Bilder i Hangö del 4

Mer bilder i Hangö del 4.





















Simmat med maneter

Dagens grej:
Jag och Nea har simmat med maneter, helt normalt
. Men det var öronmaneter så de var inte farliga. Nea höll i några och så tog vi några bilder på dem. Idag har vi simmat två gånger och varit till några butiker. Snart ska vi fara ute och äta kebab. Nu ska vi bara vara här i två dagar till, vi far hemåt på måndag.
Hur har ni det? Vi har det bara bra här och galet kul.



Ha en bra kväll =)

Bilder i Hangö del 3

Här är några bilder till från bilder i Hangö del 3.













Mera bilder kommer senare... =)

Super 8 rekommenderas

Jag och nea har nyss kommit hem från bion.
Vi såg på Super 8 och den var så bra --> Rekommenderas.
Den hade premiär i finland idag och den var helt awesome ;D



Bilder i Hangö del 2

Här är mera bilder i Hangö del 2.





















Mera bilder kommer senare...

Sushi var random

Hallå.

Jag och nea har nyss varit ute och ätit sushi på en sushi restaurang. Det var helt weird och random men det var ganska gott och det gick att äta och det var ju det viktigaste att man kunde äta av det. Har man inte prövat på sushi så tycker jag att ni ska göra det för vissa saker av det vi åt var gott. Det var t.ex med lax och kräfta, och något som vi inte visste vad det var för något.

Snart ska vi äta lite paj och sen ska vi fara till stranden och simma. Ikväll ska vi fara och se på filmen Super 8 på Kino Olympia här i staden Hangö. Hoppas att filmen är bra och den är inte i 3D den här gången. Awesome dagar här i Hangö säger jag bara.

Här är en bild på Sushi som vi åt på Sushi restaurangen:



Ser det gott ut eller vad tycker ni? =)

Coldplay - Every teardrop is a waterfall

Dagens låt:



Visst är den bra? ;D

Awesome i Hangö

Hallå där :)

Jag och nea har nyss varit och simmat. De har så fina simstränder här i Hangö. Allt är så härligt just nu och varmt och skönt väder också. Hoppas att alla har det så bra där hemma, för jag och nea har det helt awesome. Igår var vi på marknad på torget och på kvällen tog vi oss ett dopp i havet, idag har vi cyklat runt och utforskat Hangö och ätit massor med glass. Får se vad vi hittar på att gör resten av kvällen. Imorgon tänkte vi fara på bio, och se på Super 8 (de har en liten biosalong här i Hangö som heter Kino Olympia) Kommer bli såå awesome.

Ha det så bra alla ni där hemma och alla bloggläsare.
Massor med hälsningar från mig och nea härifrån staden Hangö.



Ha det så bra! =)

Bilder i Hangö del 1

Här kommer några bilder från de här första dagarna i Hangö :)
Mera bilder kommer senare ;D





























Fortsättning följer...

Hangö in our heart! <3

Nu är jag och nea framme här i hangö.
Ska fara och simma nu, det är så varmt här.
Bloggar mer när vi kommer tillbaka + bilder kommer.
Ha det så bra guys! ♥ :)


Dagens blogg

Jag är med och tävlar i dagens blogg.
Besök: http://mimmiiiss.blogg.se det är en bra blogg och intressant att läsa, besöker ni hennes blogg så är ni schyssta och om du vill kan du vara med och tävla själv och du kan vinna en länkning på ca 900 besökare. Det var allt för mig just nu! :)


Hangö imorgon

Hejj, det är tisdagen den 26 juli.

En helt bra dag har det varit, och både bra och dåligt att det var sista dagen på sommarjobbet. En kul vecka som lekledare har det varit och ett minne som man inte kommer att glömma...

Jeij imorgon far jag med nea till hangö. Nu har jag packat allt färdigt så imorgon är det bara att fara iväg. Vi far på morgonen och kommer fram mot kvällen. Kommer att ta mycket bilder i hangö för det är fint där på sommaren. Kommer kanske inte uppdatera lika mycket på bloggen nu när jag kommer vara borta, men min laptop följer med och jag kommer sätta upp bilder.

Men nu börjar klockan bli så mycket och jag ska stiga upp tidigt imorgon så jag ska snart börja gå och lägga mig så jag orkar fara på resa med nea imorgon. Kommer bli helt awesome :'D

Ha det så bra, bloggar mer imorgon! ♥



Bild från förra året när jag var i Hangö =)

Choklad ♥

Ät choklad för det gör dig pigg och glad.
Jag skulle aldrig kunna leva utan choklad ♥
Mums det är så gott, eller hur? :)



Sista dagen imorgon

Hellü.

Har inte haft tid att blogga idag. Kom hem ca kl. 17.30 från sommarjobbet och nu ikväll har jag börjat packa väskorna för på onsdag far jag till Hangö with Nea. Kommer hem på söndag kväll eller på måndag. Men jag ska ta med min minilaptop så jag kan blogga när vi är där och sätta upp bilder.

Imorgon är det min sista dag som lekledare, och imorgon kväll är det simskoleavslutning. På onsdag ska jag få min lön så det passar bra att få extra pengar när man ska åka bort, för säkert blir det mycket shoppande i södra finland. Kommer ha mycket att göra imorgon: Sommarjobba + vara på avslutningen så jag kommer hem ganska sent, och sen ska jag packa färdigt, och fara och köpa något som jag kan ta med. Ser fram emot de här dagarna.

Men idag måste jag lägga mig lite tidigare än vad jag gjorde igår för idag har jag varit ganska trött och helt slut, så jag måste stiga upp tidigare imorgon när det ska bli en lång och jobbig dag. Men nu ska jag vila mig och lyssna på musik.



En bild från hangö som jag tog förra året =)

Färgar håret

Tidsinställt inlägg.
------------------------------------------------------
Just nu sitter jag och färgar mitt hår.
Det ska bli mera mot rött men ändå lite brunt.
Bilder lägger jag upp senare när jag har färgat.

Denna färg, ska jag färga håret med:




Dagens...

... bilder på mig :)







Hihihihi några bilder på mig =)

På stranden med kompisar

Istället för att bara sitta hemma och inte göra så mycket så for jag med Nea och Meps till stranden. Vi var där ca två timmar och jag har nyss kommit hem för en liten stund sen. Kul var det att vara på stranden, vattnet var ganska varmt och helt bra väder var det. Jag skjussade Nea på mopeden, men det började regna lite när vi var på väg hemåt men tur att det snabbt slutade för jag hade bara shorts och en topp på mig när jag körde.

Men nu är jag hemma och ska snart börja packa lite och sen ska jag kanske färga mitt hår. Då blir mitt hår mera rött och lite brunt. Hoppas att jag passar bra i den färgen.



Gammal bild på Nea & Jen vid stranden :)

Söndag

Godmorgon!

Eller det kanske inte är morgon för er men jag vaknade för ca en timme sen, så för mig så är det morgon ännu när jag inte har varit uppe så länge. Idag ska jag inte göra så mycket annat än att föra tillbaka filmen som jag var och hyrde igår och börja göra en packlista och packa väskan, för snart far jag och nea till Hangö i ca fem dagar. Det blir mycket man måste ta med sig när vi ska vara borta ganska många dagar. Någon av er som har varit till Hangö? Det är ett fint ställe på sommaren och det finns bra och många simstränder där. Jag och nea ska ta tåget dit och vi far redan på onsdag morgon.

Är det någon som skulle vilja hitta på något att göra idag?
Isåfall är det bara att smsa eller ringa mig...



Ha en bra dag! =)


Ett ljus för Norge!

Jag hörde på nyheterna om det som hände i Norge. Usch det är så hemskt hur kan någon bara göra så?!?!?!?! Ta livet av en massa oskyldiga människor, de som gjorde det kan inte ha något samvete och tänka på alla andra. Tänk på alla de som hade hela livet framför sig och nu finns de inte längre. Varför måste sådant här hända? Alla de drabbades familjer, släkt och vänner måste ha det jobbigt just nu och det är hemskt för alla människor på denna jord. Jag tycker att alla ska tända ett ljus för de drabbade i Norge och tänka på alla oskyliga människor som miste sitt liv dagen då det hände. Jag kan inte förstå att sådant här kan hända helt plöstligt, man blir bara på dåligt humör, och man får ju hoppas att det inte händer något liknande någon fler gång. Nu ska jag tända ett ljus och tänka på alla de oskylda människorna som miste sitt liv i denna fruktansvärda händelse i Norge.

R.I.P de drabbade i Norge vila i frid! ♥



Härlig filmkväll <3

Filmkvällen är över men det har varit en härlig kväll med underbara kompisar :)
Men vädret var ganska weird, det har både varit bra och dåligt, tur att vi hann se filmen färdigt innan det började åska. Paranormal activity var helt okej, men slutet var bäst i filmen. Men jag tyckte att tvåan som jag såg på bio för ganska länge sen var liite bättre än den första, men det var nästan lika bra båda två. Några nya bilder och vidor har jag också tagit, så jag ska lägga upp några bilder här. Men videorna är ganska crazy så de lägger jag inte upp på bloggen. Hörni vi måste ha en filmkväll snart igen. Och tack för alla presenter :)

Här är några bilder från filmkvällen:

















Tack för en härlig kväll alla underbara kompisar ♥


Fest hos Me

Hello :)

Blir inte så mycket bloggandet idag. Har fullt upp att göra, för ikväll kommer kompisarna hit och då blir det fest hos me eller kanske är det fest hos mange, det får vi se ;D jag har städat hela dagen hittills och det är så varmt... måste nog ta mig ett till dopp i poolen nu innan jag fortsätter göra allt i ordning. Men gör man allt ordentligt blir det en awesome filmkväll!! På morgonen for jag till stan och hyrde en film som vi ska se på: Paranormal activity den första ^^ Ingen av oss har sett den och det sägs att den är bättre än den andra. Det var länge sen jag såg på någon skräckfilm men ikväll ska vi se en.

Ojj vad varmt det är idag ca 45+ grader i solen och nästan 30+ i skuggan. Jag smältar nästan upp. Måste dricka mycket idag så man inte börjar må dåligt eller något annat liknande. Nää nu ska jag inte sitta vid datorn jag har annat jag måste göra innan alla andra kommer hit.

Filmkvällen kommer bli awesome!! :)


Ha en bra dag! ♥

Filmkväll imorgon

Imorgon är det filmkväll med kompisarna.
Kommer bli en helt awesome dag imorgon.
Med de bästa människorna som finns! ♥



Kommer bli kul med er imorgon =)

Mode - Fashion

Har kollat på lite mode på internet.
Dessa kläder skulle jag vilja ha:













Vad tycks? Jag skulle vilja ha detta! =)

Fredag + mys

Puhh... Dagen har varit ganska jobbig men ändå kul. Men det har varit ganska varmt och jag har varit halvt död nästan hela dagen när man skulle springa ganska mycket, när man är lekledare. Men tur för mig att jag hade med tillräckligt mycket att dricka för det är långa dagar på sommar jobbet.

Nästan direkt efter att jag hade kommit hem så åt jag lite mat och sen åkte jag och pappa till butiken för att köpa mat och lite smått och gott som vi ska äta på min filmkväll imorgon, när vi kom hem tog jag mitt ett snabbt dopp i poolen och jag kom nyss ut ur duschen. Och tänk att de här dagarna går så snabbt, jag hänger nästan inte med och det känns inte som att det är fredag redan idag. Imorgon har jag mycket att göra, först ska jag fara till stan och hyra en film, sen ska jag städa och göra i ordning allt och sen på kvällen kommer kompisarna hit. 

Om en stund så ska jag vara barnvakt åt mina småsyskon för föräldrarna ska åka bort, men före det ska jag lata mig och lyssna på musik en stund...



Ha en bra fredagskväll! :))

Musik ^^

Just nu lyssnar jag på några låtar.
Här är några bra musiktips:

Mange makers - Fest hos mange
Coldplay - Every teardrop is a waterfall
September - Party in my head


(bild från weheartit)

Helt slut och trött

Godkväll.

Dagen har varit kul, lång och ganska jobbig. Dagen som lekledare gick helt bra, efteråt när jag kom hem bakade jag lite smått och gott som jag ska ha på min filmkväll på lördag, och jag var nyss i duschen. Jag är helt slut och trött. Orkar inte göra något mer ikväll, och det är sällan jag är så här trött och helt slut men det tar på krafterna att vara lekledare, speciellt när det är varmt, och man ska springa runt och leka. Men nu har jag bara tre dagar sommarjobb kvar, på fredag, måndag och tisdag + avslutningen. På onsdag --> Hangö med nea!! :) tänk att det redan är torsdag, blir fullt upp att göra de här närmaste dagarna och filmkvällen är på lördag.

Men nu ska jag vila mig en stund i soffan...



Har ni haft en bra dag då? =)

Fotograferat

Har tagit några bilder på lillebrorsan alex.

Modell: Alex
Fotograf: Jag själv :)













Jag blev ganska nöjd över bilderna =)

Tredje dagen

Tjabba :)

Tredje dagen som lekledare är över och snart börjar en ny dag. Idag gick det bättre än igår, och det är roligare när de förstår lekarna och man inte behöver förklara dem flera gånger. Varmt har det varit idag också. Man måste dricka nästan hela tiden för annars orkar man inte, och såklart hade jag råkat glömma solkräm idag så nu har jag bränt mig ännu mer. Men nu har jag packat med allt tills imorgon så jag tror inte jag har glömt något.

Nu ikväll har jag mest varit i vår simbassäng och inte gjort så mycket annat. Några i familjen åkte till en simstrand i stan men jag orkade inte följa med när jag nyss hade kommit hem från sommarjobbet, så istället gick jag och tog mitt några dopp i bassängen istället. Men det är alltid bra när man kan svalka sig i vattnet.

Dagarna på simskolan som lekledare är jätte kul, mycket bättre än man kan tänka sig så jag tycker att ni ska pröva på det sommarjobbet om ni inte har gjort det för det är ett bra tips på ett kul sommarjobb enligt mig.

Nu är det bara en vecka kvar så åker jag och nea till hangö!! :'D


Mina husdjur <3

Jag har tagit några bilder på mina kaniner.
Visst är de söta? :) Älskar dem! ♥











Hihihihi det var några bilder på mina kaniner =)

Andra dagen

Hejj :)

Min andra dag på sommarjobbet som lekledare har gått helt bra. Liite jobbigt har det varit men vi har haft kul och mycket skojj och så ska det ju vara på en simskola, det ska vara ett bra minne som man inte glömmer. Det är roligt att vara med båda grupperna (yngre och äldre) men jag tycker att det är roligare att vara med de som är äldre för de förstår bättre och kan lekarna. Men det är ju alltid kul att vara med mindre barn också, jag gillar båda grupperna. De lekar som de gillar mest är: treklapp, spegeln, mördare och detektiv, färg- och namn, strumpan, trasiga telefonen, tjuv och polis och några lekar till. Men man är aldrig för gammal för att "leka" det är kul hur gammal man än är. Och så tycker säkert de flesta?!

Jag har inte gjort så mycket annat nu ikväll, varit ute och fotat några bilder, varit i duschen, ätit lite smått och nu sitter jag i soffan med min laptop och bloggar. Jag märkte nyss att jag har råkat bränna mig i ansiktet idag så nu har jag lite röda fläckar i ansiktet men kanske det försvinner snart, måste komma ihåg att ta med solkräm tills imorgon om det ska vara sol och varmt.

Men denna vecka har börjat bra och den fortsätter...



Har ni haft en bra dag? =)


Random ^^

Hittade en lista på annulis blogg:

Random:

Fullständigt namn? Madeleine
Ålder? 16
Var bor du? Korsholm
Vem bor du med? Mamma, pappa, två småbröder
Har du husdjur? Jåå, fyra kaniner
Vilken färg är ditt hus? Gult 
När är du född? 10 juli
Vilket år tar du studenten? Ska inte ta studenten
Har du något jobb? Sommar jobb
Har du kramat någon idag? Joo barn på simskolan
Har du sminkat dej idag? Nej
Har du många vänner? Jåå och världens bästa<3
Har du pojk/flickvän? Nej
Vem pratade du senast i telefon med? Föräldrarna

Favorit:
Film? Harry Potter o.s.v
Låt? Finns så många
Mat? Utländsk mat
Dryck? Kakao eller choklad
Färg? Lila och svart
Stad? Vasa, helsingfors och hangö i finland
Land? Varma länder + england
Ämne i skolan? Tillvalen

Senaste..:
Personen du tänkte på? Mina kompisar
Personen du kysste? -
Gången du spydde?
Flera år sedan
Gången du grät? Minns inte
Pizzan du åt? Pizza med skinka och ananas
Gången du var i Stockholm? för två år sedan 

Antingen eller:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Katt
Ute och festa eller hemma och mysa? Både och 
TV-spel eller data-spel? Data spel
Singel eller upptagen? Upptagen men är singel
Blind eller döv? Döv.
Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother
Svart eller blondt hår? Båda
Blåa eller bruna ögon? Båda men kanske bruna
Choklad eller lakrits? Choklad! 
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Coca Cola eller Fanta? Coca Cola
Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Båda

Antal..:
Personer du älskar? -
Personer du hatar? Ingen
Personer som sagt "Jag älskar dej" idag? Ingen
Glassar du har ätit på en dag?
3 kanske?
Festivaler du ska gå på iår?
vet inte
Personer du saknar nu? Alla kompisar!

Vad:
Gör dej glad? Kompisarna
Gör dej ledsen? Om någon dör
Vill du helst göra nu? Lata mej och slappa
Vill du ha nu? Alla kompisar bredvid mig
Önskar du dej i födelsedagspresent? Vet inte ett år kvar
Längtar du till? Tills jag har filmkväll + får lön + far till hangö med nea
Tycker du om dina betyg? Helt okej
Ångrar du? Ganska mycket
Är klockan? 18:43


Sweet dreams ♥

Godkväll...
Tänk att man kan bli så här trött efter en dag som lekledare.
*Gäsp* jag ska börja sova snart, annars orkar jag inte stiga upp imorgon.
Men först måste jag fundera ut lite lekar tills imorgon och planera lite.
Och så får man hoppas på att det blir en lyckad dag imorgon med.
Ha det så bra alla!! :)



En gammal bild på mig =)

Dagens låt :)


Första dagen

Hello.

Första dagen på sommarjobbet gick helt bra och nästan bättre än vad jag hade förväntat mig. Det var kul att leka med barnen och ha en egen grupp, men ibland blev det lite jobbigt men annars gick det helt bra. Jag började redan klockan nio men det var bara idag så resten av dagarna börjar jag klockan tio och slutar ca klockan fem. Långa dagar är det men det är ett roligt sommar jobb så jag vet inte om man kan få det så mycket bättre. Jag ser fram emot den här veckan som nyss har börjat + snart är det filmkväll hos mig på lördag.

På onsdag nästa vecka kommer jag att fara med nea till hangö. Längtar tills dess --> kommer bli så awesome att vara där några dagar på ett av de finaste ställen på sommaren här i finland tycker jag. Mycket att göra de här närmaste veckorna...

Alltid bra med lite extra pengar i fickan om man ska åka bort :)



En bild från Storsand =)

Sommarjobb imorgon!!

Godkväll.

Trött man har blivit efter denna dag, av värmen, städandet, packandet o.s.v men nu är allt färdigt inför imorgon --> mitt riktiga sommarjobb börjar och allt ska vara färdigt och packat, kommer bli en jobbig vecka men säkert ganska bra ändå och pengar i fickan får man, så det passar riktigt bra tycker jag.
Jag ska inte vara uppe lika länge de här kvällarna för annars orkar jag nog inte stiga upp tidigare, jag ska ju köra moped dit också. Om nån vill hälsa på mig så är det bara att komma. Och man får ju hoppas på att det är bra väder i en vecka nu.

Men nu ska jag bara lata mej resten av kvällen och inte göra något. Kanske jag ska se på någon film eller ett avsnitt av något, men åtminstone ska jag lyssna på musik och slappa.

Puss & Kram! ♥


Visste du att...

...Den starkaste muskeln i kroppen är tungan?
...Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
...Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
...En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
...En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan
...Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
...Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?
...att för att se sur ut krävs mer än dubbelt så många muskler som det krävs för att le?
... att fotbollsspelare springer ca 11km per match?
... att endast en person per 2 miljarder kommer uppleva sin 116:e födelsedag?
... att bara hälften av världens befolkning har använt en telefon? 
... att du ändrar sovställning ca 50 ggr varje natt?
 
... att vi använder bara 10% av våra hjärnors kapacitet?  


Detta är coolt ^^

Hahahah tänk om man skulle göra detta när man ska köpa mat.
Men jag tycker att det är ganska coolt, jag skulle vilja lära mig att danska shuffle 8D Shuffle är en av de bästa danserna som finns, eller vad tycker ni?



Någon som skulle vilja göra detta? =)

Söndag eftermiddag

Hej hej.

Städa städa och städa --> tråkigt att städa på en söndag. Men mitt rum är ganska råddigt och det ligger saker överallt så jag måste städa så det inte blir värre än vad det redan är. Men nu är jag nästan färdig med städandet och jag ska snart göra något annat, kanske gå ut en stund det är ju ändå ganska varmt.

Jag måste också planera lite inför imorgon för då ska jag vara på stranden och springa runt och leka olika lekar med alla barn som ska vara i simskolan. Jag ska vara där sju dagar + kvällen när det är avslutning. Kommer bli ganska kul men säkert är det jobbigt också, men några kompisar ska kanske komma och hälsa på mig. 

Jeij snart är det filmkväll hos mig men jag skulle behöva några filmtips för jag tänkte kanske fara och hyra en film om jag hinner göra det före lördagen. Men om nån har några bra tips på filmer (en skräck eller komedi) så säg det åt mig för vi har nästan inga bra filmer här hemma, jag har redan fått några tips men jag skulle behöva några till så jag har att välja mellan.

Men nu ska jag gå ut en stund...



Ha det så bra mina sötisar <3

Awesome helg

Hellü alla läsare.

Sorry för en dålig uppdatering men jag har inte haft tid att blogga när jag har haft mycket annat att göra de här närmaste dagarna. igår var jag, nea, jen och meps ute och körde moped och så åkte vi till en simstrand där nea och jen tog sitt ett dopp i vattnet, och efteråt körde vi till sale och köpte lite gott att äta som glass och chips, efteråt var vi en stund hos meps och, sen träffade vi annuli och hon joinade oss till jen och när vi hade varit där en stund åkte vi hem till mig.

Och idag for jag, jen och meps och hälsade på till ett bageri där nea jobbar, så vi satt där och åt bulla och hade kul. När bageriet skulle stänga for jag och jen hem till nea och var där en stund. Som sagt jag har haft fullt upp att göra de här dagarna, men imorgon ska jag bara vara hemma och inte göra så mycket för på måndag börjar mitt sommarjobb som lekledare på simskolan. Kommer bli lite stressigt så jag måste försöka ha tid med allt jag ska göra, för nästa vecka på lördag ska jag ha filmkväll men det kommer bli så awesome.

Men denna helg har varit bra hittills och kul har det varit att vara ute och köra moped med de bästa kompisarna. Det var kul att vara med er och kul att vara ute och köra moped i byarna.

Har ni andra haft det bra? =)



En fiin bild på solnedgången! ♥

Bilder från igår

Här är några bilder från igår när jag, nea, jen och meps var ute och körde moped. Vi stannade vid en simstrand och nea och jen tog sitt ett dopp, medan jag och meps var fotografer och filmade. Det var en kul dag igår. Men istället för att skriva så mycket så får ni se några bilder istället.



















En kul dag det var igår =)

Köra moped

Godmorgon! :)

Planer att göra idag:

Fara ute och köra moped med: Nea, Jen, Meps, Lelle, och Annuli. Men snart om några timmar ska jag kör iväg (alla träffas utanför Meps först) och eftersom nästan alla har moped + körkort så kan vi köra runt i byarna med mopon. Annars har jag inte tänkt göra något annat än att vara med kompisarna idag. Men det kommer bli kul att köra runt och kanske fara och hälsa på någon?!

Snart är det helg och på måndag börjar mitt riktiga sommarjobb.
Hoppas det blir kul att vara lekledare på en simskola. Men jag måste också lära mig alla lekar före måndag, men jag tror inte att jag hinner lära mig dem idag, eller kanske det beror på hur länge jag är borta...

Men vad ska ni göra denna fredag då? :)



Bild på: Lelle, Jen, Meps & Annuli <3


Oseriös video

Denna video är inte seriös!!
Filmade den idag på filmkvällen.
Ingen här är seriös tror jag?! :)



En kort video från Johannas filmkväll.

Bilder från filmkvällen!

Jag lägger upp några av bilderna från filmkvällen.
Jag tog ganska många så det kommer kanske fler bilder senare.
Nästan alla bilder blev normala denna gång och fiina blev de :)






























Det var awesome bilder! =)

Ni är bäst!! :)

Hur ska jag kunna beskriva denna kväll??? Den var härlig, underbar, awesome, och såå bäst!! Tackk alla människor som gjorde denna dag lyckad, och tack för allt + presenter och kort :) Jag är så glad!! Ni "gänget" är det bästa som finns just nu, älskar er mina sötisar! ♥ Bättre kompisar finns det inte tro mig för ni är de bästa som finns på denna jord, universum och precis allt :)

Kommer aldrig någonsin glömma er!!! ♥
Ni är så awesome people! :))



I'm in love with you my friends! <333


Snart filmkväll

Snart ska jag göra mig i ordning och börja fara iväg med mopon till Johanna på filmkväll. Det kommer bli en härlig och underbar kväll med de bästa människorna på denna jord!! ♥ Ha en bra kväll! =)



See you later...

Hårfärg + annat

Det blev att fara en snabb runda till stan och köpa hårfärg.
Men annat jag också köpte var en tröja och lite hårprodukter.
Jag ska färga håret snart och det kommer bli liite rödare.

Här är några bilder på det jag köpte:







Alltid något som man behöver och är bra att ha! =)

Ge fototips - få en länk

Hej hej! :)

Idag ska jag möblera om mitt rum och städa. Sen ikväll är det filmkväll hos Johanna. Är det någon som skulle vilja joina mig dit med mopeden? Och Meps och Nicole lycka till i uppkörningen idag ni klarar det säkert :)

Btw är det någon av er som har några bra fototips? Jag skulle vilja ha några bra tips hur man ska fotografera bra och fina bilder. Jag har en helt vanlig digitalkamera med bra kvalité och 15 px, men om ni har några bra fototips så skulle jag bli glad om ni kommenterar era tips åt mig. Jag tänkte att jag skulle börja blogga mera om fotografering, eftersom jag har fått en ny kamera nu.

Ni som kommenterar med några bra tips så kommer att få en länk av mig i ett inlägg.

Men nu ska jag städa mitt rum och möblera om lite...

Have a awesome day! :)



Nu och sova...

Nu är klockan så mycket och jag är trött så jag ska börja lägga mig till sängs.
Imorgon kommer det bli en kul dag hoppas jag med filmkväll och annat roligt.
Men nu ska jag börja sova för jag är den enda i familjen som är uppe just nu.
Sov så sött och godnatt...


En kort video

Här är en video på min lillebror Alex. 
Han gillar att bli fotad/filmad, som ni kanske har märkt.
Hör ni musiken i bakgrunden???



En "normal" lillebror :)

Awesome film!!!

Godkväll!

Jag kan inte förstå det... Hur kan allt bara vara slut?!? Sista delen av harry potter var den bästa och nu har man sett alla filmer, och man som har vuxit upp med alla de filmerna. Synd att det var sista delen men den var såå bra! Men i alla fall nu vet man ju hur allt slutade. Någon som har varit och sett på den? :) Nu får man istället vänta på några andra filmer och fortsättningar av serier så man har något att se fram emot.

Jeij imorgon är det filmkväll hos Johanna. Det kommer bli kul med en filmkväll igen. Detta är till er "gänget" ett viktigt meddelande: Den 23 juli kommer jag ha filmkväll från kl. 18.00 - 22.30 och glöm inte att meddela om du inte kan komma! =)

Hmm... vad ska man hitta på att göra nu? kanske jag ska kolla på någon film. Men först ska jag ladda upp några bilder från kameran och sätta in dem på laptopen.

Har ni haft en bra dag då?? =D



Puss & Kram ♥


Snart är det dags...

Tjenare!

Snart om några timmar blir det att fara på bio med Nea, Meps och Sundris.
Sista delen av Harry Potter och dödsrelikerna, det kommer bli såå kul!! :'D
Nu ska jag träffa kusinerna före de ska fara hem och sen ska jag äta och så far vi efteråt. Bion börjar klockan halv sju men före det ska vi fara och köpa godis och köpa något att dricka. Jag kommer att njuta av sista delen så mycket jag kan...

Ha en bra dag och ni som ska se filmen njut av den för det är den sista! =)


Tisdag och dagens

Hello.

Idag har jag varit och plockat jordgubbar och varit med kusinerna igen. Något speciellt har jag inte gjort, men imorgon blir det annat att göra som t.ex att fara på bio, men före det ska jag vara och plocka jordgubbar och Marianne ska också komma dit. Wiieehh snart är harry potter på bio.

Jag tänker inte skriva så mycket om dagen men jag lägger upp dagens bilder:







Tyvärr har jag inga bilder på mig själv men jag ser för hemsk ut idag...

Har ni haft en bra dag? =)

Mina presenter

Jag har glömt att lägga upp bilder på det jag fick till födelsedagspresenter i söndags.
Men här kommer några bilder på det jag fick av familj + släkt:


Pengar - 70 euro (ca 700 kr ni som bor i sverige)


Choklad


Godis


En nominationdel till mina nominationarmband

En större klädskåp + hylla till mitt rum


Min samsung kamera

+ några småsaker som jag fick.
 
Blev nöjd över det jag fick! =)


Grattis Johanna!! :)

GRATTIIIS JOHANNA SOM FYLLER 15 ÅR!
HA VÄRLDENS BÄSTA DAG! :)







Tänk vad detta var länge sen och nu är du redan 15 år...

Kramar till dej! <333


Favorit i repris

Nu ska jag se några favorit i repris filmer - harry potter.
Btw vem tänker fara på harry potter premiären del 2/2 ? :)
Man kan inte missa sista delen för det sägs att det är den bästa!!
Snart kommer den på bio =)


Jag = Fotograf :)

Hihihihih jag tar bilder med kameran hela tiden.
Här är en söt bild på Percy:



Söötis!!! ♥<33♥<33♥

Dagens låt


Sommar jobb

Hej hej! :)

Sorry för en liten dålig uppdatering. Igår hade jag inte tid när jag fyllde år och idag har jag varit och plockat jordgubbar (sommarjobb) men nästa vecka börjar mitt riktiga sommarjobb, att vara lekledare på simskolan och springa runt och leka med barnen, undrar hur det kommer att gå?! Och när jag hade kommit hem från jordgubbsplockningen så var jag och badade med kusinerna. Vilken hetta det har varit idag, speciellt när jag var och plockade jordgubbar jag var där ca tre timmar och jag ska fara dit några dagar den här veckan.

Höjdpunkter denna vecka:

• Harry Potter premiär
• Filmkväll hos Johanna
• Pengar från sommarjobb

Och om ca två-tre veckor ska jag och nea fara till Hangö.
Det kommer bli så kul, längtar tills dess! :)

Det här sommarlovet har varit och kommer bli det bästa hittills.



Ha en fortsatt trevlig kväll! =)

Bilder från igår ^^

Här är några bilder från igår:


Sööta Percy! <3


Min goda chokladpaj.


Min rosa tårta.


Min söta kusin Tilde.


Min kusin Isabelle.


Min lillbrorsa Alex.


Isabelle igen.


Alex igen.


En bild på mig när jag är på studsmattan.

Gillar att ta bilder med min nya Samsung kamera! =)

Awesome filmkväll!

Filmkvällen hos Meps var så awesome!! :)
Snart är det filmkväll hos Johanna, redan på torsdag.
Här är några bilder men de blev ganska ljusa och dålig kvalité.
Säg till om jag ska ta bort någon bild, men detta är de normalaste.























Och detta var de "normalaste". Dålig kvalité men det blir bättre med min nya.
Men det var en kul kväll och snart är det filmkväll igen.

=)

Sweet sixteen <3

Hellu.

Gissa vem som fyller år idag?! Hihihih nu blir jag snart sixteen så grattis åt mig själv :) Snart ska släkten komma till oss och fira mig. Och tackk familjen för en samsung kamera med 15 px. Jag är så happy just nu, jag kommer ta bilder hela tiden är helt galen i min nya kamera, den är mycket bättre än mig gamla och jag behövde verkligen en ny. Det kommer bli en av de bästa födelsedagarna på länge tror jag :)

Filmkvällen igår var helt awesome med roliga människor och en bra film. Jag lägger upp bilder från filmkvällen igår lite senare idag för jag kommer inte att ha tid att lägga upp dem nu när släkten snart kommer hit.

Här är en bild på min nya kamera:



En samsung med bra kvalité och 15 px.

Och tackk alla som har grattat mig på fb, mobilen o.s.v !! :)
Men nu ska jag börja göra mig i ordning före alla kommer.



Ha en bra dag !! =)

Tidsinställt

Nu far jag iväg med mopon till Meps.
Bloggar mer när jag kommer hem.
See you later my sweetie =)



En bild på söta 15-åriga Meps.


Dagens Outfit

Här är bilder på mig idag.
Vad tycks om min outfit?
Jag ska ha på den ikväll...







Hihihihih =)

Bakning på gång

Just nu är det bakning på G för mig. Jag har nyss bakat en chokladpaj och nu håller jag på med en marsipantårta som jag ska bjuda på tills imorgon när hela släkten kommer hit. Om någon har missat det så fyller jag sweet sixteen (alltså 16) imorgon. Det känns inte som att jag blir ett år äldre morgon för åren går så snabbt. Men nu ska jag fortsätta att baka en stund tills allt jag har gjort blir färdigt.

Här är en bild på min chokladpaj:



Jag lägger upp bilder senare när jag har gjort färdigt allt.
Men min chokladpaj blev lyckad och hoppas att den är god.

Flera bilder kommer senare =)

Filmkväll

Hello! :)

Tyvärr blev det bara ett inlägg på bloggen här igår, men jag hade inte tid att blogga när jag var borta nästan hela dagen. Kvällen på Åminne var såå awesome, härligt väder och roliga människor. Men ibland blev det för skummigt ett tag när de hade skumdisco där också. Men det var ju kul att man blev liite skummig och fick dansa på dansgolvet i en hög med skum. Men tack alla som gjorde min kväll så awesome speciellt nea ♥ Men det blev annorlunda med busstidtabellerna för det stod på internet att bussen skulle komma klockan 19.20 förbi mig men istället kom den en timme senare så det hade varit fel tid på internet, men det var ju varmt och bra väder så det gjorde inget att jag stod och väntade en timme extra. Det var ju i alla fall bra att det kom någon buss så man kunde fara till Åminne. Men dit måste man fara igen nästa gång de har också.

Ikväll ska jag fara till Meps på filmkväll. Såklart så följer kameran med så jag kan lägga upp några nya bilder. Synd bara att det började regna och åska för en stund sen, men det börjar bli bättre väder och kanske solen kommer fram?! Jag ska ändå köra med mopeden dit. Det kommer bli en underbar kväll med kompisarna <3 Alla kommer inte för just nu är Sundris i Sverige men de flesta kommer ju.

Men ni ska alla ha en bra dag! =)



Här är en bild på nästan alla mina underbara kompisar <333

Storsand + Åminne!

Hejj :)

Nu har jag kommit hem.
Dagen på Storsand har varit helt bra, men vattnet var ganska kallt men jag gick och doppade mig tre gånger ändå för det var så varmt i skuggan, ca +28 grader.
På morgonen var det inte så mycket folk men det kom fler senare på dagen.
Nu har jag ätit mat och snart ska jag börja göra mig i ordning när jag och nea ska fara till Åminne.
De har skumdisco där också och man får hoppas att de spelar bra musiik.
Men det kommer bli en kul kväll...

Har ni haft en bra dag hittills då? :)



En bild från Storsand.

Godnatt!

Nu ska jag stänga av laptopen och börja sova för annars orkar jag inte stiga upp tiidigt imorgon. Jag vet inte om jag hinner uppdatera bloggen imorgon för jag har ganska mycket att göra hela dagen, men kanske det blir några korta inlägg. Men ni ska i allafall ha en bra helg! =) Nu blir det godnatt för mig även om klockan inte är så mycket! *Sweet dreams* ♥



Film eller musik tips?

Någon som har några bra film- och musik tips?
Det skulle vara kul att se på någon bra film eller lyssna på några låtar. Men om ni har tips så säg det åt mig för jag kommer inte på någon film som jag skulle vilja se. Men helst en humor eller drama film. Och jag gillar alla sorters musik så det är bara att ge tips till mig om ni kommer på något.
Nu ska jag kanske se på något Supernatural avsnitt eller så ser jag Harry Potter i repris (första delen) för jag har inget annat att gör och klockan är inte så mycket ännu. Men ge gärna tips åt mig om ni har några! =)



Längtar tills Harry Potter kommer på bio nästa vecka!! =D


Carpella med Nea

Godkväll.

Nu har mina småkusiner farit hem och jag sitter här uppe i mitt rum (det är varmt här inne och det är lika varmt där ute) Puuh jag smälter upp snart i den här värmen.  Dagen har varit ganska kul --> jag for och simmade med Nea till Carpella, och vi var där några timmar och slappade på stranden. Och skönt det var när det blåste när vi körde med moped. Sen när jag hade kommit hem så åt jag mat och så kom småkusinerna till oss, och de for hem för en stund sen. Det har varit mycket att gör hela dagen.

Imorgon ska jag fara med familjen till Storsand och senare på kvällen far jag med Nea till Åminne. Ingen annan ville joina oss men vi kanske träffar nån man känner för det gör man ju alltid. Och jag tror tyvärr inte att jag hinner blogga något imorgon men får se. Jag har inte tagit några bilder idag men jag tar med kameran imorgon.

Ha en bra kväll! :)



Mobilbloggar!

Hihihihih. Just nu sitter jag i solen och mobilbloggar med min vanliga nokia mobil. Det fungerar men lite trögt är det att skriva. Vädret är härligt men det är nästan för hett i solen! Men man ska njuta av sommaren <3 Nu ska jag äta jordgubbar! :) (det går inte att ladda upp bilder)

Morgon inlägg

Ett snabbt morgon inlägg.
Nu ska jag vara barnvakt några timmar.
Men det är inte så jobbigt, för det är bara ca två timmar.
Men nu ska vi gå ut när det är så här härligt och varmt väder.
Jag bloggar mer senare.

 

Ha en bra dag! =)

Life as we know it

Nu har jag sett färdigt på Life as we know it...
Den filmen rekommenderas, både drama och humor.
Men nu ska jag snart börja lägga mig för jag ska stiga upp tidigare imorgon när jag ska vara barnvakt några timmar åt mina småsyskon, och sen kommer några bekanta till oss + jag måste städa mitt rum.
Men nu tror jag att jag ska stänga av laptopen och lägga mig till sängs och börja sova.
Sov så gott alla! Godnatt <3


Busstidtabeller...

De som vill veta busstidtabeller till Åminne på fredag gå in på den här hemsidan:

http://www.aminnefolkpark.net/joomla/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=11&Itemid=41 

Nea var stiger du på bussen?
Men vi gör så att vi far med bussen dit och hem.
Typ ingen har svara när jag har skickat och frågat så vi får se vem som kommer.

Någon annan som ska fara dit? :)


Dagens låt - One day at a time


Sommar är härligt ♥

Hej hej!

Nu har jag kommit hem och har nyss varit i duschen. Det har varit härligt sommar väder idag, varmt och skönt.
Jag har solat så mycket att jag nästan har bränt mig och så har jag varit och simmat i havet några gånger. Vattnet var inte alls kallt. Men nu har jag blivit ganska trött när man har suttit utomhus i solen hela dagen.
Nu resten av kvällen ska jag bara slappa mig och se på tv. Resten av den här veckan kommer jag ha mycket att göra för imorgon är det några bekanta som ska komma hem till oss, på fredag ska jag fara med familjen till storsand + på kvällen far jag till Åminne på ungdomsdans, på lördag har Meps filmkväll och på söndag fyller jag sweet sixteen så då kommer släkten till oss för att fira mig.

Någon annan än jag som har fullt upp att göra varje dag?!
Men det är bra att man har något att göra hela tiden + snart börjar mitt sommar jobb om ca två veckor och om exakt en vecka är det Harry Potter premiär. Men i england är det premiär redan imorgon och vi måste vänta på det än hel vecka till. Längtar tills de närmaste dagarna, det kommer bli awesome! :)



Ha det så bra!! =)

Watch movie

Hejj! :)

Nu sitter jag här i soffan med min laptop igen. Jag tänkte kanske se på en film: Life as we know it. Det är en drama, komedi och många har sagt att den är bra, eller så ser jag på Harry Potter för det är en av de filmerna som jag inte har sett ännu. Synd att Harry Potter filmerna snart är slut, men man kan ju alltid se dem från början till slutet. Bästa filmen hittills har varit del 1/2 på sjunde filmen, men det sägs att del 2/2 kommer bli bättre.
Längar tills nästa vecka när vi ska fara på premiär.

Dagen för mig har varit helt bra, jag lånade några böcker från bibban men jag hittade inget att köpa på loppis. Men jag lånade en Percy Jackson bok på engelska som jag ska börja läsa någon dag + några andra böcker.
Imorgon ska jag fara med familjen till villan och då blir det ingen uppdatering före jag kommer hem på kvällen.

Här är ett till svar till Nea: Jåå det går buss dit men isåfall kan vi ju ta bussen till Åminne om ingen av våra föräldrar kan skjussa oss dit? Och har du frågat om någon annan vill joina oss? :)

Men nu ska jag se på film...



Ha en bra kväll! =)


Snart till biblioteket

Vad gör alla? =)

Ikväll ska jag fara med mamma och lillebrorsan till ett loppis och biblioteket.  Ska se om jag hittar någon bra bok att läsa och så kanske man hittar något billigt på loppis. Då har man i alla fall något att göra än att sitta här hemma och slöa sig på soffan med laptopen. Men nu ska vi snart äta mat och sen ska vi börja fara iväg.

Här är en bild från bibban i Jakobstad:



See you later people! :)

Svar på kommentar!

Svar på kommentar till Nea:

Jåå jag vill också far till Åminne.
Vi kan ta buss dit om ingen kan för oss.
Annars om mina för dit så för dina hem eller tvärtom?
Men vi måst se hur vi gör och vilka som kommer med.
Men vi kan fråg om någon annan joinar oss först :)



En bild på Nea! =)

Dagens bilder

Dagens bilder: Percy ♥











Visst är han söt? Han gillar frukt t.ex som banan =)

Vaniljmuffins ^^

Hejsan! :)

Nu har jag bakat vaniljmuffins. De ska vara till min födelsedag när släkten ska komma hit. (jag fyller 16 på söndag) Jag har nyss tagit ut muffinsarna ur ugnen men det som fattas ännu är en god glasyr med strössel ovanpå. Jag tänkte göra glasyren senare när de har svalnat. Idag har jag inte tänkt göra något speciellt förutom att baka något till min födelsedag, får se vad jag hittar på att gör sen efteråt. Btw är det någon som skulle vilja fara till Åminne på ungdomsdans på fredag? Skulle vara kul att fara om det är någon som vill följa med mig? Isåfall är det bara att säga till så jag vet :) Men nu ska jag fortsätta att baka...

Här är en bild på mina vaniljmuffins:



Ha en bra dag! =)

Happy Birthday Meps!!

GRATTIIIS MEPS SOM FYLLER 15 ÅR IDAG! :))
Jag tycker att ni ska gå in på hennes blogg och lämna ett grattis.
Här är länken till hennes blogg --> www.thisismeps.blogg.se =)











Ha en bra dag Meps! ♥

Premiär den 13 juli

Här är trailern till Harry Potter del 2 som har premiär den 13 juli.
Längtar tills nästa vecka när den kommer ut!!
Någon annan än jag som ska fara och se på den? :)


Besöksrekord!!

Nu har jag fått besöksrekord igen.
Tackk alla som läser och tack för alla söta kommentarer.
Det är ni som är bäst. Love you my sweeties! ♥
Fortsätt som ni gör, i'm so happy :)
Glöm inte att följa mig via bloglovin!
TACK FÖR ALLT!!! =)


Måndag kväll

Go'kväll :)

Nu tänkte jag ta en dusch och sen ta något att äta.
Jag har ont i fötterna eftersom jag har gått runt i stan hela dagen.
Och jag tror inte att jag orkar sitta uppe så länge ikväll när jag är så här trött.
Men jag ska kanske se på något program på tv eller så kollar jag på någon film.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll =)


Bild från weheartit.

Puss och Kram ♥

Kläder, Subway och Arnolds

Äntligen hemma från en lång dag i stan.
Tror att jag aldrig har varit så här länge i stan på en hel dag. Men det blev mycket shoppande + en biljett till Harry Potter premiären. Jag åt också mat på Subway och sen gick jag och Sundris till Arnolds och åt en bakelse och drack en trip. Jag hade aldrig varit där förut så det var första gången och gott var det, så dit måste man gå oftare. Men dagen har varit awesome och allt jag köpte var på rea förutom biljetten och en tröja =)

Här är bilder på det jag har shoppat:


Magtröja (jim och jill)

   
Shorts (H&M)                                   Grå kofta (JC)

    
 Röd topp (Lindex)                             Blå topp (Gina tricot)

+ en biljett till Harry Potter del 7 som har premiär onsdagen den 13 juli.

Jag slösade upp nästan alla mina pengar men allt var värt det.
Men nu har jag kläder så det räcker ett tag.

Vad tycks? :)

Stan & Subway

Hallå bloggen och alla läsare! :)
Nu är jag i stan med Nea och Sundris kommer snart.
Jag har shoppat några tröjor och ett par mjukis shorts.
Snart ska vi gå och äta på subway! <3 och sen köpa biljetter till HP.
Ha en bra dag så bloggar jag mer när jag kommer hem ikväll.
Det blev en snabb uppdatering! :)


Tårtor och fester

Nu har jag kommit hem från Nea och alla konfirmationsfester som jag har varit på idag. Först var jag och Nea och hälsade på hos Lelle, sen var vi till Johanna och Sundris var också där och så gick vi sen till Tintin, och efter att vi hade ätit tårtor och chokladpajer for vi till Annuli där vi fick äta ännu mera smörgåstårta och annat gott som de hade. Efteråt for jag och Sundris hem till Nea där vi var några timmar tills de hämtade oss och nu har jag kommit hem och sitter här uppe på mitt rum och är mätt. Man har nog ätit tillräckligt mycket med tårta, smörgåstårta och annat gott så det räcker. Det har varit en awesome dag och några bilder har jag tagit. Det blev ganska bråttomt så jag hann inte ta någon bild på Tintin men hoppas det inte gör något, men ni var alla så fina i era klänningar och GRATTIS igen alla till konfirmationen! :)

Imorgon ska jag fara med Nea och Sundris till stan för att köpa biljetter till Harry Potter premiären som är den 13 juli. Och så får vi se om jag hittar något att shoppa på rea...

Här är några bilder från dagen:



Lelle



Johanna



Annuli



Nea och Lelle



Jag och Lelle

Det var de bilderna som jag tog idag =)

Söndag

Godmorgon! :)
Jag vaknade för en liten stund sen.
Idag ska jag fara på några konfirmationsfester.
Nea kommer hit till ca halv två och så far vi iväg med mopon.
Det kommer bli mycket firande idag och hela dagen lång kanske?!
Synd att det har blivit sämre väder idag, hoppas det blir bättre.
Men nu ska jag äta frukost.

Ha en bra söndag!! =)


Goodnight everybody! <3

Klockan är lite över 11 på kvällen och nu vet jag inte vad jag ska göra.
Mina bröder har gått och lagt sig för att sova, och nu är jag den enda som sitter uppe eftersom föräldrarna är borta, och de kommer hem om ca några timmar. Men vad ska man göra en sådan här kväll kanske jag ska lägga på någon film, serie eller bara sitta och lyssna på musik? :)
Det är skönt när det är tyst i huset och det är sällan det brukar vara så här tyst och lugnt...
Det kommer bli en awesome dag imorgon och man får träffa kompisarna ♥ Det blir mycket firande när vi ska fira alla som blir konfirmerade och kameran får jag inte glömma att ta med :)
Men nu tror jag att jag ska sätta på någon film eller serie och ta något gott att äta...

Sen blir det godnatt för mig =)

Tumblr_lmyc8jvl9d1qly05to1_500_large

Awesome bilder det finns på weheartit.com t.ex den här :)


Konfirmationsfester imorgon!

Godkväll! =)

Nu ska jag vara barnvakt några timmar...

Imorgon ska jag på några konfirmationsfester till kompisarna.
Jag ska köra runt i byarna med Nea på mopon och så far vi till alla. 
Grattis i förskott till alla konfirmander imorgon! :)

Men nu ska jag och mina syskon se en stund på tv.

Ha en bra kväll alla läsare! ;D





Sommar värme!

Hej hej!
Varmt det är idag ca +25 grader.
Jag har nyss varit ute och solat och tagit mig ett dopp i bassängen.
Resten av dagen ska jag vara ute och steeka och  sen på kvällen ska jag vara barnvakt.
Ha en bra dag i denna värme, och nu ska jag njuta av sommaren :)

Nån som vill joina mig till en strand någon dag??



Godnatt för mig

Snart ska jag börja lägga mig och sova men först skriver jag ett kort inlägg... Jag måste börja uppdatera ganska ofta annars är det ju inte kul att läsa. Snart ska jag få en designad header som är gjord av: www.vonskareng.blogg.se Schysst av henne att göra en åt mig och glöm inte att besöka hennes blogg :)
Nu har det redan blivit lördag, dagarna går snabbt.
Men nu ska jag börja lägga mig till sängs och sen sova länge!

Puss & Kram! :)


Muusik <3

De här två cd-skivorna har vi köpt hem.
Absolut dance summer 2011 och Enrique Iglesas.
Bra låtar och många sommar plågor!! :)





Nu ska jag höra på musik resten av kvällen =)

Fredag + Shopping

Idag har jag varit och shoppat.
Det jag shoppade är jeansshorts, bikini, underkläder, regnkläder och några presenter åt kompisarna. Jag slösade nästan upp alla mina pengar som jag hade i plånboken. Men är nöjd att jag hittade det jag behövde och allt jag köpte var på rea, så det var ganska billigt.
Dagen började bra tills det började regna och nu åskar det. Men det är ändå ganska mysigt. I mitt horoskop stod det att jag kommer ha en dålig dag men dagen har varit både bra och dålig så det stämmer inte riktigt. 
Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt äta smått & gott för det är ju fredag. 

Här är bilder på det jag har shoppat:

 

 



+ Några presenter!

Ha en bra fredag och helg =)

Rösta här!!!

Rösta på min klänning om du gillar den! :)
Klicka på adressen under bilden och rösta.
Hjälp mig att vinna denna tävling genom att rösta! :)

Min egen klänning design i svart och vitt:

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här! 

En röst betyder mycket! :)