant, så hade inte så mycket tid att blogga igår. Men nu är det fjärde advent och när man kollade ut genom fönstret på morgonen så hade det snöat och snart är det filmkväll hos nea och tintin. Känns lite konstigt att det är filmkväll på en söndag men det är ju ingen skillnad vilken dag det är filmkväll, det är ju ändå alltid lika awesome. Men nu måste jag göra mig färdig inför filmkvällen. Bloggar mer när jag kommer hem.


Gör en ny design

Just nu håller jag på att fixa en ny design så därför kanske det ser konstigt ut och det är inte färdigt ännu. Men designen blir nog färdig senare idag, men nu har jag annat jag ska göra så jag fixar designen och bloggar mer senare.

Fredag kväll

Puh vilken dag det har varit (ganska jobbig) det blev några problem i skolan men ingen kommentar om det för sådant skriver jag inte om här på bloggen och ni som är mina vänner kommer ändå få veta det på söndag. Vi hade två prov det ena gick väl helt okej men det andra gick dåligt men man får väl hoppas på att man blir godkänd. Man får ju vara glad att det bara är några skoldagar kvar och att vi har julfest på onsdag och börjar klockan 10 på onsdag och torsdag, ska bli skönt med sovmorgon då. Och om en vecka är det jullov och nästa vecka på lördag är det äntligen julafton. Oj jag måste fara till stan någon dag och shoppa julklappar, jag har inte hunnit göra det ännu när man har mycket annat att tänka på. Skönt att det är helg nu, ska vila upp mig idag för imorgon och på söndag har jag annat jag ska göra som att träffa släkten och filmkväll. Nu ska jag äta choklad och lyssna på mange bjuder.


Dagens låt - Mange bjuder


Plugg kväll

Nu ikväll har jag pluggat till två prov som jag har imorgon, matematik och konst/kultur. Inte så svåra ämnen men måste ju plugga ändå, man vil ju få bra i proven och bli godkänd. Idag när vi skulle skriva vårt finska prov tänkte jag nästan skratta högt för jag har aldrig någonsin skrivit så här lätt finska prov någon gång, skrev provet på ca 15 minuter, hoppas ju på att man får det högsta vitsordet (a)

Nä nu ska jag inte skriva om skolan det är inte så intressant att skriva om, men jag vet inte vad jag ska skriva för ikväll har jag inget speciellt att säga förutom att jag måste plugga. Men inför helgen är det många planer som dessa: Städa inför jul, vara med kusinerna, fara på filmkväll hos nea, göra några inlämningsuppgifter, vara barnvakt och mer kommer jag inte på just nu. Imorgon är det fredag, ska bli så skönt med helg nu även om man har mycket att göra, men imorgon kväll ska jag inte göra något speciellt tror jag. Nu ska jag ta mig en dusch och sen plugga lite till.


Godnatt bloggen!

Nu ska jag sova för klockan är mycket.
Imorgon blir det säkert en jobbig skoldag.
Men nu blir det godnatt för mig.

Sköt om er puss & kram.


Uppsättning med svinrygg

Ojj jag tänkte nästan glömma bort att blogga idag... vilken panik man fick när man kom på att det är ju julafton nästa vecka jag som trodde att det var om två veckor, att jag inte har tänkt på det före nu. Det kommer bli stressigt med allt och jag som inte har hunnit köpa några julklappar till vänner och släkt ännu, men måste göra det någon dag när jag hinner. Och nu har allt snö försvunnit eftersom det har regnat, jag vill ha snö när det är jul snart. Tänk att man måste ha tre prov på två dagar också men idag har jag pluggat till två olika prov och nu orkar jag inte plugga mer, man blir ju bara tröttare och jag ska upp tidigt så får inte försova mig imorgon.

Idag i skolan har vi gjort en uppsättning med svinrygg och lite lockar i håret, jag blev inte riktigt färdig med den men vi skulle ta bilder på det så långt som vi hade kommit, men såklart hade jag ju glömt kameran hemma så jag fick använda min dåliga mobil med dålig kvalité. Men jag ska lägga upp några bilder här på bloggen ändå på hur det ser ut. Men det blev ju inte ens färdig, det var kul men svårt och en bra utmaning. Men jag gillar inte att göra håret på dockor jag vill göra på riktiga personer för det är enklare än att göra det på dockor.

   

Epicfun.se








Grattis Tintin! ♥

Grattis kramar till dig Tintin som fyller 15 år!
Du har säkert längtat efter denna dag...
Om ni vill kan ni besöka hennes härliga blogg:

www.phototintin.blogg.se :)



Det är hennes egen bild som jag har lånat.


Den 13 december

Idag är det den 13 december och lucia. Vi började skolan klockan 08 men nu har vi slutat och jag sitter här framför datan och väntar på att tiden ska gå, om ca en timme så ska jag ta bussen hem. Måste börja läsa till prov när jag kommer hem, skulle inte orka men man måste väl så man åtminstone blir godkänd på proven som vi har på torsdag och fredag, tre prov på två dagar blää. I skolan idag har vi lärt oss att göra en dubbelsidig svinrygg och sen tvättade en kompis håret på mig. Men jag vill hem men jag kommer hem först klockan 14. Men vi fick sluta tidigare än vanligt så det är skönt. Men ikväll blir det väl att plugga då och sen se på lucia i byn.


Resultatet av modellen

Nu ska jag lägga upp några bilder på hur det blev med resultatet av min svinrygg. Det gick väl helt bra, ganska svårt att se i svart hår, och svårt att få allt att hållas på plats när det bara föll ner hela tiden. Men man blir väl bättre för varje gång man gör det och kul har det varit att få göra det en gång till. Och om det är någon till som vill att jag ska göra en sånhär uppsättning på så är det bara att säga till så gör jag det någon gång när jag har tid. Det blir ju bättre för varje gång jag får göra om detta.

Tack Becka och Meps för att ni ställde upp som modeller!

   


Becka min modell

Nu har jag kommit hem från skolan och snart kommer Becka hit för jag ska fixa hennes hår, hon ska vara modell till mig när jag ska göra en inlämningsuppgift på en svinrygg som är en uppsättning. Kommer bli nice att få göra det en gång till, jag gjorde det på Meps innan och nu ska jag göra det på Becka. Jag kommer sätta upp bilder senare på hur det kommer se ut, men det kommer bli svårt att göra det i svart hår men får se hur det går. Det är det som jag ska göra ikväll vara frisör till söta Becka. Men nu ska jag inte sitta vid datan för hon kommer snart hit.

Hihi jag hittade en nice bild på facebook på tre av mina söta kompisar: Nea, Lelle och Becka. Bilden är tagen av Meps tror jag.



Visst har man coola kompisar? (a)

Härlig helg ♥

Gokväll. Nu har jag nyss kommit hem från farfar, vi har varit och firat hans födelsedag som var i fredags. Idag har jag sovit länge, städat, inte gjort så mycket annat och sen åkte vi iväg till farfar för att hälsa på. Nu är man helt slut efter denna helg, det har varit fest, filmkväll och mycket annat. Hur ska man orka fara till skolan imorgon, det är ju måndag. Men efter skolan ska söta Becka komma hit och jag ska färga hennes hår och sen ska jag göra svinrygg uppsättningen på henne eftersom hon ska vara min modell. Kanske det blir en bra dag imorgon ändå. Men det har varit den bästa helgen på länge, tack alla som har gjort denna helg helt awesome.



Puss & Kram.

Snart fest!!!

Hejsvejs bloggen.
Sorry för att jag inte har uppdaterat idag, har haft annat att göra.
Men nu har jag gjort mig färdig för att fara på fest med de bästa.
Hoppas att det blir en awesome kväll men det blir det säkert.
Jag bloggar mer när jag kommer hem om jag orkar hihi.

Nu ska jag på fest...


Igår kväll <3

Filmkvällen var ju som sagt helt härlig med de bästa!
Synd att alla inte kunde komma som johanna och marianne.
De här är de normalaste bilderna, och tyvärr blev det inte någon gruppbild.











Det var de normalste, inte så många bilder men bättre än inga alls...

Helt awesome

Dagen har varit helt bra, men filmkvällen var helt awesome som vanligt ♥ Och i skolan hände det ingenting, allt var tråkigt man ville bara fara hem, sen när man kom hem var man tvungen att göra sig färdig för att fara till Jennifer på filmkväll så jag hade inte ens tid att blogga. Sorry för att jag inte har uppdaterat före nu. Men bättre med ett sent inlägg än inget inlägg alls. På filmkvällen såg vi filmen som hette 127 timmar, den var helt okej men ganska äcklig på vissa ställen, och jag försökte fota några normala bilder men det var nästan ingen bild som blev normal så jag tänkte låna några bilder av mina vänner när de lagt upp dem på sin blogg. Det är alltid kul med filmkväll och imorgon är det fest längtar tills dess.


Dagens låt


En timme kvar...

Tjohejsan.

Just nu är jag i skolan och vi slutar om ca en timme. Idag har vi haft åtta lektioner, och nu sitter vi på datan på konst och kultur och svarar på några tråkiga frågor. Dagens tanke: "Jag vill hem nu, jag orkar inte vara här" vi har inte gjort något på lektionerna idag, har nästan tänkt somna på varje lektion. När jag kommer hem ska jag bara chilla ska bli skönt. Imorgon är det fredag happiii, det betyder filmkväll hos jennifer kommer bli en helt awesome helg. Och på lördag är det festin längtar. Just nu vill jag hem och så vill jag att det ska bli helg.

Vad händer hos er ikväll då?

Nu har jag inga bilder, så jag lägger upp en bild från arkivet. Såna här godsaker finns i matsalen, men denna bild är tagen från Arnolds, mums jag vill ha något gott att äta nu...


Slutat skolan

Tjena bloggen! Nu måste jag skärpa mig med mitt bloggande och uppdatera oftare... just nu är jag i skolan vi började klockan 08 för att skriva anatomi tenten som gick sådär, och sen gjorde vi en hygiengranskning i grupp och nu är vi färdiga med det och har slutat skolan. Snart är det mat och sen ska jag stanna kvar en liten stund och tvätta löshåret, och så tänkte jag ta bussen hem, så jag kommer hem ungefär klockan 14. Chill onsdag när man får sluta så här tidigt. Ikväll ska jag bara slappa, jag har ändå inget annat att göra idag efter skolan.


Finlands självständighetsdag!

Grattis Finland till självständighetsdagen den 6 december.
Skönt det är att få vara ledig denna tisdag och bäst av allt nu snöar det.
Det är ingen vinter utan snö men nu kommer det denna självständighetsdag.


I'm in love with your blue eyes ♥






Måndag ^^

Skönt det har varit att få sova till klockan halv 12 på en måndag. Man behövde inte stiga upp tidigt och fara till skolan, ensam hemma har man fått vara tills nu när brorsan kom hem. jag har inte gjort så mycket annat än gjort en självstudie uppgift, fotat några ego pics på mig själv, suttit framför datan och lyssnat på musik. Det finns inte så mycket man kan göra här hemma heller helt själv, så då är det bara att slappa. Ikväll ska jag kanske klippa mina brorsors hår och kanske färga mammas hår, eller så gör jag det imorgon får se. Men det är kul att vara frisör på fritiden och man måste ju öva så går det ju bättre sen i skolan. Nä nu ska jag göra något annat än att sitta framför datan hela dagen.


Ingen skola imorgon (a)

Just nu är min blogg halv död som ni märker, jag har inte ens bloggat något idag. Men vad ska man skriva om lixom, just nu händer det inget här hos mig jag har bara slappat mig hela dagen. Imorgon och på tisdag är vi lediga från skolan, skönt med två sovmorgnar till. Jag har inga idéer vad jag ska skriva om och jag har inte fotat några bilder. Men min blogg ska inte vara död och ouppdaterad, mina besökare har sjunkit men så är det om man inte har något intressant att blogga om. Men i alla fall, helgen har väl varit helt bra men jag ser redan fram emot nästa helg som säkert kommer bli awesome. Jag vet inte vad jag mer ska skriva så det fick bli ett kort inlägg här nu.


Bilder på uppsättningen

Jag vet att jag inte har bloggat något idag, men jag har som sagt haft fullt upp att göra hela dagen. Först sovmorgon som var väldigt skönt, sen städade jag mitt rum eller rättare sagt hela huset, och sen har Meps kommit till mig och jag har gjort en uppsättning åt henne, som vi hade i uppgift att göra från skolan, men jag ska göra det på Becka och Tintin någon dag. Det gick väl helt bra, Meps gästbloggade om det i förra inlägget. Hon for hem för en stund sen så nu ska jag bara sitta framför datan resten av kvällen. Men det var kul att du kunde komma hit Meps och tack för att du ville ställa upp som "modell" eller vad man ska säga. Btw synd att moa åkte ut ur idol igår, men robin är kvar och han ska vinna idol finalen nästa veckas fredag.

Här kommer några bilder på uppsättningen:

  

Meps gästbloggar

Hejhej maddes bloggläsare!
Just nu står Madde och påtar i mitt hår, för hon lagar en sk svinrygg xD
Mitt hår stod just ut såhär:




Jättesnyggt jag vet!!!!!
jUST NU SER DET BETYDLIGT SNYGGARE UT OCH JAG TYCKER INTE OM CAPSLOCK!!!!!!!
Såhär ser det ut för tillfället:


Madde försökte just fota min frisyr med en kamera som lät som en gräsklippare.
Just for your information.
jag gissar att det dyker upp lite bättre bilder än webcam.

"man sko bord kunn ring till en kamera då man har tappa bort den" sa Madde
Håller med xD

//MEPS, den fantastiska bloggerskan som ni hittar på thisismepsblogg.se

Skönt med fredag ♥

Tjalalala nu är det fredag och jag är happy. Skönt att det är fredag nu, dagen har varit helt okej, roligt på rasterna men tråkigt på lektionerna så man var nära att somna hela tiden. Och nu när jag har kommit hem ska jag vara barnvakt en liten stund åt mina lille brorsor. Jag fick veta idag också att vi har inte så många prov nästa vecka utan det är först om två veckor skönt då behöver man inte plugga ihjäl sig nästa vecka. Vi får vara hemma från skolan på måndag och på tisdag är det ju finlands självständighetsdag så då är alla lediga.

Det blir en lång helg nu, och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Jag har nyss skickat ett sms åt alla vänner och frågat om någon har förslag vad vi kan hitta på för kul i helgen. Jag orkar åtminstone inte sitta hemma och inte ha något att göra. Jag har lust att göra något kul som att fara på bio eller på filmkväll denna helg. Men får vänta och se vad alla har för förslag. Nu ska jag äta plättar med mina syskon. Alla ska ha en mysig fredag kväll.


Chill torsdag

Dagen började med att man steg upp tidigt för att fara till skolan och ha tre lektioner finska, men egentligen hade vi bara två för vi fick ha håltimme den sista finska lektionen, sen hade vi matte provet som gick helt bra och så fick vi ha håltimme igen efter det, och sen hade vi tre lektioner konst och kultur där vi bara "klåttade" med några akvarellfärger. Det var en lång skoldag men skönt att ha håltimmar ibland, men det är lika mörkt när man far till skolan och när man kommer hem.

Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, funderat på hur mycket jag har att göra denna vecka som kommer. Snart är det helg och då ska jag kanske hitta på något med vännerna, får se hur det blir med det och om vi kommer på något kul, sen ska jag klippa både mina två småbröder och några personer till, sen ska jag göra en uppsättning på några modeller, på måndag och tisdag är jag ledig från skolan och så har vi ungefär 3-4 prov nästa vecka, och så ska jennifer ha filmkväll och nästa helg på lördag är det fest. Och hur ska jag ha tid att hinna med allt, men ska ändå bli skönt att det är fredag imorgon.

Jaa vad ska man mer skriva, jag har inget mer att säga just nu...