Fest hos Me

Hello :)

Blir inte så mycket bloggandet idag. Har fullt upp att göra, för ikväll kommer kompisarna hit och då blir det fest hos me eller kanske är det fest hos mange, det får vi se ;D jag har städat hela dagen hittills och det är så varmt... måste nog ta mig ett till dopp i poolen nu innan jag fortsätter göra allt i ordning. Men gör man allt ordentligt blir det en awesome filmkväll!! På morgonen for jag till stan och hyrde en film som vi ska se på: Paranormal activity den första ^^ Ingen av oss har sett den och det sägs att den är bättre än den andra. Det var länge sen jag såg på någon skräckfilm men ikväll ska vi se en.

Ojj vad varmt det är idag ca 45+ grader i solen och nästan 30+ i skuggan. Jag smältar nästan upp. Måste dricka mycket idag så man inte börjar må dåligt eller något annat liknande. Nää nu ska jag inte sitta vid datorn jag har annat jag måste göra innan alla andra kommer hit.

Filmkvällen kommer bli awesome!! :)


Ha en bra dag! ♥

Kommentarer
Postat av: vonskareng

hoppas ni får en rolig kväll :D



du har så rätt! och det är helt sjukt att det finns sådana här människor. helt galet... hoppas att inga fler dödsfall rapporteras!

2011-07-23 @ 14:42:25
URL: http://vonskareng.blogg.se/
Postat av: Mimmi Naveed

Desamma finis, jag jobbar, sj? :)

2011-07-23 @ 15:08:06
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: jo allt är bra! =D

hur är det med dig? =)

2011-07-23 @ 20:33:33
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Mimmi Naveed

Okej :)

2011-07-23 @ 22:45:40
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback