Ska skaffa ny blogg...

Eftersom Meps har skaffat sig en ny blogg, har jag också fått lust att göra en. Tänkte göra en bättre blogg, skriva mer om frisör yrket, lägga in kategorier, ha en ny design och header o.s.v och det skulle vara roligare att få variera lite och inte ha samma blogg hela tiden. Men mer om det kommer senare, för nu ska jag försöka komma på någon bra blogglänk till min nya blogg.

Grattis Lillebror ♥

Min söta lillebror fyller fyra år!
Och vad glad du blev för dina presenter.
Du är min bästa modell på mina bilder.











Vad söt lillebror man kan ha ♥

Söndag

Godkväll bloggen! Min söndag: Sovmorgon, shopping i stan, beställt hårförlängning, ätit tårta och kladdkaka, gjort en frisör inlämningsuppgift o.s.v. Denna helg har varit helt nice, kul det var att få träffa de bästa igår. Man saknar er när man inte träffas så ofta, bra med filmkvällar åtminstone ♥ Det jag shoppade i stan idag var ett par rosa byxor och en jeans skjorta från gina tricot. Jag är bra på att slösa pengar, jag shoppar alltid något när jag far till stan, och så köper jag på internet ibland också. Men om några dagar så får jag min nya hårförlängning, den är 50 cm lång så man kommer få långt hår (y) Imorgon är det måndag igen och det betyder skola och att man ska stiga upp tidigt, så ska inte vara uppe så sent ikväll, men jag tror att jag säger godnatt i förväg.


Lördag & Filmkväll

Nu är det lördag och idag har jag sovit länge, nästan till klockan 12. Sen har jag hjälpt till att städa, för ikväll ska vi ha släktträff och fira några personer men jag kommer inte vara hemma för jag ska fara på Lelles och Beckas filmkväll, men vännerna är ju viktigare än släkten eller hur, och inte kan man missa en filmkväll. Denna helg kommer bli en helg som man inte glömmer bort, och imorgon ska vi fira igen. Mycket tårta och annat gott som man får äta den här helgen mums. Men ska bli kul att få träffa de bästa ikväll.


(gammal bild på några av oss)

Mina kusiner ♥

I fredags var jag med mina söta kusiner Tilde & Isabelle. Och så gjorde jag en inlämningsuppgift om mode och frisyrer 2012. Detta blir ett nattinlägg nu, im sorry för att jag uppdaterar så sent. Senare idag alltså på kvällen så är det filmkväll med de bästa, kommer bli en helt awesome dag kan jag tänka mig, och jag har mycket jag ska göra så hinner kanske inte blogga så mycket får se hur det blir med det. Nu ska jag lägga upp några bilder på mina söta kusiner, och sen ska jag börja lägga mig till sängs, och sova länge imorgon.











Vissa bilder blev lite suddiga men visst är de söta.

Ska beställa...

Imorgon ska jag beställa en ny hårförlängning från internet. Jag hittade en bra sida där det fanns många olika tips och förslag på vad man kan ha för sorts hårförlängning, ska beställa i färgen mahogny/brun tänkte jag. Och det är ca 50 cm långt, så jag ska få ett ännu längre hår. Det gamla är så nött, och jag borde skaffa nytt så imorgon kväll tänkte jag göra det, så får jag nytt löshår nästa vecka. Jag tänkte beställa från sidan Rapunzel, om någon av er har funderat på att skaffa löshår så kolla in denna sidan.


Fredag imorgon

Nu har jag nyss varit och duschat, och sitter här i soffan och har mysigt med varm choklad och lyssnar på musik. Min laptop är fortfarande sönder, och det är orsaken till att jag inte uppdaterar lika mycket de här dagarna. Dagen har väl varit helt okej, och ikväll har jag varit och träffat mina söta kusiner. Något mer tror jag inte jag har att säga nu, är trött eftersom man måste stiga upp så tidigt om morgnarna, ska börja sova tidigare ikväll. Men imorgon är det fredag så man ska vara på toppen humör. " 31-års filmkväll " hos mina vänner på lördag, det ska bli skojj, saknar dem eftersom vi inte träffas lika ofta längre. Btw jag är glad att ni fortfarande läser min blogg även fast jag inte uppdaterar lika mycket.


Röd-lila slinga i håret (a)

Godkväll bloggen och alla läsare. Nu sitter jag här med familjens dator igen, eftersom min egen fortfarande är sönder. Hoppas den blir fixad snart, för jag skulle hellre vilja ha min egen än att ha denna, men jag kan ju inte riktigt göra något åt det just nu. Men ni får väl bli glada att jag ändå bloggar något inlägg även fast jag inte har min laptop just nu.

Min dag i skolan var väl helt bra, vi skulle färga några hårtoffsar men så lämnade kvar så mycket färg så jag och en annan i klassen färgade en slinga var på vårt hår. Vi satte färgen 6.26 alltså en färg som är mörk och kall, och innehåller färgerna lila och rött. Så nu har jag en ganska bred röd-lila slinga i håret i like (a) nu fick jag testa att ha någon annorlunda färg i håret. Känner på mig att man kommer börja färga håret ganska så ofta nu när man går till frisör, i måndags färgade jag håret och idag har jag gjort en slinga i det. Men det är roligt att färga, tror faktiskt att det är det roligaste vi har gjort i skolan hittills.

Jag fotade några bilder när jag kom hem, men det syns inte lika bra på bilden som i verkligheten.


Dagarna i frisör salongen

Dålig uppdatering nu jag vet, men min laptop är fortfarande död. Kommer inte ha någon egen data nu på några dagar antar jag, så jag får använda familjens laptop. Igår gjorde jag inget speciellt, i skolan fick vi håret färgade, så nu har jag koppar färg i håret, innehåller orange och mahogny. Gratis färgning är inte så illa det inte. Idag i skolan färgade vi slingor på dem som ville ha blonda slingor i håret. Gick väl helt bra att göra det, och kul att göra slingor men svårare än att färga hela håret på en gång. Men eftersom jag färgade mitt hår igår, gjorde jag inga slingor i mitt hår idag, det får bli en annan gång. Slutade tidigt idag också, skönt att få komma hem och ikväll blir det att fara på zumba en timme.

Här kommer en bild på dagens outfit.


Dagens låt


Härlig fest igår

Festen igår var helt härlig, kul att få träffa sina bästa vänner, och kul att träffa såna som man inte har sett på några veckor. Helt bra musik var det, men det var så kort stund bara några timmar, det borde vara längre. Nästa fest är igen 17.03.2012 längtar redan tills dess. Sorry för att jag inte uppdaterade igår, jag hade inte tid, och nu har min laptop tydligen dött på riktigt. Alltså kommer jag inte kunna uppdatera så mycket på några dagar, det förstörde min dag. Man sitter här och är helt slö, inget att göra, och inte ens en egen dator, så man måste vara inne på familjens laptop men här kan jag inte sitta hela tiden. Nåja får väl hoppas på att min laptop går att fixa för annars är jag väl tvungen att köpa en ny, men hur skulle det gå till när man inte har så mycket pengar? Hoppas det ordnar sig åtminstone, för jag vill kunna uppdatera bloggen. Detta blir kanske det enda inlägget för idag får se.


Mitt drömhår




Smile face

'Smileface' nu är det fredag! Har väntat tills denna helg, imorgon kväll är det fest.
Och dagen i skolan var lika chill som vanligt, glad man blir när man får sluta så tidigt på en fredag och får komma hem. Nu ikväll ska jag ha fredagsmys här för mig själv, eftersom jag inte har något annat att gör. Jag längtar så tills imorgon, ska dessutom bli kul att få träffa lite folk igen som man inte har fått se på ett tag. Ni ska ha en härlig helg, det kommer säkert jag få, det kan man ju åtminstone hoppas på.

184908_190751340956620_130708893627532_587685_7887504_n_large
weheartit


Grattis Lelle :) ♥

Grattis Lelle som fyller hela 16 år ♥
Jag har känt dig ganska så länge nu.
Ska lägga upp ett av dina fina bilder.



Chill dag

Nu sitter jag här i soffan med laptopen. Dagen i skolan blev bättre och roligare än jag trodde, bara chill hela dagen, och när vi fick sluta ännu tidigare än vanligt. Det jag hatar med att ta bussen hem är att när man ska "trycka på stoppknappen" så fungerar den inte, och så får man bråttomt när man ska gå dit fram så de inte gör förbi där man ska stiga av, ganska så pinsamt var det. Det händer inte så mycket här hos mig, så jag har inte mycket att skriva om. Jag har en sån party feelis nu, men på lördag är det fest. Kan det inte bli helg nu, men det är ju redan fredag imorgon, och denna vecka har gått ganska så snabbt. Nu längtar jag bara tills det ska bli helg.

Dagens låt: In your head
Kommentera om ni har några bra musiktips!


Godnatt

Nu skriver jag ett sent inlägg här. Nu ska jag snart börja sova, så jag orkar stiga upp tidigt på morgonen. Igår (onsdag) så försovde jag mig, så jag fick ha bråttomt så jag skulle hinna till skolan i tid. Vi höll på med färgning som gick väl helt okej, men sen gjorde vi permanent på dockan och det gick inte lika bra, men man blir väl bättre när man har lärt sig hur man ska gör. Nu är det torsdag natt, och hur ska man orka stiga upp för att fara till skolan och ha teori lektioner? Men skönt att vi får sluta tidigt i alla fall. Jag bloggar mer sen när jag kommer hem efter skolan. Förresten svaren till frågestunden finns längre ner på bloggen, om ni bläddrar ner några inlägg. Men nu ska jag sova, godnatt bloggen.

Zumba igång igen

Ikväll har jag varit på årets första zumba. Förvånad man blev när man såg att Emma också kom dit, hade inte träffat henne på ett tag, så det var kul att prata med henne. Det var en av de roligaste gångerna jag har varit på zumba, bra musik men ganska mycket folk så det blev lite trångt. Nu har jag nyss kommit ut ur en varm dusch, och nu är jag helt slut och trött. Ska inte göra så mycket mer ikväll, men en bra tisdag har det varit. Imorgon i skolan ska vi fortsätta med färgning, kanske på dockorna men inte på eget hår ännu för det ska vi göra på måndag. Men i alla fall denna vecka har börjar bra och det kommer säkert bli kul hela veckan.


Kommentera!

Vad tycker ni passar bättre?

Jag i ganska långt hår:



och jag i ganska kort hår:



Kommentera vad ni tycker!

Dagens bilder

Jag har tagit några foton i skolan idag, några bilder på hur det ser ut och vilka produkter som det finns, olika shampon, balsam, och hårinpackningar. Vi slingade håret på en docka, så hon hade brunt hår med blonda slingor, det var kul att slinga håret men lite svårare än vad man trodde att det skulle vara, men alltid kul att börja med något nytt som är intressant. Men här kommer några bilder från salongen, och vad det finns för olika produkter och hur de ser ut.












Det var några bilder som jag tog i skolan.

Godmorgon

Nu sitter jag i skolan och ska snart börja ha lektion.
Vi ska hålla på med färgningar, det kommer bli kul.
Sen ska jag stanna kvar en stund efter skolan och gör en permanent på dockan.



Svaren till frågestunden!

Kan du visa hur ditt rum ser ut?
Sv: Har inga bilder på det just nu, men det är mest i vitt och rosa, och ganska så stort.

Hur ser din dröm man ut?
Sv: Blont hår, blåa ögon/ brunt hår, bruna ögon, och lagom lång.

Tycker du om hallonsaft?
Sv: Ja det är ganska gott.

Dricker du alkohol om inte-> ska du göra det när du fyller 18?
Sv: Om jag dricker något så är det vid något speciellt tillfälle, men annars inte. Men man köpa när man fyller 18.

Dricker dina vänner?
Sv: Vissa gör och vissa inte.

Vad gillar du mest med vad som hände för sextiofem miljoner år sen? Förutom detdär med meteoriten?
Sv: Jag kan inget om historia, och jag vet inte vad jag skulle svara på detta, dessutom vet jag inte så mycket om det som hände för länge sen.

Hur skulle du beskriva din blogg som småpotatisen från förorten eller som äpplet från newyork?
Sv: Kan tyvärr inte svara på denna fråga, förstod inte vad du menade och inte vet jag vad jag skulle svara. Men det som jag skriver om i min blogg är mitt liv, mina vänner, mina framtidsplaner och sådant liknande.

Vad tycker du med iden om bloggbråk eller krig som partiarkerna kallar det för? Har du blivit utsatt för detta artilleri anfall?

Sv: Jag förstod inte den där frågan så kan inte svara på den tyvärr.

Kan du skriva mer reklam om olika hårprodukter du använder vid fest tillfällen?
Sv: Ja det kommer mer om det senare.

Kan du berätta om ditt finaste minne med din mormor. Eller ngn annan äldre släkting?
Sv: Finaste minne, oj det finns många, men t.ex att jag och min familj fick följa med mormor och morfar till Kreta en gång, det var ett härligt minne.

Mitt hår är jätte gult . Jag vill ha en kall blond färg. Vad skall jag göra förutom silverschampo? .
Sv: Egentligen kan jag inte så mycket om det där med färg, eftersom vi nyss har börjat med färgning i skolan. Det kanske finns tips på internet hur du ska göra. Men du kan ju alltid färga håret, så du får den färg du vill ha. Jag kommer skriva mer om sådant här i framtiden när jag har lärt mig lite mer.

Kan du visa en bild på dig utan smink och när du har håret upp för att du har det aldrig?




Tack för frågorna, förstod inte alla riktigt men svarade ändå.
En ny frågestund kommer senare någon gång.

Mode - Gina tricot






Monday again

Då var det måndag igen. Varför måste alla helger gå så snabbt. En lång dag har det varit, men helt okej ändå, gick igenom lite mode och stil i skolan, och gjorde en volym föning på varandra. Kom hem ganska sent, och sen dess har jag egentligen inte gjort något. Btw jag såg att jag hade fått många frågor i frågestunden, jag svarar på dem lite senare eftersom vissa ville att jag skulle ha bilder med, men kommer kanske svara på dem imorgon om jag hinner, zumba börjar igen imorgon kväll. Ska bli kul att börja med zumba igen, eftersom det inte har varit någon zumba nu på flera veckor. Nu ska jag gå i duschen en sväng, kanske bloggar mer senare.


(Gammal bild)

Söndagen i Jakobstad

Detta blir ett ganska sent inlägg nu ikväll. Idag har jag varit i Jakobstad hos mina söta småa kusiner, Tilde och Isabelle. Det är alltid kul att fara och hälsa på dem, jag far dit ganska ofta. Jag hade med kameran för att ta några bilder, men det blev inte så många bilder innan kameran slocknade, för jag glömde ladda den innan, men ni får nöja er med några bilder i alla fall. De är så söta båda två, tänk att man själv har varit så liten och kanske lika söt. Sen på väg hem så tog vi en snabb sväng in till abc och åt. Denna helg har varit bra, längtar redan till nästa helg för då är det fest. Imorgon blir det en lång skoldag... hur ska man orka? Ska nog börja sova snart är trött efter denna dag. Godnatt i förväg!

Bilder på mina kusiner kommer här.






Lördag kväll...

Min lördag i korthet.

• Sovit
• Städat
• Slappat

Imorgon ska jag fara till Jakobstad och hälsa på mina söta kusiner.
Det känns som att jag far dit ganska ofta, men det är för att kusinerna bor där.
Då har man i alla fall något att göra, och bättre än att sitta hemma.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, har lite bloggbrist just nu.
Man kan alltid nöja sig med bilder från weheartit om man har brist på bilder.


Skönt med helg ♥

Äntligen fredag! Skönt att sluta skolan tidigare än vad vi skulle ha gjort. En chill dag har det varit, och jag kom hem för några timmar sen. Undrar vad man ska göra i helgen, får väl hitta på något. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, typ bara slappa. Och vilken snöstorm det är ute, man vill inte gå utanför dörren. Men om någon av vännerna vill hitta på något kul med mig i helgen så är det bara att säga till.

En bild på dagens outfit, tröja från gina tricot och byxor från gina tricot.

¨

Glöm inte min frågestund i förra inlägget!

Frågestund!

Nu är det dags för frågestund här på bloggen.
Fråga vad ni vill men inget som är för privat.
Nu är det bara att börja fråga, svarar på dem i helgen.


Torsdag kväll

Hej hej. Dåligt uppdatering igår, sorry för det. Men jag har inte så mycket att skriva om just nu så det blir inte så många inlägg per dag. Denna dag har gått långsamt åtminstone i skolan även om vi fick sluta klockan 13. Modersmål var väl helt okej, men på kemi tänkte man somna, långsammaste dagen på länge, men annars hel vanlig dag. Men skönt att få sluta tidigt i alla fall och imorgon är det fredag, skönt det ska bli. Jag har inte riktigt några planer inför helgen men om nån vill hitta på något så är det bara att smsa/ringa mig. Skulle gärna vilja göra något istället för att sitta hemma under en helg. Just nu har jag inget mer att säga, imorgon är det fredagen den trettonde om ni inte visste det.

Jag har brist på bilder just nu...


Fin manikyr

Bilderna är tagna från weheartit.

Tumblr_llra4nqs1c1qck4i7o1_500_large_large_large





387610_279192772137762_203057356417971_789251_641778096_n_large

Tumblr_ltdmeye9ww1r331r3o1_400_large

Jag vill också ha såhär fina naglar...

Godmorgon!

Godmorgon. Just nu sitter jag här i skolan, jag kom nyss hit, jag är trött skulle bara vilja sova. Vi ska snart ha lektion i salongen, vi ska göra en inpackning på varandra, som att vi skulle färga håret men istället använder vi hårinpackning, så man får öva på hur man ska göra när man ska färga håret. Det kommer säkert bli kul, och att få vårdat hår. Men nu längtar  jag tills det blir helg, man skulle bara vilja vara hemma och sova, men nu sitter man här i skolan. Efter skolan ska jag göra en skoluppgift i stan och ikväll ska jag inte göra något speciellt tror jag.


Färg teori i skolan

Nice dag säger jag bara. Vi har börjat med färgteori i skolan, vissa saker är ganska svårt men det är kul så det kommer inte ta länge att lära sig allt. Nästa vecka får man slinga håret om man vill, och om några veckor ska vi färga håret på varandra. Men jag vet inte om jag ska göra någon slinga i håret nästa vecka, och isåfall vilken färg. Tänkte kanske bara göra en bred slinga men någon nice färg, men får se hur det blir med det sen. Men det har i alla fall varit kul att börja med färg teori och snart får vi börja färga håret på modeller och på varandra. Imorgon ska vi göra en hårvårdsbehandling med inpackning. Det är ganska så kul att vara i skolan, man får lära sig något nytt varje dag.


Humor

Wikipedia: i know everything
Google: i can find everything
Internet: i know every website
Electric: keep on talking bitches...
Wikipedia: i know everything
Google: i can find everything
Internet: i know every website
Electric: keep on talking bitches...

De var en gång två män som snackade om sina söner.
Den ena sa: Min son är fyra år och han kan redan läsa, laga mat o.s.v
Mannen sa: Min son kan se i framtiden vad allt kommer hända och att jorden kommer gå under, och min är inte ens fyra månader.
Den andra sa: Men hur vet du att han vet det då?
Mannen sa: Han gråter ju.

Det var en gång en pojke och en lärare.
Läraren frågar: Vet du vad 2+2 är?
Pojken tänkte en stund för sig själv, sen sa han att det blir fyra.
Läraren godkände och sa fem.
Pojken: Fan jag visste att det var fem.
HAHAHAHAH

Dagens känsla

Måndag och första dagen efter jullovet. Idag i skolan har vi haft teori, tvättat- och gjort en hårföning på varandra, egentligen skulle vi ju sluta klockan 17 men vi slutade ca två timmar tidigare, för det var en skoluppgift som man ska göra i stan. En helt chill måndag ändå, fast man skulle ju vilja vara hemma och vara ledig istället. Men i alla fall kul att träffa de som man inte har träffat på två veckor, så det är värt att fara till skolan. Just nu har jag tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra, är ganska trött också eftersom kan skulle stiga upp så tidigt idag.

Dagens känsla: "Kan det inte bli sommar ändå?"
Tro det eller inte men jag saknar sommaren...




Bilderna är redigerade!

Söndag

Sista dagen på jullovet... imorgon börjar skolan igen. Nåja ny period i alla fall så det kommer väl bli helt kul kan man hoppas. En lång dag imorgon jag börjar klockan 08 och slutar klockan 17. Men nog överlever man, det är ju lika lång dag som en arbetsdag ungefär. Det jag har gjort idag är precis ingenting. Jag har tråkigt och vet inte alls vad jag ska göra, finns inte något att göra på en söndag kväll förutom att slappa så man orkar stiga upp till skolan imorgon. Btw helgen har varit helt bra, längtar redan till nästa helg.


Min lördag

Min lördag:

• Stan med vännerna
• Bio "New Year's Eve"
• Nu Gladiatorerna på tv

New Year's Eve var en helt bra film och rätt så rolig.
Känslan när det bara är jag och vännerna som skrattar och resten är tysta.
Men kul var det i alla fall, och roligt att några kunde komma.


Random fredag

Igår kväll var jag med Meps, vi chattade med några typer på facebook som jen och becka, sen kom vi inte på något att göra så vi spelade något underligt spel på internet wake up the box wiieh... ett tanke spel men ganska så kul ändå, sen fotade vi några bilder, svårt att hålla sig för skratt, men vi testade mitt kamerastativ. Det var en bra fredag och kul att du kunde komma hit Meps, måste göras om någon dag. Hehe någon gång när jag har tråkigt ska jag spela wake up the box.


Min fredag

Min fredag:

• Vaknade klockan 12
• Städade mitt råddiga rum
• Fick familjens kamerastativ
• Varit ute med husdjuren
• Varit en stund vid datan
• Snart kommer Meps hit

Just nu har jag inte så mycket mer att säga...
Skolan börjar på måndag, och imorgon är det stan och bio.
Det kommer väl bli en helt härlig helg antar jag.

Hihi jag testade mitt kamerastativ, and i love it ♥

Kvälls inlägg

Alltså nu måste jag ha något att göra, känns som man inte har något liv just nu. Bara sitter framför datan, när man lika bra skulle kunna göra något annat som att fara ut med vänner, fara på bio eller något. Men nej här sitter jag för mig helt själv och har tråkigt. Jag har inget roligt att blogga om heller just nu. Idag har jag inte gjort något alls, denna dag känns helt värdelös, och snart börjar skolan igen om några dagar. Jag måste verkligen göra något de här dagarna, men i alla fall i helgen blir det stan och bio med de bästa vännerna, men vad ska man göra tex imorgon? Om någon av vännerna vill göra något så är det bara att sms/ringa mig direkt!!! Jag måste göra något kul imorgon när det är fredag annars får jag något fel.


Dagen med Meps

Hej hej. Det var ett litet tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg, så sorry för att det inte finns så mycket att läsa om här på min blogg. Men i alla fall idag har jag varit hemma hos Meps, eftersom vi två inte skulle göra något speciellt idag så bestämde vi att jag skulle fara dit, istället för att båda ska sitta ensam hemma och ha tråkigt. Jag har gjort en till svinrygg på Meps, och så har vi pratat om lite random stuffs och så har vi inte gjort så mycket annat. Fick veta både bra och dåliga saker idag, men man kan inte göra något åt det som varit alla måste ju tänka att livet går vidare. Men det har varit en kul dag med Meps alltid kul att träffa någon, och Meps you make my day säger jag bara. Btw idag har vi fått den nya tvn som vi beställde från internet, mycket bättre än den andra som inte fungerade som den borde fungera. Nu har jag inget mer att skriva om dagen ska ladda upp några bilder på svinryggen som jag gjorde på min modell.

Några bilder från svinryggen kommer här.


Kommentera gärna vad ni tycker!
Själv tycker jag att jag har blivit bättre på det här med svinryggar.

Grattis Becka! :D

Grattis söta Becka som fyller år!!!
Hoppas du har haft en bra födelsedag.
Jag måste träffa dig någon dag.

Vissa bilder är från Meps blogg.

Halvt död

Just nu sitter jag här och är halvt sjuk, är förkyld och känner mig halvt död. Så går det efter en helg som har varit helt härlig, man blir sjuk sen efteråt. Men detta ska inte få förstöra min sista lediga vecka på jullovet. Jag har mycket jag ska hinna göra ännu innan det tar slut. Idag har jag då suttit barnvakt åt mina jobbiga bröder, inte kul att vara barnvakt om man är halvt död och inte orkar göra något. Får väl hoppas på att det inte blir värre, vill inte vara sjuk när det är lov och det har jag inte ens tid med just nu. Nu ska jag slappa framför datan resten av kvällen, finns ju ändå inget annat att göra när man inte kan fara och vara med några vänner. Men jag har ju musik att lyssna på i alla fall, tänkte tipsa om en bra artist som heter Alex Sayz och han har bra låtar. Du kan lyssna på dem via spotify för jag länkar låtarna från spotify. 

Jag tycker ni ska lyssna på dem om ni har spotify.

http://open.spotify.com/track/3bv5RMvreNMUtqzGSGAAQp
http://open.spotify.com/track/4nLoQVRmuxXQhKopFxK2f6
http://open.spotify.com/track/4DFMDGZKHA5SP47ARUZGdj



Dagens låt


Bilder från nyårsafton!

Nu kommer det äntligen bilder från nyårsafton.
Några bilder är mina och några är från Meps.
Jag tyckte att bilderna från Meps blev helt bra.





















Nu har jag inga fler bilder bara videor som jag inte kommer sätta upp...

1 januari 2012

Jag har haft den bästa nyårsafton någonsin, och dessutom med härliga vänner. Alla kunde ju inte komma men härligt var det att få vara med de som var där. Vi hade en annorlundare kväll än vanligt men det var kul, och det bästa nyåret som jag har haft . Hihi jag, Jen, Nea och Meps somnade kanske klockan 05 på morgonen och vaknade ungefär klockan 13. Det blev lite sent, men nu är man åtminstone inte trött. Det var kul med övernattning hos Nea, det måste man göra om någon gång igen. Jag försökte också att ta några bilder, men det blev knappt några bilder när vi inte var så många, men jag filmade istället men det kommer nog inte upp här på bloggen, men jag ska få låna bilder av Meps senare. Men tack alla som var med och firade nyår med mig, allt var helt awesome.