Fredag kväll

Hej alla söta ♥ Just nu sitter jag i soffan med laptopen och ser på idol. Ganska mysigt har jag här för mig själv. Ikväll har jag inte gjort något speciellt, mest slappat man behöver ju inte göra något varje fredag, skönt att bara vara hemma ibland. I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag kanske far ut med några vänner imorgon, skulle vilja fara och köpa Ben & Jerry's, det skulle vara gott, när man inte har ätit det på flera veckor. Och så har jag några frisör läxor jag måste göra färdigt i helgen, kanske kommer några bilder på det senare. Men nu är pausen slut, nu ska jag fortsätta att se på idol. Puss & kram ♥


Han är en idol :D


Fredagen den 30 september

Nu har jag kommit hem från skolan. Slutade redan klockan 13 idag, skönt att göra det på fredagar så man får komma hem tidigt, och göra något annat. Jag är ensam hemma med min lillebrorsa, men om några timmar ska vi fara till mommo och moffa och vara där en stund, de åker till turkiet nästa vecka. Jag vill också fara till ett varmt land där det är sommar, men just nu är det ganska varmt ute också. Idag åkte pappa till åland från arbetet, så jag sade åt honom att han ska köpa hem choklad åt mig från båten. Just nu är det många som åker på resa, jag vill också med det blir ingen resa detta år, men vi ska kanske fara om ett år får man ju hoppas på. Nu tror jag att jag måste städa innan de andra kommer hem.


Snart idol!

Om ca 15 minuter börjar idol kvalfinal. Igår var det André och Olle som gick vidare!!! Jag tycker att de sjunger bättre än alla andra i idol och igår sjöng de bra låtar. Jag hoppas att de kommer gå långt i idol, och att ni som bor i sverige röstar på dem. Tänk om man själv kunde sjunga lika bra som alla dessa i idol gör. Nu är det bara att vänta tills det börjar, undrar om det blir lika spännande ikväll, men man får vara glad över att Olle och André gick vidare igår.

Jag har hittat en söt bild på André ♥
Någon annan än jag som tycker att han är gullig? :)


Åkte med fel buss

Angående rubriken, jag har åkt med fel buss idag. Man är ju smart som stiger på fel buss och måste stiga av på något random ställe och sedan vänta på att få skjuss hem. Men jag fick ju skjuts hem sen, men det var ganska pinsamt att vara på fel buss, men det var jag och en från parallell klassen så jag var inte ensam som satt på fel buss, men så kan det gå. Det har varit en random dag, först hittade vi inte klassrummet vi skulle vara i sen hade man bara några minuter på sig att äta mat i skolan, och sen så satt jag på fel buss hem. Inte så lyckat men nästa gång tänker jag fara med rätt buss och inte stiga på någon random buss, som man inte vet vart den åker. Men man lär ju sig av sina misstag och så är det.


Dagens låt!


Har kommit hem

Nu har jag kommit hem, efter en ganska lång dag.
Men nu ska jag laga något att äta och sen göra läxan.
Ikväll ska jag vila mig och slappa hela kvällen. 


En rolig skoldag

Hej hej.

Just nu sitter jag vid en dator på pappas arbetsplats. Jag slutade redan klockan halv två, så då kom pappa och hämtade mig till skolan, och nu sitter jag här och väntar tills jag får komma hem. Dagen har varit ganska rolig, mycket skratt i klassen och roligt att klippa den frisyr vi klippte idag. Oj oj vad det är mycket program nästa vecka, fick vi veta i skolan.

Måndag - Vara på mässa och göra manikyr och hårföning åt kunderna.
Tisdag - Göra ett uppdrag från skolan då ska man fara till stan två och två och så har jag zumba på kvällen.
Onsdag - Ska man göra en hårklippning och hårföning på dockorna.

Suck imorgon börjar vi dagen med tre lektioner matematik och två lektioner samhällslära, undrar hur det kommer att gå, kommer bli ganska mycket nu eftersom vi har bytt period!Det är bara att ta dagen som den kommer =)

Idol ikväll

Tyvärr blev det ingen zumba för mig ikväll, har haft annat att göra t.ex läxor. Jag skulle inte haft tid att fara på zumba ikväll och jag skulle inte orkat när jag är trött efter skoldagen. Snart ska jag gå i duschen och sen är det bara att vänta tills idol börjar. Jag har inte så mycket att blogga om just nu och jag kommer inte på något intressant, ni kan gärna skriva ett tips i en kommentar vad jag ska blogga om eller vad ni vill veta om mig!

Puss & Kram ♥


Dagens egopics :D


Grupparbete och hårklippning

Nu har jag kommit hem från skolan. Vi stannade kvar nästan två timmar efter att skolan hade slutat för att göra färdigt vårt grupparbete om produkterna Curl Contour. Idag har vi klippt håret på dockorna och vi började med att klippa en gradering (om ni inte vet vad det är får ni söka på google) det ser lätt ut men det är svårare än vad man tror. Men man lär sig om man råkar göra fel, vi fick det i läxa också till nästa vecka, tänkte ta hem och klippa det i helgen. Den här dagen har varit ganska weird men det brukar vara så ibland, åtminstone i skolan. Egentligen har jag zumba ikväll men jag vet inte om jag har lust att fara på det, jag har annat som jag måste göra. Beror på om jag hinner eller inte, och om jag har lust att fara på zumba ikväll.


Dagens citat

Dagens citat: "Man lär sig av sina misstag"

Idag i skolan har vi börjat med rullningar i håret och sådant. Efter en lång stund när jag nästan var färdig och hade lagt alla rullar i håret så sa läraren till mig: Men vad har du gjort, du har rullat fel väg. Åjnej då fick jag göra om allt, det var inte speciellt kul men man lär sig av sina misstag, så jag kommer knappast att göra om samma fel. Vi fick det i läxa också om två veckor ska vi göra samma sak, tänkte ta hem och göra det i helgen kanske. Efter skolan stannade jag med några från klassen i datasalen och gjorde nästan färdigt vårt grupparbete, men vi orkade inte göra det färdigt för istället satt vi på fb och spelade musik på högsta volym i klassrummet, så kan man göra om man är ensam i ett klassrum med dörren låst.

Btw ingen är normal och är man det är man en ovanlig person!


This is me today ♥


Hösten är här!


Dagens bilder

Nu har jag varit ute och tagit några bilder. Men min kamera slocknade, så jag måste ladda den så jag kan fota mer senare. Dessa bilder är inte redigerade om ni tror det! Jag skulle bara testa lite olika funktioner på min kamera och se hur bilderna blev. Jag älskar att fota med en bra kamera, någon gång ska jag skaffa en systemkamera men det kommer bli i framtiden tror jag, eftersom jag inte har så mycket pengar kvar nu, och jag måste börja spara ihop pengar så kanske jag kan köpa en systemkamera någon gång.

Dagens bilder kommer här:Det var några random bilder och egopics...

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat v att mina småbröder kommer in i rummet och säger att jag måste stiga upp, men skönt det var att sova länge. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, åtminstone måste jag städa mitt rum för jag hade inte lust att göra det igår, sen måste jag göra min hälsolära läxa, och sen ska jag inte göra något speciellt. Men man brukar inte göra så mycket på söndagar, det är ju ändå en vilodag. Kanske det passar bra att gå ut och ta några höst bilder senare.En bild från igår på jag, jen och becka =)

Visst är vi två söta ♥

Visst är Jag och Meps söta på denna bild ♥
Jag gjorde denna snabbt i paint hihi. 


Bilder från filmkvällen del 2 !

Här kommer ännu flera bilder från Beckas filmkväll. Nu har jag fått bilderna av Meps (hennes bloggadress är: www.thisismeps.blogg.se) Tack Meps och Marianne för att jag har fått bilder av er två!!! ♥
Vi bara måste ha en till filmkväll snart igen...

Nu kommer det inte fler bilder från filmkvällen =)

Kräftskiva med kantarellpaj

Plötsligt när jag skulle ladda upp bilderna på bloggen, så fick jag ett sms av jen där det stod "Kmr du ut å gäz?" Så jag for iväg nästan direkt, de som var ut och körde var Jen, Meps, Nicole, och Becka som inte har moped ännu fick sitta på när Nicole körde. Vi körde till Sale som vanligt där jag köpte lite godis och en Ben & Jerry's sandwhich. Och nu har jag nyss ätit kräftskiva med kantarellpaj. Mums vad gott det var, speciellt kantarellpajen och efterrätten. Nu ikväll ska jag städa mitt rum och så ska jag göra lite annat också.Men nu ska jag svara på alla kommentarer så jag inte glömmer bort det...


Bilder från filmkvällen del 1 !

Här kommer några bilder från Beckas filmkväll igår. Några av bilderna har jag fått av Marianne ♥ (hennes bloggadress är: www.annuli.blogg.se) och några bilder ska jag få från Meps som inte har skickat bilderna ännu, men det kommer mer bilder i ett annat inlägg. Jag älskar Mariannes systemkamera, skulle också vilja ha en sån för min digitalkamera tar inte lika bra bilder. Men kanske jag ska skaffa en sådan någon gång i framtiden i think. Men det finns inget som är mer awesome än filmkvällar med de bästa personerna som finns.

Här kommer några awesome bilder:

Som sagt det kommer fler bilder senare =)

Lördag

Hello sweeties <3

Skönt att ha sovmorgon på helgen! Filmkvällen hos Becka igår var awesome ♥ men tyvärr saknades jen, tintin och johanna. Filmerna vi såg på var the ring 2 och mirrors. De var bra men slutet av mirrors var dåligt. Vi måste ha filmkväll snart igen. Eftersom jag inte har fått så många normala bilder på min kamera så har jag fått bilder av Marianne, eftersom hon tar så bra bilder med sin systemkamera. Jag ska snart ladda upp bilderna på bloggen.

Undrar vad jag ska göra idag...


Några timmar kvar

Om några timmar ska jag fara till Becka på filmkväll.
Det kommer bli awesome filmkväll med de bästa. 
Nu ska jag ladda kameran så jag kan fota mycket.

 

Dagens låt - Fest i hela huset


Slösat pengar i stan

Nu har jag nyss kommit hem från stan. OMG jag shoppade upp nästan 100 €, ungefär 1000 kr. Men nu har jag allt jag behöver och lite till. Ska inte shoppa nu på ett tag, måste spara mina pengar, men jag behövde inte betala allt eftersom mamma betalade det mesta. Det är ovanligt att jag shoppar så mycket på en dag, men så blev det nu när man är ledig och kan fara till stan och slösa pengar på sådant som man behöver. Här kommer bilder på allt jag har köpt. Kommentera gärna vad ni tycker om detta så blir jag glad.

  
  
   
  
                        

Godnatt för mig

Godkväll! Även om klockan inte är så mycket, så tänkte jag börja gå och lägga mig till sängs, jag har ändå inget att göra och onödigt att vara uppe om man är trött. Imorgon får man sova, och inte behöver stiga upp tidigt. Sen ska jag till stan och shoppa upp pengar, och sen på filmkväll till Becka. Jag letade igenom arkivet på bloggen och hittade en bild på Ann och Becka från filmkvällen hos Nicole för ett tag sen, i våras var det. De har båda en systemkamera, jag skulle också vilja ha men de är dyra, men jag har en bra digitalkamera så jag är nöjd över den, men avis är man ju på dessa två personer som har systemkamera hihi. Kommer bli en awesome dag imorgon. Ni ska ha det så bra, ska försöka blogga så mycket jag kan imorgon och har tid. Baii och godnatt.Söta Ann till vänster och söta Becka till höger =)

Tack så mycket! ♥

Jag har fått besöksrekord igen!!!
Ni är underbara läsare, och gulliga ni är ♥
Och tack för alla söta kommentarer :)Filmkväll hos Becka

Imorgon är det filmkväll hos Becka :) Det kommer bli så kul, det har inte varit filmkväll på några månader, men imorgon bestämde Becka sig för att ha skräckfilmsmarathon. Mina planer inför imorgon är att fara till stan och shoppa lite kläder och sådant jag behöver, och sen efter det ska jag fara till Becka. Det kanske inte blir så mycket bloggande imorgon, men jag ska försöka ha tid att blogga. Men nu ska jag sätta kameran på laddning så jag kan fota mycket imorgon. Äntligen är det dags för en galen filmkväll med de bästa :D


Jag är stolt!

Skoldagen har varit lång men den gick ganska snabbt. Nu har jag slutfört kursen av modersmål, engelska och gymnastik. Och nu är jag stolt, vi fick veta vilket slutvitsord vi fick i engelska, man kunde få mellan 0-3 och jag fick vitsordet 2, det är bra enligt mig eftersom jag är dålig på engelska. Men vi fick inte veta vad vi fick i gymnastik och modersmål. Haha jag vet inte hur mycket jag har skrattat idag, alla har så bra humor, och vår gymnastik lärare med. Han är den bästa läraren jag någonsin haft, när vi hade olika bollspel idag var han med på vårt lag, och vi vann. Han är kul när han skämtar så mycket, han är precis som en lärare ska vara. Synd att vi inte har gymnastik mera detta år, men kanske någon annan period, gymnastik har varit det roligaste ämnet hittills.

Imorgon får vi vara hemma från skolan för att lärarna ska på kurs, alla förutom gymnastik läraren Ove men han sa att han också ville vara hemma istället för att vara i skolan och ha lektion med oss så imorgon ska jag ha sovmorgon och sen ska jag fara och shoppa till stan. Går man i den skola jag går i nu får man vara ledig ganska ofta, men det är bra så har man tid att göra annat, och så får man ha sovmorgon istället för att stiga upp tidigt och sitta på lektioner i skolan.

I am happy face right now!!!


Onsdag kväll

Ikväll har jag inte gjort något speciellt,  har mest suttit vid datorn och lyssnat på musik. Jag tänkte börja gå och sova nu för jag ska stiga upp ungefär klockan 06.30 imorgon, kommer inte orka stiga upp så tidigt men man måste ju. Sista långa dagen nu imorgon på några veckor. Och så får vi säkert vara lediga på fredag, kan man ju hoppas på. Men nu ska jag lägga klockan på alarm och göra i ordning inför imorgon, och sen ska jag börja sova. Kommer bli en lång dag imorgon, ni ska ha det så bra!


En bild på manikyren

Nu lägger jag upp en bild på hur min manikyr av naglarna började se ut. Det var en kompis som fixade och lackade dem åt mig. Jag tycker det blev snyggt, men det syns inte lika bra på bilden. Sådant här gör vi i skolan och snyggt blir det också eller hur?


Manikyr i skolan

Hellü. Nu sitter jag vid datorn på pappas jobb. Jag slutade klockan halv två, men jag och några från klassen stannade kvar och tvättade håret på varandra så vi skulle få färdigt vårt grupparbete med shamponeringen. Idag har vi börjat med manikyr på riktigt, så vi fick fixa och lacka naglarna på varandra. Det var en kompis som fixade manikyr på mina naglar, och de blev snygga enligt mig. När jag har kommit hem ska jag sätta upp en bild på mina naglar, jag har aldrig haft såhär bra och fina naglar förut hihi. Och före vi slutade fick vi göra en behandling åt våra händer och lite massage, och nu har man mjuk hy, fina naglar, och nytvättat hår. Det var kul att göra manikyr eftersom man inte har gjort det förut på någon annan. Vill ni fara och göra en manikyr till någon frisörsalong så kommer ni inte besvikna, för de använder bra produkter de när de gör manikyr. Jag tycker att ni ska testa någon gång, och ni som känner mig in really life så kan säga till mig så kan jag göra en manikyr år er.


Det är ni som är söta!

Nu har jag sett på idol... fortsättningen följer på fredag, kommer bli spännande att se. Nu ska jag snart börja gå och lägga mig till sängs för att sova, det har varit mycket att göra idag och nu är jag trött så jag kan somna när som helst. Man blir helt slut efter att man har varit på zumba, men så brukar det vara om man tränar. Längtar tills imorgon för då ska vi göra en manikyr på varandra i skolan. Den här veckan har börjat bra, hoppas att den fortsätter likadant. Men nu ska jag inte blogga mera för ikväll, ska börja sova nu så jag orkar stiga upp imorgon.

Tack så mycket för alla söta kommentarer! ♥


Love my hair ♥

Sorry för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har haft så mycket att göra. När jag kom hem från skolan åt jag mat, sen for jag på zumba och shaka loss en timme, sen har jag hämtat min hårförlängning som kom idag. Dagen har varit nice förutom att vi hade skolfoto idag, men det blev väl helt okej tror jag. Happy älskar mitt "nya" hår, och min hårförlängning. Har alltid velat ha sådant hår som jag har nu. Jag ska lägga upp några av dagens ego pixs på mig. Hihi kommentera gärna om ni tycker att jag passar bra i min hårförlängning, och vad ni tycker om färgen.Det var allt för mig =)

Ingen rubrik

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Mommo
3. SMS: Jennifer
5. Gången du grät: Minns inte

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger:
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej
8. Har du varit otrogen?: Nej
9. Förlorat någon speciell person?: Vet inte
10. Varit deprimerad?: Jåå
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Kanske

DINA TRE FAVORITFÄRGER
:
12. Lila
13. Svart
14. Rosa

UNDER 2011 HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jåå flera.
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Många gånger
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Kanske det
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Jaa
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja men inget dumt
21. Kysst en kompis: Nej
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Några
23. Har du några husdjur: fyra kaniner
24. Hur många barn vill du ha: Vet inte 
25. Vill du ändra ditt namn: Åtminstone mitt mellan namn.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade min födelsedag med släkten
27. Vilken tid vaknade du idag: 07.45 (06.45 i svensk tid)
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt på datorn.
29. Någonting som du längtar till: Till sommaren, och när jag fyller 18.
30. Senaste gången du träffade din pappa: Idag
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet inte
32. Vad lyssnar du på just nu: Musik
33. Vad gör dig irriterad just nu: Inget?

OM DIG:
34. Vad är ditt namn (hela): Madeleine susanne...
35. Singel/upptagen: Singel
36. Stjärntecken: Kräftan
37. Kille eller tjej: Tjej
38. Grundskola: VS, och KH
39. Gymnasie: Inget
40. Hårfärg: Brunt-rött.
41. Långt eller kort hår: Mittimellan
42. Längd: 160 cm
43. Vad gillar du gällande dig själv: Jag vet inte
44. Piercings: Hål i öronen
45. Tattoos: Ingen
46. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
47. Operation: När jag var 4-5 år
48. Piercing: Hål i öronen
49. Tattueringen: Ingen
50. Bästa vän: Några tjejer, några killar
51. Sporten du spelade: Fotboll 
52. Husdjur: Kaniner
53. Vaccination du minns: Vet inte
54. Konsert: Något från dagis
55. Förälskelse: Minns inte
56. Alkohol du drack: Cider

JUST NU:
57. Äter du: Inget
58. Dricker du: Inget
59. Är du påväg att: Skriva klart detta
60. Lyssnar du på: Musik
61. Väntar du på: Helgen

DIN FRAMTID :

62. Vill du ha barn?: Jåå
63. Vill du gifta dig?: Jaa
64. Karriär i åtanke?: Bli frisör och kosmetolog

Smile and be happy :)


Min måndag kväll

Nu har jag kommit hem från skolan.  Skönt det är att vara hemma <3 Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina småa bröder för att föräldrarna ska fara bort några timmar. Det är vad jag ska göra idag, vara barnvakt och sen ikväll ska jag se på idol. Men nu ska jag måste jag välja vad jag ska ha på mig för kläder på skolfotot imorgon.


Skolfoto imorgon

Nu sitter jag i skolan och chillar. Har redan slutat men väntar på att jag ska få skjuss hem, så jag kommer hem om mindre än en timme. Idag har det varit ganska intressant skoldag, vi har börjat gå igenom lite manikyr och handmassage, på onsdag ska vi börja måla naglarna och göra på riktigt, för idag skulle vi bara testa. Och så fick vi tvätta håret på varandra och vi fick använda shampo och hårinpackning som vi ska använda till vårt grupparbete. Så nu har jag mjukt hår som doftar gott, finns inget härligare än att ha mjukt hår som doftar gott.

Gahh imorgon har vi skolfoto... gillar inte att ta skolfoton för man ser alltid så ful ut på dem, och man ser inte normal ut. Men man kan ju hoppas på att det blir lyckad, vi ska ta gruppfoto också, men det brukar alltid bli bättre än enskilt foto.

Jag vill att min hårförlängning ska komma hem i posten men den har inte gjort det ännu, men det skulle ta några dagar innan den kommer. Men jag skulle vilja ha den nu, men tror inte att jag hinner få den före skolfotot för det är ju imorgon. Men man kan inte göra något åt det. Jag måste bara vänta tills den kommer.


Awesome helg!

Söndagen har varit nice. Jag har varit ute och kört moped med Jen och Meps, och så har vi varit till Nea och hälsat på en snabb sväng. Nu ikväll har vi varit runt och kört och så körde vi till abc och för ungefär en timme sen kom jag hem. Brr det var kallt att köra, tur att man tog med sig extra kläder. Nu sitter jag i soffan, ser på idol och äter choklad. Denna helg har varit awesome ♥ Imorgon är det skola, och då ska vi börja med manikyr. Kommer säkert bli en kul skoldag imorgon kan man ju hoppas på. Men nu ska jag svara på era kommentarer!


Köra moped

Nu ska jag fara med jen ut och köra moped en sväng. Kanske någon annan skulle joina oss, jag vet inte. Men nu har man något att göra ikväll åtminstone, så man inte behöver ha tråkigt. Och så kommer jag hem tills idol börjar, ska svara på era kommentarer senare för nu ska jag börja fara iväg och möta Jen, och så kanske vi far och våldgästar hos någon.


Söndag

Nu sitter jag här och har inte så mycket att göra. Jag har ringt till Jen två gånger och skickat sms men hon svarar inte. Jen du måste svara nu!!! Jag skulle vilja fara ut och köra moped men någon måste svara på mobilen först. Om vi inte far ut och kör moped så ska jag inte göra något annat än slappa. Men nu väntar jag bara på att Jen ska svara, så vi kanske kan fara ut och gäza moped en sväng. Idol kommer ikväll så det ska ni inte missa, jag har redan missat tre avsnitt av idol men ikväll ska jag inte missa ett till. Men nu tror jag att jag ska ta något smått att äta och så ska jag gå ut en stund. See you later.


Godnatt!

Nu har alla loggat ut från fb och msn och jag har inget att göra, så jag ska börja lägga mig till sängs nu. Ska ha en lång sovmorgon och sen ska jag se vad jag hittar på att göra på dagen. Men nu är jag trött och ska sova, godnatt.


Dagens skämt

Dagens skämt:

Jag, Jen och Nicole ska beställa fransk potatis vid grillen.

När Jennifers portion är färdig frågar hon i kassan vilka kryddor hon ville ha.
Jen svarar "alla förutom senap" 
Jag viskar till jen: "Vilka kryddor???"
Jen svarar: "Alla kryddor utan senap, typ ketchup, lök och gurksallad"
Jag: "Aha, jag visste inte att ketchup är en krydda ahahah"

Hur osmart får man vara egentligen? :)En bild från förra gången när vi var vid grillen och åt pommes frites


Lördag kväll :)

Nu uppdaterar jag snabbt här, jag har varit ute och kört moped med jen och nicole. Och nu har jag nyss kommit hem och ätit och snart ska vi fara ut och gäza moped till något annat ställe. Kanske uppdaterar mer när jag har kommit hem, beror på hur sent vi ska vara ute ikväll.

Dagens smiley bild:Jag svarar på era kommentarer senare =)

Dagens bilder på mig :)


Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat. Sovde ungefär 11 timmar inatt, skönt att sova länge. Jag tänkte att jag skulle blogga igår efter att jag hade kommit hem men jag var så trött så jag orkade inte sätta på laptopen. Pinsamt det var igår också... jag och sundris var på bio men vi såg på Colombiana istället för en orsak. Den var helt bra, men kanske lite för mycket action i fílmen, vi var bara några som var och så på den igår. Det var en weird fredag igår men en kul skoldag och sen på bio med sundris.

Nu är det lördag och idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag tror att jag måste städa mitt rum, och senare idag kanske jag fara ut och köra moped med de personer som jag brukar fara ut och köra med. Men nu ska jag skicka sms till jen och fråga om hon joinar mig ut och köra moped med mig senare idag.


Snart far jag...

Nu ska jag snart börja fara iväg på bio med Sundris.
Hoppas att filmen är spännande i 3D, kommer bli kul.
Kommer blogga mera efter att jag kommit hem sen.Ett smygfoto på Sundris ♥ :)

Bio ikväll :D

Tjohej.

Jag överlevde skoldagen, precis som vanligt. Har varit en ganska kul dag ändå, engelska provet gick helt okej, sedan fick vi ha håltimme och då åkte jag och en kompis till stan en stund med mopon. På gymnastiken åkte vi till tenniscenter där vi spelade badminton, de var roligt. Nu är jag hemma och ikväll ska jag fara på bio med Sundris och se på Final Destination 5 i 3D, det är en skräckis men det ska bli spännande att se den i 3D hihi. Chill fredag säger jag bara, kommer bli en till awesome helg i think.

Ha en bra fredag kväll :)


Varm oboy och tv-program

Blöööp jag vill inte fara till skolan imorgon, på modersmåls lektionen ska vi redovisa ensam inför klassen och sådant hatar jag, sen ska vi ha engelska prov som kanske inte kommer gå bra, jag är ju inte bra på engelska, sen har vi hälsolära och så gymnastik, men då ska vi till tennishallen maybe. Men vilken jobbig skoldag det kommer bli imorgon. Men som tur är så byter vi kurs/period nästa vecka så då får vi andra ämnen istället. Nu orkar jag inte läsa mera till engelska provet men det får gå som det går,man vet ju inte hur svårt det provet kommer att vara. Nu ska jag gå ner och göra varm oboy och sen ska jag lägga på tvn för robinson börjar om en stund. Hoppas att jag överlever skoldagen imorgon.

Det är bara att ta dagen som den kommer.


Torsdag

Jag kom hem för ungefär en timme sen... Jag har nyss ätit mat och nu ska jag läsa till engelska provet, panik vi har det imorgon och jag har inte läst så mycket, men tur att vi övade på engelska lektionerna idag. Idrotten blev som det blev, eftersom det var valbart fick man välja vad man ville göra, så jag och en kompis stannade inne i gymnastiksalen med pojkarna från kockarna. De andra gick till gymmet och några for iväg och joggade. Men det var kul att ha bollspel inomhus, fast vi satt mest och pratade när vi inte orkade göra något, vår lärare var ändå vid något annat ställe. En lång dag har det varit (btw vår modersmåls lärare du är hatad av oss!!!) åtminstone de sista lektionerna har varit ganska kul och så har jag varit och färgat mina ögonbryn och format dem, som ni kanske märker. Jag passar mycket bättre i det nu än vad jag gjorde innan. Nä nu ska jag ta en paus från datorn för jag måste läsa till provet.See you later =)


Engelska lektionen

Hallå.

Nu sitter jag i skolan på engelska lektionen. Vi ska öva till engelska provet på internet, men alla är inloggade på facebook, och vissa i klassen sitter och sjunger FEST HOS MANGE.... japp det är min klass. Engelska läraren försvann så alla sitter och gör sitt eget istället för att öva på prov. Suck vi har engelska prov imorgon så jag kommer inte att ha tid att läsa så mycket ikväll, och inte blogga lika mycket som vanligt, men jag ska försöka ha tid med allt. Snart har vi två lektioner gymnastik, men det är valbart så det blir säkert kul. Och efter skolan ska jag fixa och färga mina ögonbryn, det kommer säkert bli nice.

Får se hur mycket jag hinner göra efter att jag kommit hem...Engelska prov

Jag har engelska prov på fredag och jag har inte börjat läsa till det ännu. Jag måste börja läsa till provet nu för imorgon när jag kommer hem sent kommer jag inte ha tid att läsa lika mycket. Det är tråkigt att läsa på prov men jag ska försöka att få bra i engelska, för när vi har gjort färdigt den här kursen kommer vi inte ha engelska på ett tag. Jag gillar engelska och england har jag alltid velat fara till, dit ska jag fara någon gång i framtiden har jag bestämt mig. Men nu ska jag plugga engelska en stund så man lär sig något nytt.

Jag har hittat en snygg bild från London.

Work.825510.2.flat%2c550x550%2c075%2cf.from-waterloo_large


Tomorrow

Imorgon efter skolan ska jag gå till Point Cut, frisör salongen i skolan. Jag ska färga och forma ögonbrynen, det kostar bara 4 euro och det är ungefär 40 kr. När vi går i ettan får man allt 50 % billigare, så då passar man på när man får halva priset såklart. Passar bra att göra det imorgon så ser man bättre ut på skolfoto som vi tar på tisdag. Jag vill att min hårförlängning ska komma hem i posten nu, men det kommer först kanske nästa vecka. Jag kommer att börja se annorlunda ut så förvänta er det, hihi.


Tro det eller ej

Vet ni vad? Tror det eller ej men jag har nyss beställt äkta hårförlängning på internet, har beställt från Sverige så jag får hem håret om några dagar, jeij jag är så happyface!!! :D Tack mina föräldrar för att ni är så shyssta, ni är de bästa föräldrarna som finns! ♥ Jag beställde en hårfärg som heter mörk roströd, den var shiit snygg färg och jag passar säkert bra i den färgen. Jag kan inte bli gladare just nu tror jag, tänk vad glad man kan bli över det :D Nu längtar jag bara tills det kommer hem i posten, om några dagar...


Shaka zumba

Nu ska jag fara och dansa zumba.
Bloggar mer när jag kommer hem.


Dagens låt!


Sitter i skolan och bloggar

Hello där. Nu sitter jag i skolan, och har slutat men väntar på skjuss hem som vanligt. Usch det regnar, gillar inte sådant här väder men det kanske gör över. Ikväl lska jag fara på zumba och shaka loss lite, måste ju börja motionera nu så man får bättre kondition, och zumba är passligt för mig. Och när jag kommer hem måste jag läsa läxor, äta något och sen ska jag fara på zumba. Ikväll kommer det idol så det ska ni inte missa!

Just nu har jag inget att göra, några från klassen är i rummet bredvid och gör sina frisör läxor, men den har jag redan gjort förra veckan. Smart som jag är råkade jag klippa mig i fingret idag, men så går det om man har ska hålla i en sax, en kam, ett clips och sätta upp håret på samma gång. Men man blir väl van med att klippa sig i fingret, det sa åtminstone får klasslärare. Men nu kommer de säkert och hämtar mig snart så ska börja gå till skåpet och packa väskan.

Äntligen kommer man hem om en stund...


MusikVisst är han snygg? ♥ Och han sjunger shiit bra, hans låtar äger! :)

Bakat kladdkaka ♥

Nu har jag bakat en kladdkaka.
Jag ska snart smaka på den, hoppas den blev lyckad.
Kladdkaka är ett av det godaste som finns ♥


Måndag

Nu har jag kommit hem från skolan. Skönt när ingen annan i familjen har kommit hem ännu, då får vara ensam hemma en stund. Ikväll ska jag inte göra något annat än att vara hemma och ha en slappdag, det regnar ändå ute så man kan inte fara ut och hitta på något kul. Men det finns alltid något att göra när man är hemma, jag ska kanske börja läsa till engelska provet som vi har om några dagar, om jag har lust. Nu ska jag snart äta vispgröt med vaniljsås, mums det är gott. Jag tror nästan att jag ska baka något gott ikväll får se. Ska kanske baka en kladdkaka det skulle vara gott.


Hårprodukter

Här kommer olika sorters hårprodukter som är bra för håret, och olika sorters shampon och andra hårprodukter, beroende på vad man har för naturligt hår. Loréal märket rekommenderas, de innehåller sådant som vårdar håret och ger en fin glans och hållbarhet, det är dyrare än vanliga produkter men de är värda sitt pris och de rekommenderas.

Dessa hårprodukter är för färgat hår:


Dessa produkter är för slingat eller färgat hår:
Dessa produkter är för tjock, torrt och naturligt hår:Dessa produkter är för de som vill ha mycket volym:Dessa produkter är för självlockigt hår som ger lockarna en fin glans:


Säg till om jag ska skriva mera om olika produkter!

Skolan slutat, snart hemma!

Nu sitter jag i skolan och vi har nyss slutat. Jag väntar på att få skjuss hem så jag kommer hem om ca en timme. Idag har vi gått igenom några nya hårprodukter och så fick vi tvätta håret på varandra, som vi gör varje måndag. Och så har vi varit i datasalen och gjort en ordförståelse och en läsförståelse, som alla ettor måste göra?! Skönt att vi slutar tidigt i början av veckan.

Eftersom jag har gjort mina frisör läxor till tisdag och onsdag så har jag inget att göra nu efter skolan, och nu sitter jag på datorn och ska söka fakta om några produkter som vi ska ha till vår forskning, som ska vara färdig den 28.9, vi är tre i en grupp som ska forska om en produkt som heter curl contour och är för självlockigt hår. 

Ni ville att jag ska skriva mera om olika hårprodukter, och hur man ska göra om man har t.ex torrt hår, strävt hår, tjockt hår, platt hår, självlockigt hår o.s.v så det ska jag skriva om i ett annat inlägg.

Dessa produkter är för självlockigt hår, och de heter Curl Contour.Tack så mycket :D

I am häppiii :D Jag har fått besöksrekord igen :D Alltid kul att få fler läsare, och tack för alla kommentarer jag blir lika glad varje gång!!! Kram till er alla ♥♥♥Btw jag svarar på era kommentarer imorgon...

Nu är helgen slut

Idag har jag varit ute och kört moped med jen och lelle. Vi har varit ut och gäzat i ungefär 9-10 timmar, inte på en gång men nästan. Och i helgen har jag kört närmare 150 km med mopeden. Men nu ska jag ha paus några dagar, för annars går det så mycket bensin och pengar. Men det har varit en nice helg. Synd att inte alla kunde komma med och köra men vi kanske far nästa helg igen? Eller det gör vi säkert om det passar. Vi har varit och hälsat på nea en sväng när hon var och arbetade, sen körde vi till S-market och köpte glass och godis, sen har vi gäzat runt överallt till olika ställen. Detta är livet, att ha kul med de bästa personerna som finns.

Här kommer några av dagens bilder :)

Härligt med helg, synd att helgen är över nu =)

Söndagens planer :)

Dagens planer:

• Läsa till frisör förhöret.
• Fara ut och gääza moped med kompisarna.
• Chilla restan av dagen efter att jag kommit hem.

Har inte så mycket att skriva just nu, kameran följer med sen när vi ska fara ut och köra moped, och det blir säkert lika kul som vanligt och en nice söndag.

Ni ska ha en bra dag, jag bloggar mer när jag kommer hem :))


Dag 23, 24 och 25

Dag 23 – En låt som får mig att gråta:
Just nu kommer jag inte på någon sådan låt men denna låt är fin:

 

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför:
Idol och Robinson, båda är lika spännande och kul att se, tröttnar aldrig.

 

Dag 25 – Min favorithögtid:
Det är julen och midsommar, båda är lika fina på sitt sätt.

 

Nu var listan slut...

Dagens skämt by me :D

Här är dagens "skämt" av mig:

Jag:
HAHAHAHHAHAHAHAHAH...
Meps: Vadå???
Jag: Du har ett kvitto som sitter fast i din hjälm, HAHAHAHAHAH...

Undrar hur länge Meps har haft det kvittot fast på hjälmen utan att någon märkt det. Det så ganska humor ut att ha en papperslapp som sitter fast på mopedhjälmen. :D


Saknar detta just nu :)

Hörni kompisar, vi måste ha en filmkväll snart. Vi har inte haft filmkväll på evigheter nu känns det som, den förra filmkvällen vi fhade var för några månader sen. Är det någon av er som skulle kunna tänka er att ha filmkväll snart? Jag saknar dessa härliga tider ♥Vi måste börja ha filmkvällar oftare, när vi inte träffas lika mycket längre :)

Mina söta kusiner ♥

Idag har jag tagit några bilder på mina kusiner Tilde & Isabelle. Aww de är så söta och gulliga, speciellt Tilde som bara är några månader gammal. Jag lägger upp några bilder på dem här nu så ni får se :) Det var mina söta kusiner =)

See you later :D

Jag kommer hem, och har ätit mat, jag sätter på datorn för att blogga, sen kommer mina föräldrar in i rummet och säger att jag måste göra mig i ordning för vi ska börja fara iväg och träffa släkten, och nu måste jag stänga av laptopen och göra mig färdig för att gäza iväg med mopeden. 

 

Hejdå jag bloggar mer när jag kommer hem senare =)

Lördag - Ut och köra moped!

Hello. Sorry för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har inte haft tid att blogga. Jag har städat, varit med kusinerna, varit ut och gäzat moped med Jen och Meps. Och snart ska vi fara iväg och träffa släkten och så ska vi fira moffa som fyllde år igår. Det är mycket att göra denna helg, men så ska det vara, inte ska man sitta hemma när det är helg. Imorgon ska jag fara ut och gäza moped,och så ska jag laga läxor och sova länge.

Här är dagens bilder:

Hihi det är kul att vara ut och köra :))


Awesome fredag kväll :)

Jag, Jen och Meps var först och gääzade moped till Sale där vi köpte lite godis, sen tankade jag och Meps och så körde vi till en annan by där vi var och hälsade på Michelle och Ida. Vi hade kul och vi asg nästan hela tiden, och så ringde vi upp en random person och mycket annat skojj. Nice kväll har det varit, och kul att träffa de som man inte har träffat på länge, Ida och Michelle ♥ Tyvärr missade jag idol när vi kom hem ganska sent, men jag kan se det en annan gång och inte gör det så mycket att jag missade ett program. När jag kom hem gick jag i duschen och nu sitter jag i soffan och myser för mig själv hihi.


Snart ut och köra moped

Jag fick nyss ett sms av Jen där det stod: "Kmr du ut och gääz snart" Så nu ska jag snart fara iväg ut och gääza moped med några av de bästa. Det är fredag kväll så inte orkar man sitta hemma då inte. Vi ska träffas utanför sale som vanligt, och jag ska köpa godis så jag har något gott att äta ikväll. Men nu ska jag fara ut och köra.Detta är livet eller hur? =)

Äntligen är det helg :D

Häppiii nu är det fredag och helg, skönt. Det har varit en kul dag i skolan, speciellt på gympan när vi spelade basket. Jag har alltid gillat basket, och vi höll på i ca två timmar så nu har jag ont på ganska många ställen men så är det när man är otränad. Vår gymnastik lärare är den bästa jag har haft och han har humor så det gör lektionerna roligare. Men nu ska jag inte skriva mer om skoldagen, mina planer inför helgen: Fira moffa som fyller 64 år idag, vara med släkten, vara med kompisar, kanske fara ut och gääza moped och om jag hittar på något annat att göra. Kommer säkert bli en nice helg igen. Jag måste också komma ihåg att lägga kameran på laddning för jag har lust att gå ut och ta bilder nu när det är fint med höst och många färger.

Vad har ni för planer inför helgen?


Dag 21 och 22

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan:Dag 22 – Mina bästa vänner:Final Destination 5 på bio

Nästa vecka ska jag fara med kompisarna och se en skräckfilm på bio, final destination 5. Trailern till den är bra och jag vill se den även om jag inte har sett någon annan av de filmerna. Jag gillar skräckfilmer och speciellt om man ser dem på bio och denna ska vara i 3D. Den har premiär den 16.9 och det är nästa vecka på fredag. Är det någon som har sett de andra filmerna och har de varit bra? =)


Nice dag i skolan

Skönt att sova till klockan 10 och börja skolan klockan 11. Vi hade tre lektioner engelska och två lektioner gymnastik. Nästa vecka på fredag har vi engelska prov, usch. På gympan var det valbart och man fick välja mellan att fara ut och jogga, fara på gymmet eller vara inne i gymnastiksalen och ha bollspel. Vi var åtta stycken som stannade inne, men läraren skulle gå till gymmet så vi fick göra vad vi ville, så vi hittade på ett eget bollspel hihi. Det är kul att ha lektioner med kockarna i parallellklassen. Och i slutet skulle vi spela innebandy, det var nice. Imorgon börjar vi klockan 10 alltså en timme tidigare än idag, men det är ändå sovmorgon. Skulle vi inte alltid kunna börja senare? Alla tycker att det är mycket bättre att vi börjar senare, och jag har aldrig haft såhär kul i skolan förut.

Men vad ska man hitta på att göra ikväll? Men jag hittar säkert på något...En bild på mig som jag tog på morgonen före jag skulle fara till skolan =)

I don't like rain anymore

Jag hatar regn och jag ska sluta med att vänta med att göra läxorna till sista dagen. Jag skulle ju fara ut och träna för att göra min gymnastik läxa men såklart när jag var ut och cyklade började det ösregna och så blev det motvind. Jag ångrar att jag inte gjorde min gymnastik läxa igår istället eller en annan dag, det kunde ju inte bli värre än vad det var. Men nu är åtminstone min läxa gjord så jag behöver inte få underkänt. Men nästa gång ska jag inte vänta tills dagen före för annars blir det bara värre. Någon annan än jag som hatar att träna när det regnar?


Gymnastik läxan tills imorgon

Onsdagen har varit ganska kul i skolan när vi stylade frisyrer med hårföning. Ikväll måste jag göra min gymnastik läxa tills imorgon = vi ska träna i ca 60 minuter och sen ska vi mäta vår puls och så ska man fylla i några frågor på ett papper. Tänk vilken gymnastik läxa, kommer bli jobbigt när man har dålig kondition men jag tänkte fara ut och springa eller fara ut och cykla får se vad jag orkar göra. Men vi har gymnastik imorgon så jag måste göra träningen idag även om jag inte skulle orka men jag vill inte bli underkänd i det. Jag ska försöka satsa på högsta vitsordet i gymnastik och vi har bra lärare så jag hoppas att jag lyckas att få det. Imorgon blir det inte lika lång skoldag som det annars brukar vara på torsdagar när vi börjar senare imorgon.

Ni ska ha en bra onsdag kväll :)


Aww vad söt ♥


Dag 19 och 20

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast:

Shampo och glanssprej:


Ben & Jerry's sandwhichDag 20 – Min favorit film:

Harry potter filmerna


Chill dag idag :)

Chill skoldag idag, vi klippte lite på dockan och när vi slutade gick jag till Point Cut (frisörsalogen) och köpte hem shampo och ett glanssprej, detta kostade bara 7 € (ungefär 70 kr) eftersom det var nersatt och billigare. Detta är värt mycket mer än vad det kostade. Och dessa produkter är bra så de rekommenderas om man vill ha mjukt hår som går lätt att reda ut och mycket glans i håret. Fick veta idag att på torsdag börjar vi klockan 11.00 och på fredag börjar vi klockan 10.00 eftersom vår lärare ska fara på kurs så då får vi ha sovmorgon, finns inget härligare än sovmorgnar ♥ Vill ni veta mera om olika produkter för håret så är det bara att skriva en kommentar till mig så kan jag skriva mera om olika produkter.

Dessa köpte jag:


Cover av min lillebror

Min lillebror har gjort en cover av eric saades "hearts in the air" och om ni har tråkigt så ska ni se på denna video den är ganska humor när min bror har gjort den. Och han har gjort en egen version och cover. Så kolla in denna video och kommentera gärna vad ni tycker!!Kommentera vad ni tyckte om video covern!!! :D

Elektropop äger!!! :D


Jag och mina bröder

Man skulle inte kunna tro att vi tre är syskon, vi liknar inte varandra och vi tre är helt olika. Jag är 16, min äldre bror är 10 och min yngsta bror är 3, hihih jag tycker inte att vi liknar alls Vad tycker ni? Ser det ut som att vi är syskon? Eller skulle man inte kunna tro det när man ser oss?Och det var jag och mina bröder på bild =)

Dessa frisyrer vill jag ha!!!

Dessa frisyrer vill jag så ha!!!
Älskar rött och svart hår och långt...
Ska skaffa dessa frisyrer i framtiden.


 
Nästa gång jag färgar håret ska jag göra det rött :))

Dag 17 och 18

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför:

Det skulle vara Megan Nicole. Hon är söt, jag älskar hennes hår, hon sjunger fantasktiskt bra och hon får göra covers på kända låtar, och så verkar hon ha ett nice liv som kändis.Dag 18 – Vad jag åt idag:

I skolan, stroganoff och hemma korvsås och potatis.

Dagen i skolan

Idag har vi hållit på med shamponering och olika hårbehandligar i skolan. Vi fick tvätta håret på varandra och så fick vi använda två olika sorters shampon, en sorts balsam och en hårinpackning. Det är skönt att få hårmassage, och det tycker säkert alla. Efteråt blev håret mjukt och man fick ett nytvättat och friskt hår som doftar gott. Ikväll behöver jag inte tvätta håret eftersom vi tvättade det i skolan. Varje måndag har vi shamponering och hårvårdsbehandligar, på tisdagar har vi om klippningar och på onsdagar har vi om olika föningar. Imorgon efter skolan ska jag gå in till Point Cut (Frisörsalongen i skolan) och köpa hem shampo för färgat hår och kanske någon annan produkt för håret, det är ganska dyra produkter men vi får dem för halva priset eftersom vi går på ettan. Skulle ni vilja att jag lägger upp några bra tips på bloggen? Kommentera!!!


Godnatten ♥

Snart ska jag börja sova, för imorgon är det måndag och då måste man stiga upp tidigt så man orkar fara till skolan, man vill ju inte försova sig. Imorgon när det är månag ska vi vara i frisör salongen i skolan och hålla på med shamponering och olika produkter som är bra för håret och vårda, och då brukar man få sitt hår tvättat när vi brukar tvätta på varandra, det är nice att tvätta håret i skolan och så får man hårmassage och det är skönt hihi. Måndagar brukar vara nice i skolan så hoppas det blir en bra vecka, men det blir det säkert för denna vecka har varit helt kul vissa dagar. Nu ska jag stänga av laptopen och göra mig klar för att gå och lägga mig, och ni ska ha en bra vecka, sweet dreams.


Idol audition 2011

Nu ska jag se på audition av idol.
Idol kan man inte missa och speciellt inte audition.
Jag hittade en ganska nice bild på idol jyryn.Vem annan än jag ser på idol? :)

Kvällen var awesome!

Awesome kväll har det varit med nea, jen och lelle. Finns inget roligare än att fara ut och gääza en kväll med kompisarna. Vi körde till sale där jag köpte en ben & jerry's sandwich, och sen körde vi runt och gääzade i byn och sen for vi till grillen där vi köpte och delade på pommes frites. En härlig kväll säger jag bara, måste göra detta så ofta vi kan på kvällarna. Här är några bilder från kvällen med nice people.

Det var nästan alla bilder =)

Ut och gäääza moped

Snart ska jag fara ut och gääza med kompisarna.
Kommer säkert bli en nice ikväll med jen, nea och lelle.Några gamla bilder när vi har varit ut och kört moped :)


Söndag och hemläxa

Idag har jag nästan inte gjort någonting. Typ städat lite, tagit bilder och gjort min frisör hemläxa. Söndag är ändå en vilodag så då kan man vara hemma och chilla. Men ikväll ska jag fara ute och gääza moped med jen och lelle, och nea skulle komma med cykeln. Och ikväll börjar Idol klockan 21.00 på tv4, och det tänker jag inte missa för det är ett av mina favoritprogram och audition är bara bäst i början. Men ut och gääza med kompisarna ikväll då.

Här är en bild på resultatet av min frisörläxa jag skulle göra till tisdag.
Man skulle klippa så att det är kortast längt fram och så blir det längre dit bakåt.
Jag lyckades väl ganska bra om jag får säga det själv men bättre kunde det ju ha blivit. Men man blir bättre för varje gång, och det blir roligare när man kan.Roligt att man får klippa dockorna hemma hihi :)

Mina frisörsaker

Dessa saker behöver man endast för att bli frisör och två dockhuvuden. Det var någon som ville att jag skulle lägga upp bilder på mina frisörsaker och här kommer några bilder på mina saker.Dessa saker behöver man för att bli frisör, bra och dyrbara saker =)

Fångarna på fortet

Nu ska jag se på Fångarna på fortet.
Barnen vs föräldrarna undrar hur detta kommer att gå.
Är det någon annan än jag som ska se på det?


Den 3 september

Hallo nu är det den 3 september :)

Nu har jag nyss städat mitt rum och tagit bort alla dammråttor och allt skräp som fanns i alla hörn, usch jag gillar inte att städa men man måste ju, och så har jag printat ut några bilder från familjens laptop. Den här dagen kommer bli ganska random för jag har inte något speciellt jag ska göra idag. Tror att jag bara ska ta de lugnt och slappa en lördag, eller så hittar jag på något. Imorgon tänkte jag och kompisarna fara ut och gääza moped, men idag var de flesta upptagna så vi far imorgon. Men man kan vara hemma och vila sig idag, och skönt det var med sovmorgon sovde ungefär 10-11 timmar inatt, och det är sällan jag brukar sova så länge. Härligt med helger och speciellt lördagar, eller vad tycker ni? :)Ni ska ha en bra lördag ♥


Dag 15 och 16

Dag 15 – Någonting jag ångrar:
Jag ångrar ganska mycket i mitt liv, vill helst inte skriva de på bloggen, tyvärr. Men några exempel kan typ vara: "Varför valde jag inte det där istället", "Varför gjorde jag det inte" och sådant liknande.

Dag 16 – Innehållet i min väska:
Pengar, kameran, mobilen och andra saker.Awesome kväll :D

Kvällen i stan, på subway och sen på bio var awesome säger jag bara. Och jag har aldrig skrattat så här mycket till någon film som jag har sett på bio, bridesmaids var så kul och man skrattade nästan hela tiden. Den rekommenderas för er som inte har sett den, och filmen var min och kompisarnas humor så den passade oss bra. Synd att inte alla kunde komma på bio, vissa hade annat att göra och några ville inte komma med på bio men alla tycker ju inte om samma sak men kul att träffa er "gänget" igen, har saknat er när vi inte har träffats på ganska länge. Vi måste göra detta oftare eller åtminstone fara till stan, jag köpte inget annat än subway, godis, dricka och biobiljetten, men måste fara och shoppa någon dag. Men tack alla som har gjort denna fredagkväll till en av de bästa dagarna på länge. Och hoppas att vi träffas snart igen, de flesta träffar jag på söndag för då ska vi fara ut och gääza med mopeden hihi. Tänk detta var ungefär ett år sedan, vi måste ta ett nytt gruppfoto i stan snart ♥


Bio imorgon med de bästa ♥

Imorgon blir det att fara på bio och stan med de bästa. Vi tänkte se en film som heter "Bridesmaids" och den visas sista gången på bio imorgon och därför kostar den bara 5,90 euro, det är en komedi och den verkar vara helt bra. Jag längtar tills imorgon efter och det kommer bli en awesome fredag med bio och stan. Länge sen vi var på bio, saknar alla härliga fredagar med mina kompisar på bio och stan. Men imorgon då är det dags igen, har inte sett dem på flera dagar/veckor nu.

En bild på filmen vi ska se, någon som har sett den? :)


Svaren till frågestunden!!!

Svaren till frågestunden kommer här:

1. När kysstes du för första gången?
Sv: Jag är ju ärlig och jag säger nu att jag har aldrig blivit det.

2. Vad tycker du om din frisörsklass?
Sv: Den är helt bra och kul har vi på lektionerna.

3. Har du din bästa vän i din frächa klass?
Sv: Tyvärr inte mina bästa men bra kompisar har jag i klassen.

4. Gnugga mellan tårna?
Sv: Öhh jag förstod inte riktigt vad du menade med det!?

5. Har ni långa/korta dagar i skolan?
Sv: Måndagar-onsdagar kl. 09.00-13.30, torsdagar kl. 08.00-16.00, fredagar kl. 08.00-15.00 och finns det undantag så slutar vi tidigare än det.

6. Vad åker du med till skolan?
Sv: Med bil, mamma, pappa, mommo eller moffa.

7. Vad är din favoritlektion?
Sv: När vi är i salongen och engelska lektionerna.

8. Vem var din första kärlek?
Sv: Sådant skriver jag inte här på bloggen tyvärr.

9. Vad fick dig att börja blogga?
Sv: Det var min kompis som ville att jag skulle skaffa en blogg och det gjorde jag. Är glad över att jag gjorde det också så tack Johanna.

10. Vilket är ditt drömresemål?
Sv: England, Spanien, Tyskland och varma länder.

11. Har du fått många nya vänner i din skola?
Sv: Ganska många, de i min klass och några i parallellklassen. Jag känner inte så många ännu så man kanske får flera kompisar senare.

12. Vad är kvadratroten ur 6437?
Sv: Jag är så dålig på matte att jag måste använda en miniräknare för att räkna ut det och här är svaret: 80.23091673 för att vara exakt.

13. Konstigaste hårfärgen du skulle tänka dig att ha?
Sv: Det skulle nog vara neon rosa eller något liknande.

14. Kan du visa alla dina frisörsaker?
Sv: Ja när jag har fått alla saker så ska jag lägga upp en bild.

15. Vad gör du när en dag bara känns helt tråkig? Något bra tips?
Sv: Jag ringer alla mina kompisar och frågar vad de gör, eller så sätter jag mig i soffan och ser på film eller lyssnar på musik.

16. Ska du inte se på robinson eller true talent?
Sv: Jag missar aldrig robinson, och jag ser inte på true talent.

Tack så mycket för alla frågor! En ny frågestund kommer senare! :)Meps kan vara en stolt fotograf som tog denna fina bild på mig =)

Sports club på gymnastiken

Hellu my sweeties! :)

Äntligen är man hemma efter en lång skoldag, ca åtta timmar skola och vissa lektioner var ganska jobbiga. Puh jag är helt slut de två sista lektionerna hade vi gymnastik och vi var på gym, sports club som finns inne i stan. Vi tränade varje minut tills lektionerna var slut och jag som har dålig kondition blev trött nästan direkt och pulsen var hög. Men det är roligt att träna på gym men ganska jobbigt är det om man är otränad, skulle behöva gå dit oftare. Men vi kommer säkert att gå dit någon gång på lektionstid senare på gymnastiken. Och till läxa till nästa vecka så ska vi mäta pulsen efter att vi har tränat så då måste man fara ute och träna så man kan göra läxan nästa vecka. Och jag ska satsa på högsta vitsordet i gymnastiken så får se hur det kommer att gå och om jag klarar det vet jag inte. Imorgon ska vår lärare fara på en kurs så vi slutar tre timmar tidigare imorgon än vanligt, men jag ska med kompisarna till stan och kanske på bio sen så det passar bra att sluta tidigt på en fredag.

Nu ikväll ska kusinerna säkert komma hit till oss, och så ska jag inte göra så mycket annat än duscha och sen se på Robinson. Men nu ska jag börja svara på frågorna på frågestunden, svaren kommer senare. Ni ska ha en bra kväll, puss och kram! ♥Dag 13 och 14

Dag 13 – Bild på favoritplagg:

   

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen:

Här sitter jag och njuter på stranden i Grekland :)