Awesome helg

Hellü alla läsare.

Sorry för en dålig uppdatering men jag har inte haft tid att blogga när jag har haft mycket annat att göra de här närmaste dagarna. igår var jag, nea, jen och meps ute och körde moped och så åkte vi till en simstrand där nea och jen tog sitt ett dopp i vattnet, och efteråt körde vi till sale och köpte lite gott att äta som glass och chips, efteråt var vi en stund hos meps och, sen träffade vi annuli och hon joinade oss till jen och när vi hade varit där en stund åkte vi hem till mig.

Och idag for jag, jen och meps och hälsade på till ett bageri där nea jobbar, så vi satt där och åt bulla och hade kul. När bageriet skulle stänga for jag och jen hem till nea och var där en stund. Som sagt jag har haft fullt upp att göra de här dagarna, men imorgon ska jag bara vara hemma och inte göra så mycket för på måndag börjar mitt sommarjobb som lekledare på simskolan. Kommer bli lite stressigt så jag måste försöka ha tid med allt jag ska göra, för nästa vecka på lördag ska jag ha filmkväll men det kommer bli så awesome.

Men denna helg har varit bra hittills och kul har det varit att vara ute och köra moped med de bästa kompisarna. Det var kul att vara med er och kul att vara ute och köra moped i byarna.

Har ni andra haft det bra? =)



En fiin bild på solnedgången! ♥

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv. Bra här oxå!vad gör du? ;)

2011-07-16 @ 23:08:13
URL: http://mandycandyy.blogg.se/
Postat av: sophie - my fashion!

tack :) jodå det är bra, hur är det själv? :)<3

2011-07-17 @ 12:21:24
URL: http://sophhhiesmode.blogg.se/
Postat av: Ac- en blogg om, allt möjligt !

fin blogg ,:)

2011-07-17 @ 13:26:02
URL: http://nadjjah.blogg.se/
Postat av: yo

Allt bra med dig idag? :)

2011-07-17 @ 14:43:25
URL: http://yosirinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback