Dagens låt till mina läsare :D


Back home from school :)

NU ÄR JAG KOMMIT HEM FRÅN SKOLAN!!! :)
Gillar att sluta tidigt, jag slutade redan klockan halv två och nu har jag varit hemma en stund. Skönt att sluta tidigt på måndagar, tisdagar och onsdagar men imorgon är det en lång dag med tre lektioner modersmål, tre lektioner engelska och två lektioner idrott. Men det är bra skoldagar ändå, och skolan är precis inte tråkig när man går på frisör. Och på fredag efter skolan ska jag fara med kompisarna på bio/stan. Men jag vet inte ännu vilken film vi ska se men jag måste fråga de andra vad de tycker. Eller är det någon som har ett bra tips på någon film som går på bio just nu? Hihi nu ska jag ta något smått att äta och sen gå ut och sitta i solen. Ni ska ha en bra onsdag! :) 


Frågestund här på bloggen!!!

Nu kör jag en till frågestund här på bloggen, det passar bra nu när jag inte har haft en frågestund på flera veckor. Det är bara att fråga vad som helst och jag svarar ärligt på alla frågor. Jag svarar på frågorna om några dagar så nu är det bara att börja fråga och skriv frågorna i en kommentar. Kom ihåg ingen fråga är dum och våga fråga! :)Det var allt för mig just nu! :)

Imorgon kommer kusinerna ^^

Imorgon kommer mina kusiner till oss. Jag har inte sett dem på snart en månad, nästan fyra veckor nu. Hihi de är så roliga Tilde & Isabelle. Nu har jag något att göra imorgon. Jag lägger upp två gamla bilder på mina söta kusiner :)Isabelle! <3Söta Tilde! <3

Dag 11 och 12

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för:

Att jag ska förlora mina kompisar, min familj, mina husdjur och andra i släkten och att jag ska bli allvarligt sjuk är det som jag oroar mig mest över just nu.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på:

Lägger upp en bild från lördagen när jag var vid sommarstugan (villan) :)Skoldagen är över...

Hihi nu är skoldagen över. Jag slutade tidigt idag så jag har nyss kommit hem för en stund sedan. Tisdagarna går snabbt, vi blev inte klara med vår klippning på dockan så man får fortsätta att göra den färdig här hemma till nästa vecka på tisdag. Efter att vi hade slutat var jag och hälsade på några kompisar som bor på internatet där bredvid skolan, men jag kommer nog inte att börja bo där och det var ganska tråkigt, tror inte ens att jag skulle klara att bo själv där. Men det är bäst att bo hemma enligt mig. Resten av dagen ska jag inte göra något annat än att slappa, jag kan inte fara ut och gääza med kompisarna eftersom de skulle vara borta på något annat. Och ikväll kommer det ju Robinson på tv och det vill jag inte missa.


Sov så gott! <3

Nu ska jag börja gå och lägga mig. Är ganska trött när man har stigit upp ganska tidigt på en måndag morgon. Man kan ju hoppas på att det blir lika rolig dag imorgon som det har varit idag. Hihi det kommer bli en ganska nice vecka och på fredag ska jag fara på bio med kompisarna efter skolan, längtar tills det blir helg! Men nu ska jag släcka lampan och göra mig klar för att börja sova, godnatt! :D


Ben & Jerry's glass och Robinson!

Ikväll har jag varit ute och gääzat moped med Meps. Men vi gjorde inget annat än körde till Sale där vi köpte och delade på en Ben & Jerry's cookie glass, och så satt vi på mopeden och pratade om random saker, och för en stund sen kom jag hem och nu sitter jag i soffan och ser på Robinson på tv4. Den här veckan har börjat helt bra och hoppas resten av veckan blir lika bra om inte bättre. Men nu är pausen slut så nu ska jag fortsätta se på Robinson. Ni ska ha en mysig måndag kväll.En bild på Meps när hon äter Ben & Jerry's glass :)

Nice skoldag :)

Idag har det varit en ganska nice skoldag. Först hade vi teori om olika hårprodukter som är bra för håret och hur man ska behandla det så att det mår bra och sådana saker. Sedan fick vi göra hårmassage på varandra och tvätta håret så nu har jag fått nytvättat hår som doftar gott av shampo och hårinpackning. Kul när man inte behöver ha vanliga teorilektioner utan man får fixa sitt hår på lektionerna, hihi. Jag gillar skolan åtminstone när vi får vara i salongen och fixa håret istället för att sitta på en tråkig teorilektion. Och så stannade jag en stund i skolan efter att vi hade slutat för jag gjorde färdigt min frisörläxa till onsdag så jag inte behöver göra den här hemma. Men frisör är ett yrke som passar mig och jag skulle inte vilja ha något annat yrke än frisör (och kosmetolog) och det är roligare än vad man tror.

Jag lägger upp några bilder på det vi fick från skolan idag:

• En engelsk bok om frisyrer
• En finsk bok från Loreal om olika hårprodukter
• En Loreal shampoflaska och en hårprodukt

  

Ganska nice att få gratis saker från skolan som man behöver...


Skolan imorgon...

Imorgon är det måndag, och då är det skola. Men det kommer bli en ganska lätt dag, för vi börjar klockan 09.00 och slutar ungefär klockan 13.30, och så ska vi ju vara i frisörsalongen så det är inga vanliga teorilektioner imorgon. Men ändå är det synd att helgerna går så snabbt. Det går helt bra att fara till skolan men det är inte kul när man måste stiga upp så tidigt på morgonen och så är man trött resten av dagen. Men sånt är livet, bara att leva med det man kan ju ändå inte ändra på något. Och imorgon kväll börjar Robinson på tv så det ska ni inte glömma bort. Men undrar hur robinson kommer att vara iår för det blir bara konstigare för varje år som går, haha. Nä nu ska jag göra något annat och inte sitta vid laptopen och om ca en timme ska man börja gå och lägga sig så man orkar stiga upp och fara till skolan imorgon.I am home now people :D

Hello. Nu har jag kommit hem, som ni märker för annars skulle jag inte sitta här i soffan med min laptop och skriva inlägg på bloggen. Jag hoppas att ni har haft en härlig helg, jag har åtminstone haft det men jag har saknat er, när jag inte har kunnat svara på era söta kommentarer och läsa era fina bloggar. Det har varit en underbar helg och många fina och härliga bilder har jag tagit. Det har varit varmt båda dagarna och när jag satt och solade mig på bryggan tänkte jag: "this is life" det var en äkta sommar känsla när man satt på bryggan och solade även fast sommaren är slut. Och även om vattnet var nästan 20 grader så var jag inte och simmade, jag gick ut i vattnet och tog bilder istället. Det blev ändå en lyckad helg, och det borde vara såhär oftare. Hihi men nu är jag hemma och har annat att tänka på tror jag åtminstone. Men hur har er helg varit? Är nyfiken på vad ni har gjort :)


Solnedgången igår kväll :)

Igår kväll var det en fin och härlig solnedgång. Det är sällan man ser såhär fin solnedgång på hösten, det var så mysigt vid vattnet och jag tog flera bilder på bara solnedgången. Tänk vad fint det kan vara när det är solnedgång! Och så var det ungefär +25 grader i skuggan på kvällen ♥

Härliga bilder eller vad tycker ni? :)

Dag 9 och 10

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän/vänner:Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig:


Bilder från den 27 augusti 2011
Ca 25 grader! <3

Yes just nu är det ca 25 grader i skuggan och jag ligger på bryggan och solar :D hihi jag bloggar med min dåliga mobil, och tyvärr går det inte att ladda upp bilder via mobilen, men jag har min kamera och när jag kommer hem imorgon får ni se bilder :) ganska chill att vara här ändå, och jag älskar den härliga sommarvärmen! Det kan inte bli så mycket bättre. Btw tack för alla kommentarer, gulliga ni är <3

Uppdate;

Godmorgon :)

Jag hinner uppdatera här nu innan vi ska fara iväg. Nu har jag packat färdigt min väska, men jag vet inte ännu om vi ska vara där över natten eller inte. Ikväll ska vi skjuta raketer (som man brukar göra på en villavslutning) hoppas man kan ta bilder på raketerna, jag ska åtminstone testa. Min kamera har laddat hela natten så nu ska jag ta bilder tills den slocknar hihi. Kommer vara där med familjen och släkten som vi brukar vara varje år den här dagen. Kommer bli en ganska nice dag/kväll.

Puss & Kram! ♥


Ska sova nu :)

Ooops var klockan så mycket redan... Jag måste börja sova nu för jag ska upp tidigt imorgon när vi ska åka bort. Men jag kommer blogga via mobilen om det fungerar, och jag kommer ju hem på söndag. Ni ska alla ha en bra helg! :)


Dagens låt - Stay away


Fredagsmys i soffan (Y)

Den här fredagen är den första på länge som jag har tyckt att har varit en ganska tråkig fredag kväll. Vädret är inte heller det bästa, och jag kunde inte fara till åminne,  men det finns inte så mycket man kan göra denna fredag kväll. Men nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan och mysa med lite sötsaker och se om det kommer något på tvn. Hihi, jag får ha en mysig fredag för mig själv och med familjen.

Tyvärr kommer jag inte att kunna blogga alls imorgon för jag ska fara med familjen och släkten till villan och fira villavslutningen, och då ska vi sova över där till söndag. Eftersom jag inte har något nätverk till min egen mini laptop så kan jag inte ha med laptopen och blogga. Men jag kan ju blogga via min mobil, och kameran följer med så jag kan sätta upp några nya bilder. Men nu när det är fredagkväll och jag har inget annat att göra så ska jag sätta mig i soffan, ta fram en mysig filt, ta fram lite sötsaker, sätta på tv och se om det kommer något bra tv-program eller serie.

Vad ska ni göra denna kväll? Puss & Kram! ♥


Dag 7 och 8

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon:

Jag skulle shoppa ganska mycket, resa utomlands med kompisarna, köpa allt jag skulle vilja ha, skänka bort en del, och spara det som lämnar kvar. Men tänk om man hade så mycket pengar. Men vem vet en dag kanske man vinner på lotto men det är en väldigt liten chans att man skulle göra det :)

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade:

Jag äter aldrig tillräckligt mycket till frukost eftersom jag nästan inte kan äta något efter att jag har stigit upp på morgonen. Jag skulle behöva träna oftare eftersom jag har ganska dålig kondition. Flera dåliga vanor kommer jag inte på just nu men säkert finns det fler. Jag måste börja tänka mera på min hälsa :)


Frisör läxan färdig :)

Hello my sweeties :)

Jag kunde inte fara till skolan idag heller, för jag är ännu sjuk. Tråkigt, jag som ville fara till skolan så jag inte missar så mycket lektioner, men vad kan man göra? Är man sjuk så måste man sitta hemma. Men det är fredag så det är ändå ganska skönt att vara hemma och vila sig. Men synd att jag inte kan fara på åminne ikväll, men det är dåligt väder och det regnar så jag skulle kanske inte farit annars heller.

Men eftersom jag bara sitter här hemma, så började jag göra min frisörläxa som ska vara färdig till tisdag. Man skulle klippa topparna på dockan så att det skulle bli rakt och några centimeter kortare. Jag tyckte att det gick bättre än i skolan men det är lättare när man vet hur man ska göra, och det är roligare för varje gång när man har lärt sig. Jag tyckte att jag lyckades ganska bra, och det viktigaste är ju att man är nöjd med det man har gjort. 

Här är en bild på resultatet och hur det började se ut efteråt:Kan ni tänka er om tre år är jag färdig frisör :)


Godnatt världen ^^

Nu ska jag börja lägga mig till sängs tror jag. Eftersom jag mår mycket bättre nu så kommer jag säkert att fara till skolan imorgon om jag inte börjar må sämre eller något annat liknande. Och vi börjar ganska tidigt, så jag orkar inte stiga upp om jag inte går och lägger mig nu. Men imorgon är det fredag och då ska humöret vara uppe (y) men man får hoppas på att det blir en bra fredag imorgon och att jag kan fara till skolan och inte behöver sitta hemma och vara sjuk. Men nu ska jag stänga av min laptop, sov så gott alla underbara läsare. Kramar ♥


Dagens låt - gammal men bra =)


Tävlar i dagens blogg!

Jag är med och tävlar i dagens blogg.
Var med du också gå in på denna blogg:


Random! :)

Jag har hittat några random frågor som jag tänkte svara på, bara för att jag inte vet vad jag ska göra eller blogga om.

1. Hur gammal är du om fem år? 21 år ojj.
2. Vem var den sista du träffade? Pappa.
3. Hur lång är du? 160 cm ungefär.
4. Vilken var den senaste film du sett? Hm minns inte vilken.
5. Vem ringde du senast? Mommo (mormor)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till mamma där det stod "nä".
7. Var är dagens planer? Vila mig och ta det lugnt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms, ringer om det behövs.

9. Vilken ögonfärg har du? Grön-bruna tror jag.
10. När vaknade du idag? Ca klockan 11, eftersom jag skulle stanna hemma.
11. Vilken är din favoritplats? Hemma, utomlands, fina städer.
12. Vem fick dig att skratta senast? Kompisarna i klassen.
13. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's Kladdkaka.
14. Tycker du om att mysa? Såklart det är riktiga jag.
15. Vad har du för ringsignal? Fest hos Mange ofc!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vem vet kanske utomlands.
17. Har du höjdskräck? Nej, den försvann nästan helt när jag åkte i finlands högsta trä berg-och dalbana.
18. Vad är det galnaste du har gjort? Saker som jag inte vågat är galet.
19. Vad gör du en vanlig dag? Chillar med kompisar.
20. Hur ofta köper du sötsaker? När jag far till butiken, några gånger i veckan.

Har man tråkigt så har man! :)


Helgen är förstördJepp då är man hemma och är sjuk. Typiskt att jag skulle bli sjuk nu när det blir helg imorgon och när det är åminne och villavslutning, och nu kan jag inte fara på åminne ungdomsdansen imorgon. Synd!!

Undrar hur de andra har det i skolan, nåja jag missar åtminstone den långa dagen men det är inte bra att vara borta för de hinner göra ganska mycket på lektionerna och då hänger man inte med. Men kanske jag kan fara till skolan imorgon, får hoppas på det åtminstone, just nu mår jag bättre. Ska bara vila mig resten av dagen så jag blir frisk, jag orkar inte vara sjuk nu.

Allt bra med er då? ♥ Men säkert är det bra eller har jag fel? :)

Wednesday

Dagen började med att jag har blivit ganska mycket förkyld och känner mig halvt död. Jag vill och har inte tid att börja bli sjuk och finns det något jag hatar så är det att vara sjuk. Men i alla fall annars har det gått helt bra i skolan och rolig dag har det varit, vi fick lära oss olika typer av hårföning och hårtupering. Det är kul när man lär sig något nytt varje dag, men imorgon blir det en lång och jobbig skoldag med teorilektioner och då slutar jag ganska sent. Men skönt att jag slutade tidigt idag, redan klockan halv två. Ikväll ska jag inte göra något annat än att vara hemma och ta det lugnt. Ni ska ha en bra kväll! ;)


Dag 5 och 6

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu:

En mysig filmkväll med kompisarna skulle vara nice :)Dag 6 – Typ av killar jag faller för.


Pojkar som är snygga, roliga, schyssta o.s.v!

Gääza hela kvällen :)

Idag i skolan lärde vi oss att börja klippa håret. Det såg ganska lätt ut men det var svårare än man trodde att det skulle vara, det gick helt okej. Men det var bara första dagen med klippningen så man blir ju bättre efter varje gång. Men imorgon ska vi fortsätta med hårföningen, det är bra dagar i skolan den här veckan hihi.

Btw ikväll var jag ut och gääzade med Jen och Nicole och Jennifers bror följde med oss en liten sväng. Och så träffade vi Nea och Meps en kort stund, och det har varit en kul och awesome dag med härliga people. Men nu ska jag börja sova, klockan börjar bli ganska mycket, det är ändå skola imorgon.

Sov så gott! :)


Hihi hittade en ganska nice bild :))


Svar på kommentarer!

Svar på några kommentarer:

Meps: Great sammanfattning! :D
Sv: Jåå :D

Meps:oh gooood va myysot de lät som du hadd de i soffon xD va fö slags lekar?
Sv: Jag vet inte vad de heter men några random lekar och sammarbetsövningar.

Meps: vilken söt dubbelhaka jag har på sista bilden.

GÄÄÄZ <3
Sv: Jååh gääz <3

sry för segt svar! ang. ny header... förstår att d vill byta, jag själv vill snart byta på min blogg... men just nu hinner jag veerkligen inte göra några tyvärr :( så antingen får du "anlita" ngn annan eller vänta haha xD
Sv: Okejj men ingen panik jag bara undrade :)


Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Bli en bra frisör, få mycket pengar, flytta utomlands, ha familj, ha ett bra och lyckligt liv tills man dör. Har ganska mycket att skriva men sammafattade det ganska kort. Men gör som jag, ta dagen som den kommer och ha kul. ;)


Rain over me lalala...Rain over me lalala... 
När jag skulle gå ut för att mata mina husdjur så börjar det förståss att regna. Ibland är det mysigt med regn men det är inte så kul när man blir genomblöt bara för att gå ut en sväng för att ge mat åt husdjuren. Men nu sitter jag här i soffan med laptopen och myser för mig själv. Tänkte kanske ta mig en varm dusch snart, men först ska jag ta något att äta till kvällsmat. Har inte så mycket att skriva om själva dagen, men skoldagen blev annorlunda, istället för att ha lektion åkte vi med buss till ett ställe där vi ettor hade sammarbetsövningar och lära-känna-varandra lekar. Men dagen har varit helt okej, men kanske den blir bättre imorgon.


Söndag kväll

Nu har jag kommit hem och har nyss varit i duschen. Det var jag, jen, meps och lelle som var ute och gääzade med mopeden. Som vanligt åkte vi till Sale där jag och meps delade på en kladdkaka, det var gott men ganska kraftig och även om vi delade så tänkte vi nästan inte orka äta upp hela. Sen var vi och körde på en skogsväg och till några andra ställen. Det var en awesome söndag kväll med dessa galna och humor kompisar. Kanske vi far ut och kör imorgon med?!Nice kväll säger jag bara :)

Chilla med kompisarna ikväll

Ikväll ska jag fara ute och köra runt i byn med kompisarna.
Hihi får se vad vi hittar på för skojj ikväll.Dag 3 - Min favoritårstid och varför

Sommaren är min favvoårstid, allt är bra med sommar! :)


Gjort frisör läxan

Nu har jag gjort frisör läxan och här kommer resultatet.

Några saker och produkter jag använde:

Och så här blev resultatet:Övningar ger färdigheter, eller vad man brukar säga :)

Mina nya saker

Jag har fått mina nya saker. Jag har köpt dem från skolan och det är mina egna hihi. De här ska jag använda när jag är i skolan, gör hemläxorna och senare i arbetet när jag har fått jobb som frisör. Men nu ska jag göra min hemläxa och så lägger jag upp bilder på det senare. Men nu ska ni beundra mina frisörsaker, här finns allt man behöver när man ska jobba som frisör, dyra men bra saker.Bara mina frisörsaker, men vad tycks? =)

Ben & Jerry's Cookie Dough

Som vanligt när vi var ute och körde, blev det en sväng till Sale, där vi köpte en Ben & Jerry's Cookie Dough. Nu har jag smakat två olika sorter av den glassen, Cookie Dough och Kladdkaka! Det är den godaste glass sorten som finns, man ska äta Ben & Jerry's ♥ Efter att vi hade ätit upp allt så körde vi till Meps och hade skojj där, som vi alltid har. Och imorgon ska vi fara ute och köra igen, och då är det kanske fler som joinar oss. En helt kul lördag kväll har det varit, detta måste vi göra så ofta vi kan :)


"Gäääza moped ikväll"

Ikväll ska jag fara ute och köra (gääza som vi kallar det men det betyder samma sak) moped med Jen. Ingen annan kunde komma för de hade annat att göra, men vi ska fara ute och köra i byn och se vad vi hittar på för skojj. Men det är härligt väder åtminstone. Men nu ska jag äta skinkfrestelse och sen ska jag köra iväg och möta Jen. Ni ska ha en bra och awesome kväll alla söta läsare.Lägger upp en fin bild på Jen! ♥ (Meps hand + kamera syns, random)

Stan idag igen ^^

Idag har jag varit till stan igen. Jag köpte ett par skor som jag ska ha i skolan när vi ska vara i salongen för då måste vi ha "arbetsskor" och så köpte jag en väska där jag kan ha alla mina frisörsaker, en svart, helt vanlig t-tröja och en tröja där det står: life is everything. Några nödvändiga saker och två tröjor. Men nu måste jag börja spara mina pengar för nu har jag inte så mycket kvar längre, hihi jag e bra på att slösa upp mina pengar men det är kul att shoppa. Här är några bilder:

 

 

Vad tycker ni om detta? :)

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Jag vill inte träffa bara en person, jag vill träffa flera.
Lägger upp en bild på de bästa personerna som finns! ♥Hihi underbara personer (jag är också med här, men menar alla andra) ;)

Fixa ny design?!

Tänkte göra en ny design till bloggen nu när jag inte kommer på något att göra. Jag vet inte hur det kommer att bli eller se ut men jag ska i alla fall försöka göra en ny design och se om det blir bättre. Så om ni undrar varför min blogg plötsligt ser konstig ut så är det för att jag fixar med designen, och jag är inte bra på att göra sådant. Men ska försöka ändra och se hur det börjar se ut. Vill nån hjälpa mig så är det bara att säga till och ni får gärna göra en ny header om ni har photoshop. Den som hjälper mig får länkning + jag skriver om bloggen i ett inlägg + följer dig via bloglovin! Skulle vara schysst om någon ville hjälpa mig, som är bättre på design än vad jag är.


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig:1. Jag är född den 10.7. 1995
2. Jag bodde i stan tills jag var fyra år.
3. Jag har flyttat en gång i mitt liv.
4. Min första resa var till Umeå när jag var två år gammal.
5. Jag gillar skräckfilmer men helst komedi.
6. Jag studerar till frisör på en yrkesskola.
7. Jag har alltid varit singel.
8. Mina favoritfärger är lila och svart.
9. Att resa är en av de bästa sakerna jag vet.
10. Förut tyckte jag att skolan var tråkig, men nu är den tvärtom.


Inskription + shopping!

Dagen började med att ha två lektioner modersmål och efter det hade vi två lektioner engelska. Resten av dagen åkte vi till en annan yrkesskola på en inskription, där lyssnade vi på information och sedan fick i äta tårta. Efter när vi hade slutat gick jag in till stan, där jag shoppade med Meps. Jag köpte en blå t-tröja, ett par blåa jeansleggings, modersmålsboken, småa häften och två pärmar. Och så satt vi och åt bulla och drack trip på café. Så har min fredag varit, helt bra dag och lite shopping blev det också.

T-tröja: Gina Tricot
Jeansleggings: H&M
Häfte + pärm + skolbok: Gros Bokhandel

  

Ha en bra fredag kväll! :)


Olika hårprodukter

Jag som har börjat på frisör på yrkesskolan, så nu vet jag ganska mycket om hur man ska ta hand om håret och om olika produkter som är bra för håret. Tänkte sätta upp bilder på produkter som är bra och ett av de bästa märken som finns. Vill ni ha ett bra hår och så det ska bli lätt att ta hand om så ska ni köpa märket: Loreal. Det innehåller ämnen som är bättre än vad det finns i hårprodukter som är billigare. Loreal är ganska dyrt men det är värt priset och produkterna håller länge och är ett bra val om man inte vet vad man ska köpa för märke. Ska lägga upp några bilder på bra hårprodukter som jag själv ska köpa.

      

Började 08.00 slutade 16.00

Godkväll alla söta läsare! <3
Idag har det varit en ganska jobbig och en lång dag, vi har haft åtta lektioner. Vi började morgonen med att ha tre lektioner modersmål med en ganska konstig lärare, sen hade vi tre lektioner engelska det gick bättre, för det var en roligare lärare och engelska är ganska nice, sen fortsatte vi dagen med att ha två lektioner gymnastik men vi gick bara igenom info och så spelade vi lite cricket. Lärarna är väl helt okej och lektionerna är ganska tråkiga, men det kanske blir bättre när vi har kommit igång. Men imorgon blir det en lättare dag, först ska vi ha tre lektioner och sen ska vi fara på en inskription, och efter skolan ska jag gå till stan och vara där med kompisarna. Yes imorgon är det fredag, dagarna denna vecka har gått snabbt men mest för att det har varit helt bra i skolan och nya kompisar har man träffat, hihi. Oj oj jag har inte tagit några nya bilder på flera dagar, måste börja ta bilder oftare nu.Ni ska ha det så bra! ♥

Allmänt ^^

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Bild på favoritplagg.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Mina 3 bästa vänner.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Jag börjar med detta imorgon! :)

Sommaren 2011 i bilder! ♥

Nu ska jag lägga upp bilder från sommaren 2011 som nu är över. Det har varit en awesome sommar med härliga kompisar och andra random människor som man har träffat, bättre än förra året har det varit och kanske nästa sommar blir ännu bättre om man överlever år 2012, hehe vem vet när jorden plötsligt en dag går under? Egentligen skulle jag kunna lägga upp alla bilder från sommaren men det skulle ta länge + så många bilder skulle det inte rymmas i ett inlägg så jag lägger bara upp några av de bästa och normalaste. Den här sommaren har jag hunnit göra mycket och jag saknar allt kul som har varit. Men tackk alla som har gjort sommaren 2011 till den bästa sommaren för mig hittills! ♥


Fest hos Marianne


En ny familjemedlem: Percy


Fest hos Meps


Fest hos Johanna


Fest hos mig


Varit på konfirmationsfester


Varit på villan


Ätit sushi och på restauranger


Varit på bio och sett olika filmer


Chilla med kompisarna


Stranden och simma


En till kusin: Tilde + dop


Jag fyller 16 år och fått en ny kamera


Jakobstad + stränder


Powerpark resan med Alexandra


Hangö resan med Nea


Jag har gjort hårförlängning


Sett på fotbollsmatcher


Ätit mycket glass


Kört moped med kompisarna

Ungefär så här har sommaren 2011 varit för mig.
Den har varit helt awesome, det kunde inte bli bättre! :)

En vanlig onsdag kväll

Sorry för att jag inte uppdaterat på hela dagen men jag har inte haft tid att blogga idag. Först kom jag hem ganska sent från skolan och nu ikväll har jag varit ute och kört moped med några av kompisarna alltså Jen, Ann, och Meps. Vi körde egentligen bara till Smarket där vi köpte lite godis, så man kan ha med sig något gott att äta när man fara till skolan. Jag kom hem efter ungefär tre timmar så vi var inte ute och körde så länge för det är ändå onsdag kväll och jag ska stiga upp tidigt imorgon för skolan börjar redan klockan åtta och slutar klockan fyra. Så imorgon blir det en ganska lång dag och då ska vi börja med alla teorilektioner, men hoppas att det ändå blir en helt bra dag. Nu ska jag lägga upp några bilder som jag har tagit idag.
Vad har ni gjort idag då? :)

Stolt över mig själv

Nu är jag så stolt över mig själv för jag har varit ute och sprungit några kilometer helt frivilligt. Jag brukar aldrig fara ute och springa om det inte är ett måste eller att någon tvingar med mig. Men nu ikväll bestämde jag mig för att fara ute och springa för nu måste jag börja motionera mer, när jag ändå har så dålig kondition. Och ska man bli frissa så måste man ha ganska bra kondition så man orkar tillräckligt med jobbet och annat. Det känns ganska snabbt att man inte har tränat på flera veckor, men nu ska jag börja fara ute och springa oftare och snart ska jag börja på zumba igen. Och i skolan har vi gymnastik två gånger i veckan, på torsdagar och fredagar så det blir ganska många per vecka. Hihi *tumme upp* för mig som var ute och sprang helt frivilligt.


Uppdaterat!

Im so sorry för att jag uppdaterar så dåligt men så är det nu när skolan har börjat och man ska ha tid med att vara i skolan och ha frihet när man kommer hem. Men jag ska ändå försöka uppdatera bloggen så mycket jag kan, så sluta inte läsa och kommentera för det. Jag har kommit fram till att jag kanske måste flytta in på internat bredvid skolan, för det går inga skolbussar som jag kan fara med och tiderna är helt weird så det passar inte in.

Men jag får se om jag måste börja bo på internat eller om jag kan bo här hemma. Isåfall måste jag packa alla mina saker och flytta in på internat om någon vecka. Men måste ta dagarna som de kommer, skolan är helt bra just nu men det kommer säkert bli jobbare när vi ska börja med teorilektioner på torsdag, men man överlever ju. Men nu ska jag inte sitta här och skriva så mycket om skolan för jag tror inte att någon vill tänka på det just nu eller?

Ikväll ska jag bara chilla för mig själv, och imorgon när jag har kommit hem från skolan ska jag fara ute och brumma moped med kompisarna igen... Men ni ska ha en bra kväll people :)Bild på mig som jag "tjuvade" från Meps blogg =)


Börjat på frisör

Nu är första skoldagen avklarad. Det är mycket bättre och roligare att gå i skolan nu när man har börjat i en ny skola och i en helt ny klass. Mera frihet och praktiska övningar har man + en bra ubildning och ett bra yrke. Idag fick vi tvätta håret på varandra så nu har jag nytvättat hår och behöver inte tvätta det hemma. Nu är det åtminstone roligare att fara till skolan, och imorgon börjar jag ganska sent så då får jag ha sovmorgon innan jag ska stiga upp och fara till skolan. Som sagt jag nu när jag har börjat på frisör så kommer jag att börja blogga mera om det och vilka produkter som är bra för håret, make-up och så vidare. Det kommer bli tre framgångsrika och roliga år på yrkesakademin. Om bara tre år har jag blivit frisör, kan ni tänka er det?Ser fram emot dessa år på frisör :)

Söndag + dagens citat

Dagen med Jen, Meps och Sundris har varit helt awesome :'D Vi brummade iväg med mopeden runt i byarna, jag körde ca 50-60 km på bara några timmar. Vi chillade på olika ställen och var till sale för att köpa Ben & Jerrys glass med kladdkaka och choklad. Detta måste vi göra om igen någon dag den här veckan om det är bra väder för det var kul idag.

Dagens citat: "Riktiga karar äter tills man är mätt"
"Riktiga karar säger farväl" "Riktiga karar tar int paus när de äter".
Några roliga citat som vi kom på idag, men Meps kom på det från början.

Jag vet mina kompisar har bra humor! :)

Lägger upp några av dagens bilder också:

Har ni haft en bra söndag då? :)

Sista dagen för mig

Imorgon börjar skolan och idag är det min sista dag på sommarlovet. Varför kan inte sommarlovet vara längre? Men det kommer bli annorlunda nu när jag ska börja i en annan skola och annan klass o.v.s men idag ska jag inte sitta hemma, jag ska snart fara ute och köra moped men Jen och Meps, och så kanske någon annan joinar oss om de vill följa med. Men nu ska jag snart äta och sen ska jag börja fara iväg och möta Jen och Meps. Ni ska ha en bra dag :)Fotograf: Marianne ♥


Lördag kväll :)

Ikväll har det varit så fint väder så jag har varit ute och fotat. Och nu har jag nyss kommit ut ur duschen, tvättade håret eftersom jag har haft ganska många olika produkter och sprej i håret så jag behövde tvätta det. Nu behöver jag inte platta håret lika mycket mer nu när det är långt och är platt av sig själv, och det är bra det. Mina planer att göra imorgon: Fara ute och köra moped och träffa kompisarna, hihi det kommer bli en kul dag imorgon med. Och kanske bättre än idag vem vet? Men nu ska jag inte skriva mera för ikväll, tänkte se på någon serie nu.Puss & Kram! ♥

Dagens låt


18 saker om mig!

Här är några saker som ni kanske inte visste om mig.
Vill ni att jag ska göra flera sådana här så säg till.

 • Jag har flyttat en gång i mitt liv.
 • Jag har kallats Madde enda sen jag började i dagis.
 • Jag har gjort hårförlängning.
 • Jag har färgat håret mer än tio gånger.
 • Jag än den mest annorlunda i min familj.
 • Jag har självlockigt hår från början.
 • Jag har ganska dålig kondition.
 • Jag är den lataste i min familj.
 • Jag gillar att vara uppe sent på natten.
 • Jag kan vara så envis så att jag får det jag vill ha till sist.
 • Jag är dålig på att baka/laga mat.
 • Jag har varit sammanlagt tre gånger utomlands.
 • Min höjdskräck försvann när jag åkte i en trä berg-och dalbana.
 • Jag får hela tiden bättre självförtroende.
 • Jag har aldrig varit osams med någon kompis.
 • Jag har bara spelat fotboll i ett år.
 • Jag var rädd för vatten när jag var liten.
 • Jag skulle vilja göra en navelpiercing + tatuering.

Ska jag göra flera sådana här punkter eller vad tycker ni? :)


Brummat med mopeden

Idag har jag varit ute och brummat moped med Meps. Vi ringde och frågade några andra om vi kunde komma och hälsa på dem men de hade annat att göra, så jag och Meps åkte till sale och köpte glass. Sen chillade vi en stund i byn och så blev det en kort snabbtitt hos Nea innan jag skulle fara hem och äta mat. Och resten av kvällen ska jag inte göra något speciellt. Det är ju bra och fint väder åtminstone, så jag ska snart gå ut och ta några bilder men jag måste ladda min kamera först. 

 

Dagens bild på Meps! :)


Ut och köra moped

Nu har jag städat mitt stökiga rum. Och nu vet jag inte vad jag ska gör resten av dagen. Kanske jag ska fara ute och test köra min moped för den har varit sönder för några dagar sedan så jag måste se om den fungerar, och om den fungerar så kanske jag far ut och kör med någon kompis ikväll. Jag har ändå inget annat att göra de här två dagarna som är kvar på sommarlovet. Skolan börjar redan på måndag men nu vill jag inte tänka på det när det är helg. Men om det är nån som vill hitta på något av gör med mig de här dagarna som är kvar så smsa/ringa mig, jag har mobilen med mig så jag svarar direkt. Men nu ska jag i alla fall äta något och så ska jag fara ut och köra en sväng med mopeden.Ni ska ha en bra dag ;)


VPS vs JJK

Matchen var ganska spännande. Det blev jämt mellan VPS och JJK och ställningen blev 1-1 på slutet. Saknar verkligen att spela fotboll själv, en bra och intressant match. Måste nog fara igen någon gång. Min kamera följde med så jag tog några bilder från matchen.Svårt att ta bilder på en fotbollsmatch =)

Fotbollsmatch :D

Ikväll ska jag fara och se på en fotbollsmatch! Jag har inte tränat fotboll eller sett på en match än i sommar så ikväll ska jag fara och se på en match, och bättre väder kan det inte bli. Jag skulle vilja spela fotboll men tyvärr finns det inget lag med de som är födda -95 som jag kan vara med i. Jag saknar alla träningar och matcher som vi hade förra året, men det är alltid kul att se på en rikig match då man själv inte spelar. Någon annan än jag som gillar fotboll? :)

5339139741_0af9ebe4a3_z_large

Fotboll in my heart! ♥

Dagens bilder på mig

Nu har jag stått framför spegeln och tagit egopics på mig och mitt nya hår. Tycker det är fint och härligt att ha långt, färgat och nyklippt hår. Första gången som jag är riktigt nöjd över mitt hår men det kan alltid bli bättre på något sätt men det kanske inte blir några problem nu när jag ska börja på frisör på yrkesskolan på måndag. Men några av dagens bilder lägger jag upp på mig nu.Några egopics på mig =)

Bilder från igår!

Tyvärr orkade jag inte blogga när jag kom hem igår för jag kom hem ganska sent på natten så hade inte lust att sätta på datorn utan jag gick nästan direkt till sängs efter att jag hade kommit hem för man var ganska trött när man hade gått runt på stan hela kvällen. Det var en awesome på stan med många härliga och underbara kompisar + random personer som man träffade. Jag försökte ta några normala bilder men det blev inte så många normala för det blir det aldrig med dessa kompisar men jag lägger upp några bilder från igår. Men tack alla för en härlig kväll på stan och en lyckad konstens natt ♥Det var de normalaste bilderna =)

Min hemlighet är avslöjad nu

Nu ska jag berätta vad min hemlighet var som jag skulle göra idag. Jag skulle laga riktig hårförlängning. Och det är 100 % äkta hår och inget fake hår som många kanske tror, det var dyrt men jag har alltid velat ha långt och platt hår och nu har jag äntligen fått det. Jag tycker att jag passar mycket bättre i långt här än kort hår. Nu tycker jag att ni ska kommentera vad ni tycker om att jag har gjort hårförlängning och om jag passar bättre i långt hår. Jag lägger upp en bild på mig här nu, men flera bilder kommer senare ikväll. Kommentera vad ni tycker om mitt "nya" hår :)


Konstens Natt

Hihi kommer bli en awesome dag! :D Snart ska jag fara och göra min "hemlighet" och ikväll ska jag fara på Konstens Natt och träffa alla underbara och roliga kompisar + man träffar random människor. Jag hinner inte uppdatera så mycket idag heller men jag bloggar när jag kommer hem ikväll. Ni ska ha en bra dag! :)Ska bli awesome att träffa er "gänget" ♥


Detta vill jag ha!

Det finns många saker man skulle vilja ha.
Men varför måste allt vara så dyrt??? 
Jag skulle vilja ha alla dessa prylar:

     

        

Vad tycker ni om detta? =)

Ätit på restaurang

Sorry för att jag uppdaterade bloggen dåligt igår. Men det kanske inte gjorde något? Igår var jag bara hemma och latade mig, jag hade inte lust att blogga. Men jag vilade ut mig ordentligt, skönt att bara ta det lugnt och vara ensam hemma ibland. Och nu har jag nyss kommit hem från stan, jag och min äldre lillebrorsa har varit och ätit på Rax med mommo och moffa, och sen gick vi runt i några butiker på stan. Men jag köpte inget den här gången för jag måste spara mina pengar så jag inte slösar upp allt och blir utan.

Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen för först ska jag göra en "hemlis" och sen på kvällen är det Konstens natt och då far jag med kompisarna till stan, och då har alla butiker upp längre än vanliga tider. Imorgon är den enda dagen på länge då vi alla kommer att vara tillsammans för när skolan börjar skills vi åt när vi inte kommer att vara på samma ställen. Synd men man kan inte göra något åt det, men vi ska ju fortfarande ha filmkvällar och träffas på fritiden så mycket vi kan. Hihi jag längtar tills imorgon och imorgon kväll får ni veta min "hemlis".

Nu ska jag inte äta mat på ett tag, är mätt efter att vi åt pizza, sallad, och glass till efterätt. Alltid gott att äta på restaurang, de har alltid god mat. Eller vad tycker ni om att äta på restaurang?Ha en bra dag alla underbara personer! =)

Dagens låtar


Sovmorgon!

Godmorgon! Hihi, skönt att ha sovmorgon när man är ensam hemma, men ni har säkert stigit upp redan. Idag tänkte jag och sundris fara till nea och hälsa på, men jag vet inte ännu om vi ska fara eller inte för de har inte svarat på smsen. Annars om vi inte far till nea så ska jag inte göra så mycket annat än att vara här hemma och lata mig som vanligt. Jag har inte så mycket att skriva om den här dagen egentligen, får se hur den blir och vad jag ska gör. Nu är det tisdag och bara två dagar kvar tills... ja det får ni veta sen på torsdag. Jag kommer att ha mycket att göra på torsdag och på kvällen är det konstens natt, som jag och mina kompisar ska fara på. Men det är ju ännu två dagar kvar, ska se vad jag gör idag och imorgon.Ni ska alla ha en bra dag! =)


Måndag och barnvakt

*Gäsp* vad jag är trött. Skulle stiga upp ganska tidigt nu på morgonen för jag ska vara barnvakt åt lillebrorsan hela dagen. Och inatt sovde jag bara 5-6 timmar ungefär, så nu somnar jag säkert snart. Men idag ska jag inte göra något annat än att vara barnvakt tills föräldrarna kommer hem från jobbet. Och nu är det bara en vecka ledigt kvar för mig och sen börjar allt, men ska inte tänka på det nu för det är ändå en hel vecka kvar. Vill ni träffa mig någon dag så är det bara att skicka sms eller ringa mig så svarar jag för jag har mobilen med mig hela tiden.

Ha en bra dag! :))


Svar på frågestunden:

Här kommer svaren på frågestunden:

Favvo blogg?
Sv: Jag har ingen speciell favvoblogg, alla bloggar jag läser som jag följer via bloglovin och mina vänners bloggar.

Favvo bok?
Sv: Finns flera olika men t.ex Twilight.

Favvo film?
Sv: Har ingen favvo de finns så många bra filmer.

bästa sommarminne?
Sv: Hangö resan med Nea och alla filmkvällar.

bäst födelsedagspresent?
Sv: Min samsung kamera.

hu sir din dröm kar ut?
Sv: Blont hår, blåa/bruna ögon, smal och gullig.

vad har din dröm kar för personliheter?
Sv: Snäll, rolig, schysst, omtänksam o.s.v

din viktigaste pryl?
Sv: Mobilen, kameran och laptopen.

va har du för moped?
Sv: En ljusblå Generic Ideo

va e ditt favorit outfit?
Sv: Mjuka kläder, mjukisbyxor och huppare eller jeansshorts + topp.

hu många barn vill du ha?
Sv: En eller två?!

vill du gift dej nångång?
Sv: Jåå det vill jag.

va ska du gör på torsda?
Sv: En hemlis + fara på konstens natt.

vad tycker du om alkohol?
Sv: Det är dåligt och farligt.

har du prövat dricka alkohol?
Sv: Jåå det har jag.

ska du fara på sista åminne?
Sv: Ja jag tänkte fara dit.

vilka bloggar läser du? (räkna upp alla gärna..)
Sv: Ojj det är så många så börjar inte räkna upp alla här nu, men mina vänners bloggar + alla bloggar jag följer via bloglovin och kändisbloggar.

har du en pojkvän?
Sv: Nej är singel.

hur ser ditt dröm liv ut?
Sv: Det kan vara ganska mycket men t.ex, att flytta utomlands, vara ihop med någon, ha ett bra jobb, vinna mycket pengar, att få leva länge, ha kvar mina kompisar för livet o.s.v

Vad tycker du om dem som dricker alkohol?
Sv: Det är deras liv, och jag kan inte ändra på det. Men det är inte bra att dricka alkohol och det är farligt.

favoritoutfit?
Sv: Svaret finns högre upp.

hur ser din telefon ut?
Sv: En svart helt vanlig nokia

har du egen dator?
Sv: Ja jag har en svart mini-laptop, en acer.

vad tkr du om tokio hotel, haha? ;)
Sv: Nja inte riktigt min musiksmak men de är väl helt okej.

modeintresserad? :)
Sv: Ja ibland och ibland inte, och jag har min egen stil.

vad heter alla dina små söta husdjur, hihi?
Sv: Percy, Molly, Julia och Mimmi.

Tack alla underbara läsare för alla frågor!
En ny frågestund kommer senare! =)Besöksrekord!!! :'D

Jag har fått besöksrekord igen!!!
Ni är bäst mina underbara läsare :)
Tack för alla frågor + kommentarer!!!


Pizza och dåligt väder

Nu är jag hemma, kom hem från Jakobstad för några timmar sen. De hade gjort många gosaker som t.ex smörgåstårta som var jätte gott. Jag har lagt upp en bild på den längre ner på bloggen på inlägget "dagens bilder". Dopet gick bra och några bilder har jag tagit som jag också har lagt upp. När vi kom hem så började det ösregna och jag blev genomblöt så jag fick ta mig en dusch. Och nu har jag nyss ätit pizza och jag är så mätt så jag kommer inte bli hungrig nu på ett tag. Resten av kvällen ska jag se på någon serie. Btw tack för alla frågor jag har fått, jag svarar på dem imorgon och om ni vill kan ni fråga mer och jag svarar ärligt på allt.Hur mår ni då? =)


Några egopics på mig

Dagens egopics på mig:

Jag och min klänning =)

Dagens bilder

Dagens bilder från Jakobstad kommer här:

Det var några bilder, lägger upp egopics nu i ett skillt inlägg =)

Sitter i bilen

Just nu sitter jag i bilen påväg till min kusin på hennes dop :'D Bloggar via mobilen, hihi! Vad gör ni då? :)

Sovmorgon eller!?

Godmorgon. Jag har nyss vaknat, skulle egentligen stigit upp tidigare men jag råkade somna om så duktig som jag är. Det är bara två timmar kvar innan vi ska fara iväg till Jakobstad så det börjar bli lite bråttomt med allt man ska hinna göra innan vi far iväg. Jag vet inte ännu vilken tid jag kommer hem ikväll men det får vi se sen. Glöm inte att fråga frågor av mig på frågestunden som finns längre ner på bloggen! Jag svarar på dem imorgon. Nä nu ska jag inte sitta vid laptopen, ska gå upp och ta något att äta till frukost.

Ni ska ha en bra söndag.
Puss och Kram! ♥En bild på Isabelle, Alex och Tilde =)

Frågestund på bloggen!!!Kör en frågestund nu på bloggen.
Bara att börja fråga, jag svarar ärligt på allt.
Det var allt för mig! =)

Imorgon till Jakobstad!

Imorgon ska jag fara med familjen till Jakobstad, för min lilla kusin ska ha sitt dop. Hon ska heta Tilde, visst är det gulligt? Jag tycker att det namnet passar och Tilde är ett gulligt namn enligt mig. Alltid kul att fara på dop när det inte är i kyrkan men de har dopet hemma istället och det är bättre. Kommer vara borta nästan hela dagen imorgon så därför kommer jag kanske inte att blogga före jag kommer hem på kvällen. Jag lägger upp en bild på henne som jag har lagt upp förut men den här bilden är så gullig.Naaw visst är Tilde söt? ♥

Biffar med potatis och sallad

Jag har inte kunnat blogga tidigare idag för vi har varit halva dagen utan elström, för det var en transformator här i byn där jag bor som gick sönder inatt och då försvann elströmmen hos alla som bor i samma by som mig. Jag kunde inte logga in på laptopen och blogga så därför har jag inte uppdaterat idag, men när jag inte hade något annat att göra så kollade jag på tv. Det har varit dåligt väder och regnat hela dagen, så man har inte gjort så mycket annat än suttit inne, om man inte vill vara ute när det regnar men regn är inte mitt favoritväder precis. Men nu ikväll har jag varit och ätit god mat hos mommo och moffa. Och jag har nyss kommit hem, det var kul att fara och hälsa på dem när jag inte har träffat dem på mer än en vecka. Det var god mat hos dem, biffar med potatis och sallad. Resten av kvällen ska jag slöa mig och inte göra något.Vad har ni gjort idag då? =)


Choklad med blåbär

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och har varit och tagit fram en chokladplatta med ljuschoklad och blåbär och nu sitter jag här i sängen med datorn för mig själv med musik och choklad. Bättre kan det inte bli just nu eller? En lyckad dag har det åtminstone varit och jag är nöjd över det jag köpte i stan. En bra början på helgen har det varit. Mina planer för imorgon och på söndag: Imorgon ska jag inte göra något speciellt, kanske hittar på något kul. Och på söndag ska jag fara på dop hos min kusin, då far jag till Jakobstad. Men nu ska jag äta choklad och lyssna på fest hos mange.Vad har ni för planer inför helgen då? =)


Nödvändiga saker

Det blev att fara på en snabb shoppingrunda med mamma. Och jag shoppade en hel del nödvändiga saker som jag behöver. Jag köpte några skolsaker, en ny skolväska, en kalender, en tröja, en mysig långärmadtröja, en huppare och underkläder. Jag slösade tillräckligt mycket med pengar men nu har jag köpt allt jag behöver. Alltid kul att shoppa men inte kul när man slösar bort sina pengar som man nyss har fått, men jag har tillräckligt mycket kvar. Jag lägger upp bilder på det jag köpte:

  

Vad tycks om detta? =)

Nu till stan

Snabb uppdatering:
Far till stan med mamma nu.
Bloggar mer när jag kommer hem.

Egopictures på mej xD

Hade inget att göra så jag fotade några egopics.
Gillar att ta bilder framför en spegel, som ni märker.
Hihihihihih...Vad gör ni då? =)

Godmorgon!

Skönt med en lång sovmorgon när det är fredag. Nu ska jag städa mitt rum och senare idag ska jag fara och hälsa på till några släktingar. Jag tänkte börja dagen med att lägga upp en låt som passar bra när det är fredag. Ha en bra dag, kram.  


Sweet dreams <3

Nu ska jag snart börja lägga mig till sängs. Börjar bli trött och jag har inte så mycket att göra. Undrar vad jag ska hitta på att göra imorgon, kommer väl på något eller så ska jag vara barnvakt igen, jag får se det imorgon. Men före jag ska gå och lägga mig så ska jag se på tv eller se på något avsnitt av någon serie. Imorgon är det redan fredag, dagarna går snabbt så jag hänger nästan inte med vad det är för dag eller datum, men så är det när man är ledig och inte behöver hålla reda på vad det är för dag. Men nu ska jag inte blogga mer för ikväll. Ha det så bra och dröm så sött.See you tomorrow...


Rain Over Me

Nu när det har börjat regna ute och det har blivit mörkt, så tänkte jag att jag skulle passa på att lägga upp en musikvideo som passar bra nu när det regnar här hos mig. Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony.Vad tycker ni om denna låt? =)

Min lillebrorsa! ♥

Aww jag har världens sötaste och coolaste lillebror.
Han gillar verkligen att bli fotograferad. Lägger upp några av dagens bilder.

Min coola lillebror ♥ =)

Glada husdjur

Mina söta kaniner är pigga och så är de är på toppenhumör hela tiden.
Riktigt söta och bra att gosa med, de är glada, nöjda och pigga.
Lägger upp några söta bilder på dem till er som vill se.

Vad tycker ni om dessa små gosiga djur? <333

What's up?

Hello. What's up? :)

Sorry för en dålig uppdatering idag. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen, alltid skönt att duscha när det har varit varmt ute. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att jag har varit barnvakt åt lillebrorsan och suttit ute på terassen och solat. Jag har inte haft någon lust att sitta vid datorn och blogga när det har varit varmt och härligt väder. Om exakt en vecka händer det... en liten ledtråd är att jag kommer att börja se annorlunda ut, om någon är nyfiken på vad det är för något jag ska göra nästa vecka på torsdag.

Vad har ni gjort denna dag, är nyfiken? :)Ha det så bra sunshines! =)

Härlig sommardag!

Onsdagen den 3 augusti.

Vad ska man hitta på att göra idag? :) Idag har jag städat, fotat, solat, och nu lyssnar jag på musik.  Om nån vill hitta på något kul att göra med mig så är det bara att smsa eller ringa till mig. Nu har jag slappat i två dagar men måste hitta på något annat och inte bara slappa varje dag...

Vad ska alla göra denna härliga dag? ;DHa det så bra! ♥

Tips på en bra serie

Vill tipsa om en av de bästa serierna.
Serien heter Merlin och den rekommenderas.
En av de bästa serierna jag har sett hittills.

Pictures & Photos from Merlin - IMDb Fuck Yeah Camelot  Cecilielalala I'm Not a Psychopath, Let's Be Friends Golden State Dream

Någon som har sett denna serie? =)

Framtidsplaner

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om mina framtidsplaner åt er som inte vet så mycket om mig. Jag ska snart börja i en yrkesskola på frisörlinjen och bli en frisör och sen när jag har blivit färdig som frisör så ska jag söka in till kosmetolog. Jag vill bli både frisör och kosmetolog och jag kunde inte bestämma vilket jag skulle bli så jag bestämde mig för att bli båda. Alltid bra att ha flera yrken. Och senare i framtiden har jag bestämt mig för att resa utomlands till några större länder. Jag skulle vilja fara till England, Tyskland och Spanien så jag hoppas att jag kommer att fara till dessa länder när jag blir äldre. Jag har ganska många framtidsplaner och mycket att se fram emot. Men först ska jag bli frisör och kosmetolog och sen får man se vad man gör i framtiden. Vad har ni för framtidsplaner? Det är bara kul att veta.Puss & Kram ♥


Shoppat i Åbo

Lägger upp några bilder på det jag köpte i Åbo.
Balsamsprej till håret, en mysig tröja och en märkeshuppare (collagetröja).
Har lust att shoppa mer nu när jag har fått extra pengar.

  

Borta bra men hemma bäst

Hello.

Hade inte tid att blogga igår, och när jag kom hem var jag så trött så jag orkade inte blogga då. Dagarna med Nea har varit helt klart bäst ♥ Saknar redan allt kul. Det kunde inte bli så mycket bättre än vad det har varit. Awesome dagar, men det är nästan skönt att få vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst så tycker jag. Många bilder och minnen har det blivit. Igår var jag och Nea och shoppade i Åbo, jag köpte en märkeshuppari (collagetröja), balsamsprej till håret, och en mysig tröja. Kanske man far till Hangö igen nästa år?!

Nu ska jag vila här hemma några dagar, det är mycket att göra nästa vecka. Ganska mycket jag ska hinna med innan skolan börjar den 16.8 men nu ska man inte tänka på det. Det är ca två veckor kvar och ska göra så mycket kul man ska hinna med. Hihi nästa vecka på torsdag får ni veta en liten hemlighet, det är en sak jag ska göra men det får ni se först nästa vecka på torsdag. Bara Nea vet om det så jag hoppas att du inte säger något Nea, men det är klart att du inte säger något. Men jag har något att se framemot.

Men nu ska jag gå ut till mina husdjur, har saknat dem.Ha en bra dag mina sweeties! =)

Bilder i Hangö del 5

Nu lägger jag upp sista delen av bilder i hangö.
Jag och nea fotade ganska mycket, men bilder är bra.
Här kommer bilderna från bilder i hangö del 5.Det var nästan alla bilder =)